Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמונות של פורשה זה תמיד טוב.

גם מחזה משובב עיניים וגם מעצבן את ברווז...

:hihi::hihi:

תצחקו, תצחקו, יום יבוא ואני אנהג מאחורי הפורשה עם המאזדה 3 שלי ואחייך מאוזן לאוזן.

נחמד מאוד.

לא ממש אוהב פורש והדגמים האלה.

שששש...השתגעת?! מה אתה עושה?!?! יתנפלו עליך פה!!! זה כמו להיות שמאלני באמצע כינוס תמיכה של הליכוד ולצעוק את זה במגאפון!

וואוו, מדהים! היא נראת בדיוק כמו קודמתה, שנראתה כמו קודמתה שגם היא, כן כן, נראתה כמו קודמתה.

אתה יודע, לא שמתי לב:shock:

:evil:

לא בא להם לעצב משהו חדש?

חח.

לא.

כן, אני מכיר את כל הדגמים ומבדיל בניהם.

אתה יודע איך?

זה נורא קל...הם נראים שונה אחד מהשני!

קבל חיזוקית. של ברווז.

אני עדיין שונא אותם.

מה שאני יכול להבטיח לכם, זה שאם בטירוף מקרים של הגורל ומזל רע במיוחד, אני אזכה באחת שכזו, אני אפרסם אותה פה למכירה כמעט מייד.

לפחות, מייד אחרי שאני אפסיק למרר בבכי תמרורים על מר גורלי, מה עשיתי שזה מגיע לי, ולשקול חזרה בסימן קריאה, כי בתשובה אני לא חושב שזה יקרה אי פעם, ומשאלות נמאס לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,

אני נראה ככה כבר כמה דקות-:roflmao:

מסכים עם כל מילה. אומנם זאת נראת טוב (בערך) אבל לא הייתי רוצה אחת בכלל (אפילו אם הייתי יכול להרשות לעצמי אחת), אני פשוט לא מבין למה לשלם כלכך הרבה כסף על רכב עם מנוע בצד הלא נכון. אני מעדיף וויפר (חלום) או למבו/פרארי.

למה לGT2 לא קוראים טורבו? הרי יש לה טורבו.

זה באמת החלוקה הכי קשה שיש. אין שום יצרן שיש לו כלכך הרבה שמות לרכב שנראה בדיוק אותו דבר (פרט לכמות הספוילרים).

פורסם

שששש...השתגעת?! מה אתה עושה?!?! יתנפלו עליך פה!!! זה כמו להיות שמאלני באמצע כינוס תמיכה של הליכוד ולצעוק את זה במגאפון!

אה סליחה. לא אחזור על הטעות הזאתי שוב פעם :)

רק זה חסר שיתחילו להתווכח פה על העיצוב והטעם של האנשים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

פורשה זה החלום הרטוב מאז ומעולם נראה לי.

כל דגם מדהים בהבדלים הקטנים שרק פורשה חושבים.

מה שכן, אין על ה996. עד היום, אלה היו הדגמים הכי יפים. עד שנפתרו מהפנסים העגולים שלהם מקדימה, החזירו אותם ב997.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם
למרות שהרכב מדהים לחלוטין (במראה ואני גם בטוח שביכולות) אני מזמן איבדתי את המעקב אחרי הדגמים של פורשה.

מעולם לא ראיתי כל כך הרבה דגמים(GT2,GT3,RS,קררה,GT,קררהS,קררה4,קררה4S, ועוד,ועוד,ועוד) ושמות לרכב שתכלס, נראה אותו דבר. :shock:

בגירה, קלרקסון נתקל באותה הבעיה.

הסבר פשוט לשלל הדגמים - בדקה 8:40 של הסירטון.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

לכל אלה שמבקרים את הסולידיות והשיפור הסיסטמתי של פורשה ב911 אני אגיד לכם שאני באופן כללי שונא את הסולידיות והשמרנות של הגרמנים, אבל ב911 זה מקרה פרטי מיוחד ושונה לגמרי של רכב שנמצא איתנו כבר איזה 45 שנים וזאת לא רק מכונית זאת פילוסופיה שלמה של אבולוציה ושיפור מתמיד. נוסחה מנצחת ומוכחת לא מחליפים רק משפרים

GT2 היא המתחרה לF430 SCUDERIA.

מדובר על הגרסא הכי חזקה והכי קלה שפורשה מציעים ללקוחותיהם.

עם יותר מ500 כ"ס (520 אאל"ט), ו150-200 ק"ג פחות מהדגם הרגיל - היא פשוט מפלצת :twisted:

עם כל הכבוד לGT2, (ויש הרבה) היא לא ממש יכולה להתחרות בסקודריה, שום דבר אחר יכול. אפילו לא האנזו.

אולי היצרן מיצב אותה כמתחרה, אבל הסקודריה נמצאת לבד בפסגה משל עצמה.

CoupéF7R

פורסם
גם נראית לא משהו וגם הצמיגים האחוריים נראים צרים מדי.

למכירה כליה במצב טוב, אפשרות החלפה במשהו מעניין.

רק אחת?

למכירה שתי כליות במצב מצוין וכבד מתודלק אך ורק בוויסקי סקוטי סינגל מאלט:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
לא נכון

מה עם הבוקסטר/קאימן

קאיאן, וקאררה GT כולם כאילו SL

944

959

924

914

928

מה איתם? הם גם SL

פורשה ניסתה אנשים לא אהבו..

אנשים רוצים 911

מה זה השטויות האלה?!

בוקסטר/קאיימן, אם אתה עושה השוואה למרצדס, לצורך העניין, יהיו SLK.

הקררה GT תהיה מרצדס SLR.

הקאיין יהיה בכלל M CLASS.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עם כל הכבוד לGT2, (ויש הרבה) היא לא ממש יכולה להתחרות בסקודריה, שום דבר אחר יכול. אפילו לא האנזו.

אולי היצרן מיצב אותה כמתחרה, אבל הסקודריה נמצאת לבד בפסגה משל עצמה.

אני בטוח שאתה אומר את זה מנסיון לאחר מבחן נהיגה השוואתי ולא סתם ללא ביסוס כלשהו ובניגוד לדעתם של כמה מהכתבים המובילים באירופה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי הכותרת הייתי בטוח שיש בו בחורות כמו באתר -One...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לכל אלה שמבקרים את הסולידיות והשיפור הסיסטמתי של פורשה ב911 אני אגיד לכם שאני באופן כללי שונא את הסולידיות והשמרנות של הגרמנים, אבל ב911 זה מקרה פרטי מיוחד ושונה לגמרי של רכב שנמצא איתנו כבר איזה 45 שנים וזאת לא רק מכונית זאת פילוסופיה שלמה של אבולוציה ושיפור מתמיד. נוסחה מנצחת ומוכחת לא מחליפים רק משפרים

תפסיק לאכול קומיניקטים של מחלקות שיווק לארוחת בוקר. אין קשר בין פורשה של היום לפורשה של לפני 20 שנה. כלום, חוצמי דימיון נוסטלגי משהו. אפילו המנוע כבר לא בזנב (מבחינת חלוקת משקל).

פילוסופיה, עאלק. הם התחילו למכור כשהפסיקו עם הפילוסופיה והתחילו לייצר מכונית שאשכרה אנשים יכולים לנהוג בלי לאבד את התחת (תרתי משמע ובאנגלית זה נשמע יותר טוב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תפסיק לאכול קומיניקטים של מחלקות שיווק לארוחת בוקר. אין קשר בין פורשה של היום לפורשה של לפני 20 שנה. כלום, חוצמי דימיון נוסטלגי משהו. אפילו המנוע כבר לא בזנב (מבחינת חלוקת משקל).

פילוסופיה, עאלק. הם התחילו למכור כשהפסיקו עם הפילוסופיה והתחילו לייצר מכונית שאשכרה אנשים יכולים לנהוג בלי לאבד את התחת (תרתי משמע ובאנגלית זה נשמע יותר טוב).

אני לא רואה סתירה עקרונית בין דבריי לדבריך, או סתירה בכלל, ומה שמצחיק זה שאתה עוד בא בתקיפה. כנראה תוצר של הבנה שגויה. ולעניין, עובדה שפורשה התחילה במשהו מסוים שהיה לו הרבה מגרעות ובמקום להתחיל מחדש מצאו לנכון לשפר את הקיים כל פעם עוד קצת ועוד קצת, ורק ככה ה911 הגיעה למעמד שהיא נמצאת בו כיום. זאת האבולוציה שהתכוונתי אליה ובגלל זה לא ראוי לעצב משהו שונה, כי העיצוב נשאר החוט היחיד המקשר איך שהוא באופן אסוציאטיבי בין "פורשה של היום לפורשה של פעם" כשמדובר ב911. לא אמרתי ולא רמזתי על קשר מבחינה טכנית/הנדסית או בנהיגה.

אם עוד לא הבנת - הסולידיות והשמרנות שדיברתי עליה בהתחלה היתה בהתייחסות לעיצוב, מפאת ריבוי התגובות בעניין.

סוף שבוע טוב לכולם!

CoupéF7R

פורסם

לפי דעתי, טוב היה אם הם היו מפסיקים את היצור בערך בשנות ה-80 אולי ה-90 והיום מחזירים אותה ל"תחיה".

כך לפחות היה נשמר איזשהו קסם מהמכונית, היום אין לה שום קשר-פרט לעיצוב- שהוא דומה למכונית המקורית.

• תוכן חדש...