Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם הקלריון DXZ785?

היום החלפתי את הPRS880 שלי לטובת הקלריון DXZ785 ויש לדעתי שיפור בסאונד למרות שלפיוניר יש איכות בניה הרבה יותר טובה ויש אקוולייזר 16 ערוצים לכל צד שזה תענוג בפני עצמו ,בסה"כ אני מעדיף את הקלריון.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לטעמי PIONEER -880

גם ALPINE9887 הבחירה הנכונה לטעמי!הECLIPSE יותר מדי יקר בארץ!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

גם אני כבעלים של 55 ממליץ בחום על ALPINE אבל רק על המכשירים היוקרתיים.

העדיפות השנייה היא 880, מכשיר מצויין, מתחרה ישיר ל9855, אבל יש לו מחלות ידועות של פיוניר.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מקס אשמח לשמוע על המחלות.

הוא הולך להשתמש בקרוס האקטיבי 3WAY שנמצא במכשיר ולהגביר איתו סט 2 חלקים + סאב.

באילו מהרדיו דיסקים יש שליטה טובה ביותר דרך הקרוס הנ"ל?.

האם באלפיין קיים גם כן time aligment?.

שמתי לב שבאלפיין יש ממיר 1BIT, לאומת שני המתחרים שקיים בהם ממיר 24BIT.

האם יש הבדל גדול?.

סטס.

פורסם

לא, לקלריון 855 אין כמעט שום פיצ'ר מעניין, רק מסך מגע ותצוגה צבעונית יפה. לא בדיוק ברור מה הייתה הפואנטה של המכשיר הזה.

ה"מחלות" של הפיוניר 880 הן חוסר אפשרות לשנות את צבע תצוגת המקשים (קבוע על לבן), המינוס הארור ואחת היציאות שמתחלפת לשמאל ימין ימין שמאל במצב 3WAY. ניתן להתגבר על זה עם הצלבת ה RCAים.

האלפיין 9855 מכשיר מצויין גם כן, אם כי אישית מחרפן אותי הפס מגע הזה, לא ממש ברור מה אלפיין ניסו לעשות שם :?

לגבי נוחות ופשטות תפעול, אם משווים בין המכשירים, הפיוניר לוקח ובגדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה ממש אינדבידואלי.

אני אישית ממש אוהב את ה9855 מבחינת נוחות תפעול, הגלייד-טאצ' לי אישית ממש נוח.

כל אחד ונוחות המשתמש שלו.

בכל אופן, לדעתי ה9855 הוא מכשיר מעולה.

הפיוניר מכשיר מצויין והיתרונות שלו הוא בממיר D/A של 24 ביט, וכמובן הקרוס שלו שהוא מצויין.

שמעתי שיש מישהו שמוכר כזה יד שניה בשקל תשעים:roll:, סטס, תגיד לחבר שלך על ה880 שנמכר ביד-שניה.

under construction..

• תוכן חדש...