Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום בסמוך לשעה 16:30, הייתי מעורב בתאונת דרכים בנס ציונה, התאונה אירעה בצומת של אצטדיון נס ציונה (הצומת שנכנסים לגני מרוויאס, מי שמכיר).

אני פניתי שמאלה מנס ציונה לכיון האצטדיון, הרכב הפוגע עבר באדום מבית עובד לכיון נס ציונה.

האשה שנהגה ברכב, הייתה לבד, אני הייתי עם קטנוע ושברתי רגל, גם הייתי לבד.

אני זקוק לעדים למקרה, אם מישהו בטעות עבר שם או יודע מחבר שעבר שם וראה מה קרה, אני אשמח שיפנו אלי.

תודה רבה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני שמח לראות שאתה כבר חזרת לפורום.

הייתי בטלפון עם אוראל. כאשר היה בדרך אליך.

הכי חשוב שאתה בסדר. ורגל תחלים. וזה מנסיון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי ידידי תודה רבה :)

הפעם באמת הרגל תחלים, היות וזה שבר בשוק, אבל יש לי שבר בברך של רגל ימין מתאונה שהייתה לפני 8 חודשים וזה ישאר לנצח כבר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, אני ממש ממש זקוק לעדים, הנהגת המנוולת הזו שיקרה ואמרה שעברה בירוק תוך שאני ביצעתי פרסה באדום !!!

(שקר גס ומוחלט, לא נסיתי בכלל לבצע פרסה, בטח שלא באדום)

אני עכשיו מרגיש צורך עז מאוד לזרוק את הכדור למגרש שלה, כל מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.

אם יש כאן אנשים שראו את המקרה ומפחדים להחשף/לבזבז זמן, אז אני מוכן לשלם על הזמן הזה !

פורסם

בנס ציונה הותקנו לאחרונה {תצחילת שנה} כ 300 מצלמות אבטחה שחלקן גם בצמתים.

אני ממליץ לך לפנות לעיריית נס ציונה בבקשה לבדוק אם במקום זה מותקנות מצלמות בטיחות ואם כן להוציא תמליל של אותו היום.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

היי אור,

קודם כל אני שמח ששרדת בכדי להמשיך לכתוב לנו כאן.

דבר שני, אני שמח שהפגיעה יחסית קטנה וכזו שניתן להחלים ממנה החלמה מלאה. תהיה בריא !

לגבי התאונה,

לא אוכל לעזור לך בעניין העדות מאחר ולא הייתי שם ואני גם לא מכיר מישהו שכן היה.

אבל לעדתי שווה להפעיל על הנהגת לחץ תוך כדי שאתה מקליט אותה (למשל בטלפון או בפגישה פנים מול פנים) ואולי אפילו לנסות לעודד אותה להגיע לפשרה ולראות האם היא תשנה את גירסתה. אם תהיה לך הקלטה שלה כשהיא טוענת גירסה שונה בכל פעם, ייתכן והיא תישבר ותודה באשמה.

מעבר לכך, מסקרן אותי לדעת כיצד אתה בתור נהג ורוכב בעל מודעות גבוהה (כך לפחות התרשמתי פה בפורום), לא מנעת בעצמך את התאונה שכן ניתן להבחין כאשר נהג מגיע מהר מדי לצומת ונראה שהוא לא הולך לעצור. אשמח לשמוע.

דני G.

פורסם

היי, לא ראיתי את הרכב מגיע לצומת, פשוט עפתי באויר בהפתעה.

איך זה קורה ? כנראה שהרכב בנתיב הראשון היה משאית/מסחרית, הרכב בנתיב השני היה הרכב שפגע בי וככה נוצר מצב שהרכב בעצם מתחבא לי.

אני לא מתכוון להגיע איתה לפשרה, אלא רוצה שהיא תודה באשמה ואני אתבע אותה על כל שקל ושקל שמגיע לי, מלבד הנזק של הקטנוע.

כרגע אני אכן מתכוון לערב עו"ד שישבור אותה, אבל הייתי מאוד שמח אם היה לי עדים, כי כל עוד אין הוכחות מצולמות, מי שיש לו עדים יוצא מזה זוכה בלי לדבר בכלל.

אני כמעט בטוח שהיה במקום בוחן, אבל הבעיה שאני זוכר במעורפל, מה שבטוח 100% זה היה משטרה במקום לפני שאני פוניתי, אני מתכוון לברר יותר לעומק לאחר החג.

פורסם

ממליץ לך לפנות בזריזות לעירייה כי הקלטות של המצלמות אבטחה לא שומרות יותר מידי זמן אחורה בד"כ...

בכל מקרה תנסה לשבור אותה כאשר אתה מקליט את השיחה ביניכם...

פורסם

היי אני אברר את הכל לאחר החג, בכל מקרה אני לא אנסה לשבור אף אחד, יש שופטים ועו"ד שיודעים לעשות את זה טוב ממני, גם ככה לא היה לי ביטוח ונצטרך ללכת לתביעות קטנות, אבל אם בעבר חשבתי לשתוק, עכשיו אני מחפש איך לדפוק !

פורסם

אם תשלם מספיק אולי פתאום אני אזכר שהייתי במקום :lol::wink:

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וממש חבל שיש אנשים מגעילים כאלו שלא יודעים לקחת אחריות על המעשים שלהם.

פורסם

שום דבר לא מרתיח, מכירים את המשפט "כל כלב בא יומו" ?

היא תהיה מעורבת באותה סיטואציה, הצד השני לא יודה ואז היא תתקשר אלי לבקש סליחה כי היא תבין מה שהיא עשתה.

• תוכן חדש...