Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתיחת פנים הומצאה בראש ובראשונה לפלח שוק של מכוניות יוקרה כדי לזרז תחלופה על ידי בעליהן שמחוייבים על פי הסטטוס להחזיק בדגם אחרון. לאחר מכן הפטנט תפס גם במכוניות עממיות יותר.

לאחרונה הוא הגיע לרמת אבסורד שכל עיקר הrestyling הוא מתחת למכסה מנוע שאף אחד לא רואה.

כמו ב C4 הנוכחית.

פורסם
בסופו של דבר עניין של טעם אבל יש דברים ברורים כמו למשל אלפא 166 - דוגמא טובה למתיחת פנים מאוד מוצלחת, והפיאט מולטיפלה גם. בגדול במתיחת פנים לא עושים בדרך כלל שינוי מהותי עם העיצוב כך שקשה להגיד 'הרסו', את זה משאירים להחלפת הדגם.

דווקא במתיחת פנים של פיאט מולטיפלה הרסו מאוד את העיצוב, והפכו רכב מיוחד ומקורי לסתם מיניוואן רגיל.

דוגמה נוספת למתיחת פנים, שהרסה את מעט העיצוב שהיה - העיצוב - טויוטה הייאס.

AHBARONY - נו באמת.. פיאט 127, 126, פיאט אונו, ריטמו, פורד פיאסטה הראשונה לא קיבלו מתחות פנים ?

אלו הן מכוניות יוקרה ?

פורסם
אני חושב, שבמרבית המקרים, מכוניות לאחר "מתיחת פנים של אמצע החיים" נראות פחות טוב מהדגם המקורי, ומתיחת פנים מקלקלות את העיצוב.

הסיבה לדעתי, נעוצה בכך, שבזמן עיצוב הגדם החדש המעצבים מתחילים מדף חלק (עד כמה שניתן) ומקבלים תקציבים וזמנים בהתאם, ולרוב מצליחים לעצב מוצרים, שנראים "שלמים". לעומת זאת, כשמגיע הזמן של מתיחת פנים, המעצבים מתבקשים לשנות משהוא ולהקנות מראה מודרני יותר לעיצוב המתיישן הקיים, תוך שינויים מינימליים, ובתקציב מצומצם.

התוצאה - קילקול העיצוב המקורי, הגדלת פנסים, שנראים מוגזמים ולא שייכים וכו'.

האם עוד מישהוא חושב כמוני?

אני מדבר רק על העיצוב החיצוני.

באופן עקרוני אני מסכים עם מרבית דבריך, אך כפי שמספר חברי פורום כבר ציינו, כל מקרה לגופו.

פורסם

לדעתי יש ויש...

את המאזדה 6 החדשה ממש רכב השנה לפי דעתי לעומת זאת הגולף החדשות לעומת הדור של 2004 (MK3 אם אני לא טועה) ממש הרסו.

פורסם

אלו לא מתיחות פנים במאזדה 6 ובגולף. אלו דגמים חדשים.

במקרה למשל של מיצובישי קולט הם הרסו טיפה.

במקור זה היה רכב חמוד מאוד שדי אהבתי. אחר כך הם הפכו אותו למשהו יותר אגרסיבי.

קולט דור ראשון בצבע צהוב זה מגניב, קולט חדשה צהובה? לא כל כך מגניב.

בסקודה פורמן זה גם היה שיפור.

הם לקחו את הגריל והחליפו אותו. ככה יצא שבדגמים שהגיעו לארץ הסמל היה באמצע והיה בגריל "פתוח" במקום בלי גריל ועם הסמל ליד הפנס השמאלי.

את הרנו 11 הם גם הרסו טיפה עם מתיחת הפנים. הפנים שהיו לו קודם אפיינו את התקופה, ובדגמים החדשים יותר (זה שהיה לי) הם שינו יותר מדי.

ברנו 9 הם אפילו שיפרו אותו והגריל מ1998 עד 2003 היה די יפה והיה דומה לרנו מגאן.

פורסם
דווקא במתיחת פנים של פיאט מולטיפלה הרסו מאוד את העיצוב, והפכו רכב מיוחד ומקורי לסתם מיניוואן רגיל.

פועל יוצא של טעם שונה, אך אני מסכים איתך שהעיצוב הראשוני היה מקורי ומיוחד, אבל לא בהכרח יפה, והיה קשה לעיכול

בקשר לגולף,

הדור היוצא היה MK5 והגולף6 החדשה היא לא ממש חדשה למרות שככה החברה הציגה אותה, מכיוון שהיא עדיין מבוססת על פלטפורמת הגולף5. חוץ מזה, הגולף תמיד היתה ספינת הדגל בכל הקשור לחוסר השראה עיצובית. לדעתי קצת יותר יפה מהקודמת בגלל חרטום יותר מחודד שמשלב בין הגולף4 לשירוקו

CoupéF7R

• תוכן חדש...