Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה להזמין מסך לרכב שלי (מאזדה 3)

עכשיו אני צריך להחליף את הפאנל של הדאש-בורד ל-Duble DIN

רציתי לדעת אם הדגם הזה יכנס לי LILLIPUT 7" 629GL

או שעדיף לי להזמין את הדגם המיוחד הזה

תודה!

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

פורסם

בעייתי,

אני לא מכיר את הדגם הזה אבל עושה רושם שהוא מבוסס על גירסת 701

איכות התמונה בגירסה הנ"ל פחות טובה משמעותית מה629GL

אם יש לך את האופציה והתקציב

שתילת 629GL בהחלט עדיפה

פורסם

רעיון חמוד אבל מדובר במסך שמפורק מהמסך 1DIN ואז מוכנס לתוך המתאם וכל הכפתורים נעלמים. - רעיון דומה בוצע ב MP3CAR ונקטל כי היו בעיות במסך.

CAR PC אמור להיות מכשיר אמין. לי אישית זה נראה מתכון לצרות. אבל, אם אתה מעוניין לנסות, לך תדע, אולי זה הדבר הגדול הבא.

...CASKA for life

פורסם

כנראה שטעיתי כי יש דגם 701 שהוא 1DIN מתרומם.

בכל אופן, לדעתי אם זה לא מגיע ככה מהיצרן יש פה בעיה.

אם תשים לב לאתר שבקישור - לצורך ההרכבה צריך לפרק את המסך המקורי לחתוך את רצועות הכבלים - בקיצור NOT MY CUP OF TEA.

...CASKA for life

פורסם
כנראה שטעיתי כי יש דגם 701 שהוא 1DIN מתרומם.

בכל אופן, לדעתי אם זה לא מגיע ככה מהיצרן יש פה בעיה.

אם תשים לב לאתר שבקישור - לצורך ההרכבה צריך לפרק את המסך המקורי לחתוך את רצועות הכבלים - בקיצור NOT MY CUP OF TEA.

לא מתאים דיבור כזה בפורום גבר,

לא משנה אם בא לך בטוב או לא :)

פורסם

קיפי קיפוד,

בילבלת בין EBY701 ל701GL.הדגם הרגיל זה EBY.המתרומם זה _____(השלם את החסר כרצונך) והמסך הנפתח(1DIN) זה 701GL.

אני הייתי מעדיף לעשות בנייה במזדה, בעיקר בגלל איכות מסך(629 הרבה יותר טוב) וגם בגלל התאמה לדשבורד.

פורסם

טוב טוב חברה שניה שניה בואו תעשו לי סדר בבלאגן!!

אוקיי אני לא מתפשר, אני הולך 100% על המסך 629...

אבל השאלה שלי היא אם אני יצטרך את המתאם הזה של הדשבוארד או לא? כי אם כן אז אני יזמין על הדרך גם את זה...

במידה ולא...איך אני שותל את המסך? בנייה מפיברגלס?

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

פורסם

אם יש למזאדה קונסולה חלופית עם תושבת דאבל דין, אני ממליץ לרכוש 629+המתאם שהעלתי פה בקישור (לבקש אחד ל629)

אם אין הכנסה אז תקנה 629 ותפנה למתקין מקצועי שישתול את זה,

• תוכן חדש...