Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נחזור לרגע לגולף אז הקשר בינהן הוא רופף מאוד.

MK1 ו-MK2 היו רכבים שהיו זולים והיו אמורים להימכר בהרבה יחידות. כיום הגולף יותר יקרה ממתחרותיה (ולא רק בארץ) והיא נשענת על השם (ואני לא מתכוון שזה רכב לא טוב-הרכב מעולה).

רוצים רכב שיש לו קשר אבולציוני- מיני. אותו עיצוב, ההתנהגות עדיין שובבה ובכלל רכב מעולה ששופר מכל הכיוונים לעומת המיני המקורית.

אני תמיד הייתי בטוח ש-911 זה חיפושית על סטרואידים (ובגלל זה הרכב לא מתנהג לא טוב-לפחות הראשונים).:shock:

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבתי כך.

תנהג, אחרי זה תספר כמה זה דומה...

זאת לא הנקודה. באבולוציה עסקינן לכן גם אם ההבדל הוא מאוד מאוד קיצוני, (ואני בטוח שכך) על איזה אלמנטים שאחראים לשינוי אתה יכול להצביע? כל אחד ואחד מאלמנטים אלה הם סוג של שיפור.

וכמו שהדור הנוכחי הוא שיפור עצום לעומת הקירור אוויר האחרון (993), ההבדל בין ה993 (עד96) ל930 (הטורבו הראשונה) הוא גם גדול (הבדל של איזה 20-22 שנה ביניהם). זה לא אומר שכל דור הוא רכב שונה. זה עניין של שיפור הדרגתי שתפס תאוצה ב996 ו997.

CoupéF7R

פורסם
זאת לא הנקודה.

זו בדיוק הנקודה.

המגזינים מצטטים את אותה קשקשת נוסטלגית של הברושורים. בסופו של דבר, המכוניות מרגישות שונה לגמרי ולא תרגיש שהן דומות (בניגוד גמור למה שכתבת לפני כן). איך הגיעו לשם ובאילו שלבים - לא רלוונטי, אלא אם אתה היסטוריון. הדור הנוכחי (מ-96) הוא תכנון חדש לג-מרי. זה לא שיפור הדרגתי, זה תכנון מחדש (עם רמיזות עיצוביות למה שהיה).

הדור הקודם של ה-911 מהווה איזשהו שלב ביניים שהחל להראות את הדרך, אבל האמא האמיתית של ה-911 הנוכחית היא... הבוקסטר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אמרתי שאני בטוח שההבדל הוא קיצוני, ולא אמרתי שתרגיש שהן דומות.

בכל מקרה, הדור הלפני אחרון הלא היא ה996, אכן היוותה נקודת מפנה משמעותית, הראשונה עם קירור מים וכו'. כמו כן, ה996 הייתה שונה משמעותית מה993 מבחינה מכנית וזה לגיטימי ומקובל, אבל עדיין, היא לא נחשבת לתכנון מחדש, כי שכחת פרט מאוד חשוב - השלדה היא אותה שלדה. הם לא פיתחו/תכננו שלדה חדשה, פשוט לקחו את הקיימת וחיזקו אותה בכ45% ומקדם הגרר ירד ל0.3 וזה קפיצת מדרגה גדולה בבת אחת. לכן היא עדיין אבולוציה של ה993.

CoupéF7R

פורסם
אני אמרתי שאני בטוח שההבדל הוא קיצוני, ולא אמרתי שתרגיש שהן דומות.

ציטוטים מדף אחד אחורה:

"קח למשל 911 משנות ה70' היא תהיה פרועה עם זנב עצבני בגלל שהשלדה לא היתה בשלה ודרשה עוד יותר ליטושים כדי להתעסק עם מנוע שיושב מאחורי הבקקס. היום זה גם אותו אופי פרוע ונושך"

"דחוף אותה למגבלות והיא תנשך כמו שסבתה ידעה לנשוך. נכון שהיום היא יותר פוליטיקלי קורקט, עם בקרות ושומרים, אבל זה לא קשור לאופי הבסיסי של הרכב."

השלדה היא אותה שלדה.

אז מה?

גם פיאט טיפו ופיאט קופה זו אותה שלדה.

פורסם
ציטוטים מדף אחד אחורה:

"קח למשל 911 משנות ה70' היא תהיה פרועה עם זנב עצבני בגלל שהשלדה לא היתה בשלה ודרשה עוד יותר ליטושים כדי להתעסק עם מנוע שיושב מאחורי הבקקס. היום זה גם אותו אופי פרוע ונושך"

"דחוף אותה למגבלות והיא תנשך כמו שסבתה ידעה לנשוך. נכון שהיום היא יותר פוליטיקלי קורקט, עם בקרות ושומרים, אבל זה לא קשור לאופי הבסיסי של הרכב."

לשתיהן יש רמה מסוימת של פורענות ומרדנות (בנוכחית זה במיוחד בגרסאות הקיצוניות), אבל כל אחת בדרכה שלה.

אז מה?

גם פיאט טיפו ופיאט קופה זו אותה שלדה.

וזה עושה את הפיאט טיפו לאמא והבסיס של הפיאט קופה. לא חייב להיות קשר מכני.

CoupéF7R

פורסם
לשתיהן יש רמה מסוימת של פורענות ומרדנות (בנוכחית זה במיוחד בגרסאות הקיצוניות), אבל כל אחת בדרכה שלה

לא מבין מה זה "דרכה שלה" מה ההבדלים? איך הם מתרגמים לכביש?

וזה עושה את הפיאט טיפו לאמא והבסיס של הפיאט קופה

נהגת על המכוניות?

לא דומות בכלום ובחיים לא תדע שיש ביניהן קשר.

פורסם
לא מבין מה זה "דרכה שלה" מה ההבדלים? איך הם מתרגמים לכביש?

כל אחת מתנהגת שונה לגמרי אבל לשתיהן מנוע בזנב ואותה שלדה בסיסית. אז כל השינוי שנעשה לטובה ביכולות הניהוג הוא תודות לפיתוחים הנדסיים וטכנולוגיים. בגלל זה זאת אבולוציה.

נהגת על המכוניות?

לא דומות בכלום ובחיים לא תדע שיש ביניהן קשר.

אתה לא תדע. אבל זה לא אומר שזה לא קיים.

ברור שאין קשר בין השתיים על הכביש אבל זה לא משנה את העובדה שלשתיהן אותה פלטפורמה.

CoupéF7R

• 6 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...