Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר חלק הבינו סיימתי את ההתקנה שלי היום ושומעים פצצה,(התקנה ראשונה אז התלהבות ממשית:-)).

עכשיו, ברגע שאני עובר את גבול ה-40 42 מקסימום 64 בעוצמת הווליום אני מתחיל לשמוע יותר ויותר מעוות,(לומרות ששומעים נורא חזק ואיכותי עד ה-40) הייתי רוצה להגביר עוד מבלי שיתעוות לי הצליל, כיצד?

פורסם

רדיו דיסק פיוניר 6050 ub

6,9 פיוניר 440 4way

מגבר logic 800 vat 4 יציאות

מגבר פרימייר חייזר 4 ציאות 800 vat

סאב פיוניר 1200 vat

פורסם

נכנסתי לשרשור הקודם שלך,יכולת לרשום שם הכל.

לא חשוב,בגדול כנראה שהגעת לגבול היכולת של המערכת,אתה לבד אמרת שאתה מרוצה וששומעים מאד חזק,אז זהו חלאס חנקת לה את דודה!

כדי להגיע אולי לוליום קצת יותר גבוה,בטל את הלאודנס אם קיים,תרים את דרגת החיתוך של המכשיר ששולט על הסט הקדמי, או מגבר,לתדרים מעט יותר גבוהים,כל זה בהתאמה אליך,תכוון תאזין ואז תחליט מה טוב.

תנמיך עד הסוף את הגיין במגבר ואני מדבר על כל ארבעת הערוצים,תגביר את המכשיר שלך עד ל שלושת רבעי מהיכולת,ואת המגבר תגביר בהתאמה עד שאתה שומע עיוות,תנמיך טיפה מתחת לעיוות.

כנל לגבר המגבר השני שהבנתי שמגביר סאב.

ג'ובני

פורסם

אתה רוצה לשמוע בלי עיוות תחליף את החלקים (הפשוטים מאוד) שיש לך תתחיל להשקיע עשרות אלפי שקלים ורק אז אולי תגיע למשהו טוב.

או פשוט תשאר עם משיש לך כבר.

• תוכן חדש...