Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בתקציב של 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 100K מקיסמום,שנת 2005+-.

הדרישות הם:

אוטומט,עלויות ביטוח לא גבוהות כי אני נהג צעיר,מרכב חמש דלתות,צריכת דלק לא גבוהה(יחסית כמובן),מנוע בריא יותר מהסטנדרט,עדיפות גבוהה לגרמניות.

בנתיים המחשבה שלי היא על אודי A3,גולף למיניהם כיוון שאיני מבין באין ספור דגמים השונים שלהם.

המעבר הוא מלאנטיס.

תודה מראש לכול העוזרים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

Guest ספורטמוטורי
פורסם

גם לי היתה מאזדה לאנטיס 1.6 אוטומט,עברתי לפני חודש לאודי A3 2004.

לעבור מלאנטיס לA3 החדשה זה ממש ליגה אחרת,אם תלך על A3 אתה תבין לבד.

ביטוח:

לי עלה 6000 שקל ביטוח חובה + מקיף לא מחייב איתורן,למרות שיש,בקשר אליך תתחיל לבקש הצעות,כי לכל אחד מגיע הצעה אחרת.

דלק:

צריכת דלק היא פחות או יותר כמו הלאנטיס 1.6 אוטומט,אך פה שווה את זה כי אצלי מדובר על מנוע 2.0FSI עם 150כ"ס,שלכח שלו ,צריכת הדלק באמת סבירה ביותר.

בהצלחה.

פורסם

טוב אז לאחר שיטוט קצר ביד 2 אני רואה שהאודי יקרה,והגולף החדשה פשוט לא עושה לי את זה.

איזה עוד הצעות יכולות להתאים לי?

שוב פעם,עדיפות גבוהה לרכב 5 דלתות,מנוע 2.0.כמובן אמינות גם חשובה מאוד.

הסתכלתי גם לכיוון הסובארו והמאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

טויוטה ראנקס עם סאן רוף וג'אנטים יכולה להיות נחמדה אבל 1.6 110 כוחות סוס יכול להיות שתתבאס קצת :|

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

יתבאס מאוד,לא מתאים.

קיבלתי דרישה לרכב שנת 2006 לפחות,ואחרי 2 מאזדות די רוצים שינוי אך ממה שבדקתי בתקציב שלי נכנס אודי רק בדגם הפשוט שלו:cry:.

מאזדה 3,ואימפרזה בדגמיהם ה"חזקים" נכנסים לי לתקציב אפילו שנת 2007+מחיר ביטוח לשנה.

לי ממש נראת גולף V5 ודומיה אך הם כולם עד שנת 2005 ואחריה זה כבר הדגם החדש שממש לא נראה לי.:cry:

דרך אגב,הבחור שהגיב ראישון,אתה נהג צעיר גם?

לי יש 1800 אז המעבר לא יהיה כול כך מורגש:)

פורסם

שאלה נוספת:

מי עדיפה מבחינת נוחות וכוח,מאזדה 3 או אימפרזה(מנוע 2.0)?

פורסם

לא סובל את האימפרזה הרעש שלה נישמע בדיוק כמו גרנד לאונה רק בB3 החדשה שינו את הרעש...

3 עדיפה

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

מה הבעיה עם הרעש שלה?מישהו עוד שמע על דבר כזה?

חברים בבקשה תציעו רכבים.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
יתבאס מאוד,לא מתאים.

קיבלתי דרישה לרכב שנת 2006 לפחות,ואחרי 2 מאזדות די רוצים שינוי אך ממה שבדקתי בתקציב שלי נכנס אודי רק בדגם הפשוט שלו:cry:.

מאזדה 3,ואימפרזה בדגמיהם ה"חזקים" נכנסים לי לתקציב אפילו שנת 2007+מחיר ביטוח לשנה.

לי ממש נראת גולף V5 ודומיה אך הם כולם עד שנת 2005 ואחריה זה כבר הדגם החדש שממש לא נראה לי.:cry:

דרך אגב,הבחור שהגיב ראישון,אתה נהג צעיר גם?

לי יש 1800 אז המעבר לא יהיה כול כך מורגש:)

אני בן 26 , אבל הבעיה שלי היתה שאין לי עבר ביטוחי ,ז"ת עד היום אף פעם לא עשיתי ביטוח מקיף,רק חובה וצד ג' בכל המכוניות שהיו לי,עד היום היה לי אופל אסטרה , מיצובישי קולט ופיג'ו 206,בביטוח אמרו לי שהייתי יכול לקבל הצעה יותר זולה לו היה לי עבר ביטוח עם מקיף.

אני מציע לך ללכת לבדוק מכוניות ומכל דגם תבדוק לפחות שתיים,רק כך תבין מה אתה הולך לקנות.

בגדול מה שתתן לך האודי A3 משנת 2004,זה יוקרה איכות פינוק יציבות ושקט,במקרה כמו אצלי מנוע 2.0FSI מנוע חזק ומהנה והגה מדויק,אבל זה בכלל לא קרוב לאמפרזה טורבו או טייפ אר,בשביל זה יש את הS3,שפה מדובר כבר על משכנתא,באוטו כזה צריך לשים לב למהירות כי לא תרגישים שנוסעים במהירויות גבוהות.

על עכשיו הכל טוב ויפה,אך אתה צריך גם לדעת שלכל זה יש מחיר,האוטו לא זללן דלק,במיוחד כאשר מדובר במנוע כזה, כ 9 ק"מ לליטר בתוך העיר עם הרבה עליות אבל לא תגיד ל11 או 12,תדע שהטיפולים יהיו אולי טיפה יותר יקרים מרכב משפחתי ותלוי איזה משפחתי,ביטוח וטסט גם יעלו יותר,אני מאמין שהטסט יעלה לך כ400 שקל יותר ממשפחתית חדישה,אך הביטוח יעלה הרבה יותר,במקרה שלך אני בטוח שהוא לא יהיה פחות מ4500 שקל רק מקיף,לפי דעתי עדיף שתעשה ביטוח עם מישהו משותף עם אחד ההורים זה יתן לך הנחה טובה.

אם אתה מחפש איכות גרמנית ולא אכפת לך מיוקרה אתה יכול ללכת על הרבה מכוניות גרמניות דגמים חדשים וגם יש הרבה יפניות חדשות היום אכותיות מאוד.

באמת היה לי סובארו 85 סוסת עבודה לא קטנה, הרעש שלה ממש דומה לאימפרזה למה זה כל כך דומה?!

לשתיהן יש מנוע בוקסר

פורסם

יש לך A4 משנת 2004 2005... מנועי 1.8T וה2.0 נכנסים לך בתקציב.. הצורה עם הבגאז' העגול וחוץ מזה לפי הניסיון שלי אודי בתקופות האחרונות נמכרות מתחת למחירון במיוחד ה4 ו6.

אפילו אפשר גם למצוא A6 2004 עם מנועים 2.4 1.8 טורבו בתקציב שלך, מכוניות לא פראייריות בכלל וההבדל בניהם ללאנטיס/מאזדות3 6 משמעותי.

מקווה שעזרתי.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

פזלתי גם לכיוון ה-A4 אך המחיר בשמיים לפי מה שראיתי.כמו כן,ביטוח,טסט,טיפולים ודלק יעלו לי הרבה יותר מכול הדגמים שציינתי אפילו יותר מהB4 או ה-6.

כרגע מחיר הטסט שלי הוא 1200 ו6 אלף שקל על ביטוח של נהג ראשי+נהג צעיר.(יש לי בחילה רק מלחשוב כמה יעלה על A4).

אמרתה מכוניות גרמניות שונות,כמו מה לדוגמא?

במוו סידרה 1 יקרה,אוודי אותו דבר,גולף לא נראת לי טוב בעין אחרי השנה 2004,ככה שאנשאר רק יפניות.

הדגש הכי חשוב הוא שנת הרכב,לפחות 2006 שנכנס לי לתקציב.

אתמול בדקתי מחירונים,A3 שנת 2005 נכנסת לי לתקציב,2006 כבר עולה 110.לעומת זאת ב-90 אלף אפשר לקנות 3 מנוע 2.0.

כרגע הדגמים העיקריים הם ה-3 והאימפרזה עם יתרון ל-3.הבעיה היא שלמצוא 3 ספיריט במצב טוב ממש קשה וצריך לחכות.

אני לא לחוץ לקנות ככה שכול הצעה נשקלת,מי יודע אולי האודי תיפול במחירון ותיכנס לי לתקציב.:lol:

פורסם

ממליץ בחום על 3 ספיריט. בעצם נתונים דומים מאוד לA3 2.0L.

גם 150 כוחות סוס בסביבות 9 שניות מ0-100.

חבל שאין ידנית.. זאת הבעסה העקרית.

• תוכן חדש...