Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

זהו כלי מקורי ל פיאט\לנציה,זה לא משהו מיוחד,לביצוע יש כלי דומה,ובכל מקרה,לרוב אין בעיה לשחרר את הבורג במנועים הנ"ל ללא כל נעילה.

אורן

פורסם

העניין הוא שאני לא הולך לעבוד עם פטיש אוויר ואני מפחד להתקע, יש לי לפתוח גם את הברגים של גלי הזיזים וגם של גלי האיזון.

• ספונסר פורום
פורסם

ניסן,שחרר את האומים\ברגים לפני שאתה מסיר את הרצועת,לרוב אין בעיה עם זה,אבל אם תתעקש,אתה יכול להזמין כזה מקורי מהחברה,זה יקח משהו כמו חודש עד שזה יגיע,לדעתי,אין בזה צורך.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אם מדובר במנוע לנצ'יה אז כן,יש שגמים,ובשביל להוציא את המייסב של רצועת האיזון לא צריך פרס,רק תדאג להרכיב רצועת מקוריות!(ראה הוזהרת) ולא למתוח את רצועת התזמון יותר מידי.

אורן

פורסם

מנוע 1800 8 שסטומים.

הטיפול המתוכנן:

החלפת כל המחזירי שמן מקוריים, משאבת מים תחליפית תוצרת האיחוד האירופי (מקורית יקרה מדי) , טרמוסטט מקורי (מצאתי בפוקס), רצועת תזמון ומותח מקורי, רצועת גלי איזון+ מייסבים של המותח (אחד קטן ואחד גדול), רצועה DAYCO מייסבים SKF.

אני מחליף גם את שני אטמי הבייניים שבין חטיבת גלי הזיזים לראש המנוע, אטמים של המכסה שסטומים(הכל מקורי).

שני צינורות גומי המחברים את צינורות המתכת לקולר שמן.

צינור דק מהטרמוסטט למיכל העיבוי.

כמובן על הדרך שטיפה של הרדיאטור ומעברי המים במנוע.

פורסם

זה קטע בעייתי עם הספרות יצרן של הדדרה, אני מצאתי של דלתא ושל אלפה 155, אבל אלו מנועים בנפח 2000 סמ"ק.

בעיקרון זה אותו בלוק והכל זהה למה שיש אצלי, אלה אם כן אני טועה...

• תוכן חדש...