Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פילוסופיה, עאלק. הם התחילו למכור כשהפסיקו עם הפילוסופיה והתחילו לייצר מכונית שאשכרה אנשים יכולים לנהוג בלי לאבד את התחת (תרתי משמע ובאנגלית זה נשמע יותר טוב).

אתה כמובן מתייחס לטנק המפלצתי העונה לשם קאיין:roll:

כי האמת, זה רוב מה שהם מוכרים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי דעתי, טוב היה אם הם היו מפסיקים את היצור בערך בשנות ה-80 אולי ה-90 והיום מחזירים אותה ל"תחיה".

כך לפחות היה נשמר איזשהו קסם מהמכונית, היום אין לה שום קשר-פרט לעיצוב- שהוא דומה למכונית המקורית.

הם ניסו בעבר להחליף את ה911 עם ה928 שהושקה ב1977 שהייתה עם V8 קדמי והנעה אחורית, אבל מאחר ולקוחות פורשה המסורתיים מחו בנחרצות נגד הצעד הזה, ה911 נשארה בייצור וה928 יוצרה במקביל עד שלבסוף הוגדרה ככישלון וייצורה הופסק בתחילת שנות ה90' לאחר צניחה משמעותית במכירותיה

CoupéF7R

פורסם

אין קשר בין פורש הראשונה לאחרונה ?

כמה רכבים עם מנועי בוקסר שהם לא לפני הנהג מחוץ לפורש או VW אתה מכיר ?

נכון שב40 שנה (לא קצת יותר?) המנוע עבר אבולוציה מטורפת, וגם המיקום שלו לא כפי שהיה , אבל בהחלט אתה יכול להגיד שיש קשר בין הרכבים .

רכבים בלי קשר אחד לשני זה חיפושית חדשה מול קלאסית , פיאט 500 חדשה מול קלאסית וכו'.

ולגבי ההודעה הראשונה .

בשבילי אחת בכתום בבקשה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זאת האבולוציה שהתכוונתי אליה ובגלל זה לא ראוי לעצב משהו שונה, כי העיצוב נשאר החוט היחיד המקשר איך שהוא באופן אסוציאטיבי בין "פורשה של היום לפורשה של פעם"

אתה שם שפתיחת המשפט נוגדת את סיומו?

אם העיצוב הוא החוט המקשר היחיד, זו לא אבולוציה.

אתה כמובן מתייחס לטנק המפלצתי העונה לשם ---:roll:

אני לא למתייחס לשיקוץ שאין להגות את שמו. אני מתייחס למכוניות שהם מייצרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין קשר בין פורש הראשונה לאחרונה ?

אם יש קשר בהחלט, תגיד מהו.

אם נהגת על פורשה של פעם ושל היום, אז אתה יודע שהוא מאוד מאוד מאוד קלוש...

פורסם

יש קשר אבולוציוני הדוק בין 911 לדורותיה, אם תיקח 911 ראשונה ואת ה GT3 הזאת אז אולי בכלל לא תבין על מה מדובר ותתען שאין שום קשר אבל קח את כל ה 911 טורבו לדורותיהן ותנהג עליהן אחת אחרי השניה לפי סדר הוצאתן ותראה,תחווה וגם תרגיש את הקשר ההדוק בניהן.

זה כמו להושיב אותך ליד אבא שלך וליד סבא שלך,

יש דמיון כללי, מתנהגים בדומה, מדברים דומה, אני מאמין שאפילו מתנועעים דומה אבל תעביד את שלושתכם בבניין ואתם תתנהגו אחרת לגמרי.

פורסם

דווקא הקאיין זה הרכב ההגיוני היחיד מבית פורשה.

כמובן, אם אתה מחשיב רכב שטח שעולה איזה 30894573957 מליון ש"ח להגיוני.

הדבר היחיד של פורשה שאני עלול אי פעם לשקול אותו בחיוב, זה קאררה GT. משהו ברעש של המנוע פונה ליצרים החייתיים שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם יש קשר בהחלט, תגיד מהו.

אם נהגת על פורשה של פעם ושל היום, אז אתה יודע שהוא מאוד מאוד מאוד קלוש...

אתה לא מצפה שרכב 74 ורכב 2009 יתנהגו דומה נכון ?

לא, לא נהגתי אל אף אחת מהן .

בגירה ניסח את התשובה בצורה מצוינת , ככה שאני לא רואה צורך להוסיף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתה שם שפתיחת המשפט נוגדת את סיומו?

אם העיצוב הוא החוט המקשר היחיד, זו לא אבולוציה.

לא אבולוציה? פורשה לא ממציאה את הגלגל כל פעם מחדש, היא עשתה את זה רק פעם אחת בשנת63' ומשם שום 911 לא תוכננה על דף לבן ריק. מרוב שינויים, פיתוח, טכנולוגיות וכו', ברור שיהיה זה אבסורד לקחת את שני הקצוות של קו זמן בן 46 שנים ולהשוות אותם.

אבל כמו שהאדם המודרני לדוגמא הרבה יותר מפותח ובעל ידע מאיש המערות, הם עדיין בעלי אותה צורה כללית כי זה עדיין אותו יצור והראשון הוא פרי ההתפתחות של השני במרוצת הזמן, קרי: אבולוציה. לכן אני לא רואה ניגוד באותו משפט שכתבתי.

CoupéF7R

פורסם
תפסיק לאכול קומיניקטים של מחלקות שיווק לארוחת בוקר. אין קשר בין פורשה של היום לפורשה של לפני 20 שנה. כלום, חוצמי דימיון נוסטלגי משהו. אפילו המנוע כבר לא בזנב (מבחינת חלוקת משקל).

פילוסופיה, עאלק. הם התחילו למכור כשהפסיקו עם הפילוסופיה והתחילו לייצר מכונית שאשכרה אנשים יכולים לנהוג בלי לאבד את התחת (תרתי משמע ובאנגלית זה נשמע יותר טוב).

לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל הקשר בין ה-911 של פעם לנוכחית הוא מאוד ברור. הוא יותר מברור, הוא מובהק.

למעשה, אין כמעט ביקורת רכב אמיתית שקראתי שלא מחמיאה לעקשנות של פורשה לשיפור נוסחא בעייתית-משו, וההצלחה שלהם לשפר קונפיגורציה לא מושלמת.

מעבר לזה, למרות כל הבעיות של הדגם הזה, הוא עדיין מושא החלומות של ילדי העולם המערבי. הרבה יותר מכל איבו,אסתי או אפילו לוטוס. וזה למרות התמחור העדיף ו/או הקונפיגורציה העדיפה של הרכב.

פורסם

כמאמר ריצ'רד המונד במבחן של הג'יטי3 הקודמת

"It's like building a pyramid upside down; So you think that over the years they tried to shift the engine forwards but NO, German engineers don't do U turns. And after 40 years this isn't just good, this is the best 911 ever. The GT3 is an ABSOLUT PROOF THAT EVOLUTION WORKS!"

ישן, אבל אחד המבחנים שתמיד טוב לראות אותם שוב

http://il.youtube.com/watch?v=V6IjOmouRl0

CoupéF7R

פורסם
משהו ברעש של המנוע פונה ליצרים החייתיים שלי.

קוואק...קוואק...

פורסם
לא יודע באיזה עולם אתה חי, אבל הקשר בין ה-911 של פעם לנוכחית הוא מאוד ברור. הוא יותר מברור, הוא מובהק.

אני חי בעולם של עובדות.

יש לך אחת בשבילי?

משהו שקשור לטכנולוגיה לא לנוסטלגיה.

אתה לא מצפה שרכב 74 ורכב 2009 יתנהגו דומה נכון ?

לא, לא נהגתי אל אף אחת מהן .

בגירה ניסח את התשובה בצורה מצוינת , ככה שאני לא רואה צורך להוסיף.

ראה את התשובה למעלה.

פורסם
דווקא הקאיין זה הרכב ההגיוני היחיד מבית פורשה.

כמובן, אם אתה מחשיב רכב שטח שעולה איזה 30894573957 מליון ש"ח להגיוני.

הדבר היחיד של פורשה שאני עלול אי פעם לשקול אותו בחיוב, זה קאררה GT. משהו ברעש של המנוע פונה ליצרים החייתיים שלי.

הקאיין זה הרכב הכי מכוער שראיתי! הוא יותר מכוער מפיאט מולטיפלה לפני מתיחת הפנים.

צודק בקשר לקאררה GT, אחד הרכבים שהם באמת הכי טובים וניתן לשקול בחיוב (כמובן אם היה את הסכום הנדרש).

• תוכן חדש...