Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום דבר לא מרתיח, מכירים את המשפט "כל כלב בא יומו" ?

היא תהיה מעורבת באותה סיטואציה, הצד השני לא יודה ואז היא תתקשר אלי לבקש סליחה כי היא תבין מה שהיא עשתה.

טוב שאתה בחור אופטימי לפחות.

פורסם

גם אם היא לא תתקשר, היא תחשוב טוב טוב על מה שהיא עשתה וזה ישב לה במצפון כל לילה לפני השינה.

חוצמזה, למה לא להיות אופטימי ? קיבלתי את החיים שלי במתנה ויצאתי מהתאונה הזו בנס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

וואלה גם שם קליט :-)

אור, מקווה מאוד שתמצא עדים, אבל קשה לי להאמין שמישהו פה באמת היה שם. בהצלחה במשפט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

באמת קשה להאמין שמישהו היה שם, אבל בכל זאת תנסה ותפרסם הודעות בעוד מקומות, תמיד יש סיכוי , אמנם קלוש אבל עדיין.

הכי חשוב שאתה בסדר , ושתחלים כמה שיותר מהר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם זכור לך סביבות השעה של התאונה, תוכל להתקשר לבקרת הרמזורים של העירייה, או משהו כזה, לומר להם את השעה והם יוכלו להגיד לך באותה השעה איזה רמזור היה ירוק ולאן, אבל זה רק אם איך שהוא אתה יודע זמן מדויק.

אם תצליח לזכור דקה שבה היה ירוק לכיוון שלך, אז כך תוכל בעצם להוכיח שאתה עברת בירוק.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...