Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. ברשותי כרגע לנצ'יה דדרה עם החלקים הבאים מורכבים: 2 וופרים 6.5 על המגש האחורי [מגש MDF] של חברת סופר סאונד או זבל סיני אחר, ממש זוועתיים. בדלתות אין רמקולים. בדאשבורד יש את הרמקולים המקוריים שבאים עם הדדרה, גם הם זוועה והאחוריים מאפילים אותם ואין במה קדמית לצליל בכלל. [רמקולים 4 אינץ']

לגבי HU יש רדיו דיסק סיני של סופר סאונד שמתחיל להראות סימני גסיסה קלים. מגברים אין.

יש לי תיבה לסאב שבניתי [דיי גדולה] לאלמנט 12" מMDF עם בידוד כמובן [רק תיבה בלי אלמנט]

בקיצור אני רוצה להשקיע קצת כדי לתת לי סאונד נחמד באוטו, לא משהו מטורף כי סה"כ עם המזל שלי סביר להניח שאם אני אשקיע יפרצו לי לאוטו..

האם כדאי לי לקנות וופרים 6.5 אינץ', לעבור לקדמיים, לקנות מגבר ואז אלמנט לסאב ורק בסוף HU או בסדר אחר? פשוט אני חוסך כסף טיפין טיפין ואני אוכל לקנות את כל החלקים רק עוד איזה 3 חודשים.

לגבי תקציב, מחפש להשקיע מקסימום 100-120$ בסאב, 80$ ברדיו דיסק, 70$ באחוריים ו50$ בקדמיים. [אני משתדל להביא כמה שיותר יד שניה או מחו"ל כדי למקסם את התקציב]

תודה לעוזרים!

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

לא רשמת תקציב למגבר.

ואני לא אתייחס למחירים בדולרים.

כי אני לא יודע איך אתה מביא (משלם מכס ומשלוח/לא משלם).

אבל ההמלצות שלי הם מאוד פשוטות, כי אני רואה שהתקציב שלך דחוק:

1. רדיו-דיסק - בסביבות ה-400-450 ש"ח תוכל לקנות רדיו דיסק חדש של כל חברה מוכרת (פיוניר, קנווד, פנסוניק).

2. רמקולים - 4" זה זבל. גם 4" יקרים מאוד לא יעשו את העבודה. יש לך 2 אופציות:

א. הטובה מביניהן - להתקין 6.5" מקדימה בדלת. זה ידרוש בנייה והתאמה - מה שאומר - זה יעלה כסף. מקדימה תתקין סט קומפוננט פשוט וזול - מורל פולס/טמפו או JBL GTO בסביבות ה-500 ש"ח. לא צריך אחוריים.

ב. תחליף את הקדמיים לסט 4" פשוט וחדש שתמצא כ-150-300 ש"ח לרמקול של חברה מוכרת. לא יוסיף הרבה האמת. ומאחורה תקנה סט 6.5 של חברה מוכרת (גם כ-250-500 ש"ח) או שתשים 9*6 (הכי טוב אם אתה לא שם רמקולים 6.5 מקדימה) שזה יעלה לך בין 300-500 ש"ח לרמקולים (JBL, פיוניר" קנווד וכו') אבל תצטרך לחתוך במגש האחורי.

3. מגבר - חדש- PULSE AUDIO BA4400 - מחירו 550 ש"ח.

משומש - מה שתמצא במסגרת התקציב. אל תתפתה לקנות זבל סיני.

4. סאב - יש כל מיני, משומשים חדשים, בעיקרון כחדש אתה יכול לקנות את הקיקר CR בסביבות ה-350 ש"ח.

בקיצור:

הכי טוב ונכון:

רדיו דיסק - 450 ש"ח.

קומפוננט קדמי - 500 ש"ח.

מגבר - 550 ש"ח.

סאב - 350 ש"ח.

סה"כ 1850 בלי התקנה.

אם לא בא לך לבצע שינויים בדלת, אז במקום הקומפוננט תקנה 9*6 אחוריים וסט 4" פשוט.

המחיר יהיה פחות או יותר אותו דבר.

פורסם

מישהו?

אגב קראתי פה באיזה שרשור שרמקולים אחוריים זה מיותר, השאלה היא האם רמקולים 4" בדשבורד יספיקו? אני לא מתכוון לעשות בניות וקידוחים אלא להסתפק במה שיש.

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

• תוכן חדש...