Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר צומת באור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

נסעתי מאיילון דרום לכיון רחובות . עליתי על מחלף שלקח אותי לראשון מערב. זאת אומרת מכיון מגה , קניון הזהב וכו.. לכיון רחובות. בכל מקרה באחד הצמתים שם באיזור נכנסתי לצומת כאשר היה ירוק מהבהב או כתום (אבל לא אדום בוודאות)

ואז כשיצאתי מהצומת משהו הבזיק מאחורי (כנראה מצלמה... )

האם צולמתי ואני הולך להקנס??

יש לציין שכבר רכב אחר שהיה בבעלותי צולם וקיבלתי 10 נ' ואת ה-1000 שקל אבל לא אני נהגתי ברכב אלא אחד ההורים..

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מצלמת רמזור מתחילה לצלם רק אחרי כמה שניות אחרי שכבר ברמזור יש אור אדום מלא, כך שלפי מה שאתה מתאר אתה לא צולמת, אלא רכב מאחוריך שעבר באדום.

בקשר למקרה השני- אתה צריך שמי שנהג ברכב בפועל יצהיר על זה שהוא נהג ברכב והדו"ח יועבר על שמו- ולא- אתה זה שתיענש (נקודות רשומות על שמך).

פורסם
מצלמת רמזור מתחילה לצלם רק אחרי כמה שניות אחרי שכבר ברמזור יש אור אדום מלא, כך שלפי מה שאתה מתאר אתה לא צולמת, אלא רכב מאחוריך שעבר באדום.

בקשר למקרה השני- אתה צריך שמי שנהג ברכב בפועל יצהיר על זה שהוא נהג ברכב והדו"ח יועבר על שמו- ולא- אתה זה שתיענש (נקודות רשומות על שמך).

לא נורא יש לי רישיון 8 שנים טפו טפו בלי שום נק' אז לא אכפת לי מה-10 נק' שקיבלתי אז

אם נכנסתי לצומת בכתום ושהייתי כמעט קרוב לסיום הצומת הרמזור התחלף לאדום עדיין צולמתי?

אני לא יודע אם היה רכב מאחורי או לא כי ממש נלחצתי מהפלאש הזה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אולי באדום יהיה לך יותר קל לקרוא. :roll:

פורסם
אולי באדום יהיה לך יותר קל לקרוא. :roll:

תודה מר שמר על ההתייחסות המהירה אבל אתעלם לרגע מהציניות.

אני יחדד את שאלתי. המצלמה מופעלת באדום מלא כמה שניות מרגע שמתחלף לאדום, את זה הבנתי.

מה קורה כאשר הרמזור מתחלף מכתום לאדום והרכב עדיין בתוך הצומת ? עדיין מופעל פלאש? עדיין מקבלים קנס?

פורסם

אם אני לא טועה, מצלמה מצלמת רק כאשר הנהג נכנס כאשר כבר היה אדום ויצא כאשר היה אדום. אם נכנסת כאשר היה צבע אחר או לחלופין, נכנסת באדום אבל לא יצאת אז המצלמה לא תצלם.

פורסם

פלאש מופעל כשהמצלמה מצלמת ורשמו לך פעמיים ,המצלמה תצלם כמה שניות אחרי שהרמזור הפך לאדום אם מה שתיארת זה באמת מה שקרה אין לך מה לדאוג.

ז"א אם הייתה בצומת כמה שניות אחרי שהרמזור התחלף מכתום לאדום צולמת ואז יש לך מה לדאוג.

פורסם
אם אני לא טועה, מצלמה מצלמת רק כאשר הנהג נכנס כאשר כבר היה אדום ויצא כאשר היה אדום. אם נכנסת כאשר היה צבע אחר או לחלופין, נכנסת באדום אבל לא יצאת אז המצלמה לא תצלם.

ברגע שנכנסים לצומת באור אדום, יש צילום. המצלמה לא מחכה כדי לבדוק אם גם יצאת ורק אז מצלמת, שהרי אם תעשה כך אין הוכחות למעבר באדום.

מה שכן, ואולי לזה רמזת.

מתבצעים שני צילומים ברצף, על מנת שאם מישהו עבר את קו העצירה ונכנס לצומת באור אדום ומייד עצר ולא המשיך. הצילום הבא יתפוס אותו באותה נקודה ממש. והנהג לא יקבל דו"ח, מכיון שהוא יכול לטעון שהוא נכנס לצומת מתוך חשש שמישהו שנסע אחריו עמד להכנס בו. כמובן שטענה זו לא תוכל לתפוס אם הצילום השני מוכיח שהנהג המשיך להכנס לצומת.

• תוכן חדש...