Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית שירוקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לפני קנייה של שירוקו,הדגם שאני רוצה הוא 1.4 DSG.

כמובן כפי שאתם יודעים היא מגיעה יחסית עירומה,מה שאולי חסר לי זה השליטה בהגה על הרדיו והילוכים.

ניתן לעשות הזמנה מיוחדת,המתנה של 4 חודשים,מה אתה אומרים??שווה לחכות את הזמן הזה בשביל השליטה בהגה או לקחת רכב ממלאי...עלות התוספת היא 4500 שקל.

פורסם

השאלה היא מה אתה אומר? אתה זה שמשלם אחרי הכל.

אני אישית לא הייתי משלם את הסכום הנ"ל רק בשביל שליטה מההגה, כן הייתי משלם אם היה מדובר בשידרוג של כל המערכת, ובטח ובטח שלא הייתי מחכה בשביל זה 4 חודשים.

מה עוד שזה יוצא בערך 7% מערך הרכב.

פורסם

פייבוריט, טוב אתה בחשבון, אני רואה.

לפותח שרשור:

הכל תלוי במה קורה כרגע ועד כמה אתה לחוץ.

אני, כשאני קונה רכב חדש אוהב אותו בדיוק כמו שאני רוצה.

כך בחשבון רק שאף אחד לא יחזיר לך את זה במעמד מכירה. זה הוצאה נטו.

פורסם

קודם כל בחירה מעולה של רכב.

אני לא מבין למה צמפיון מביאים את השירוקו "ערומות" כאשר רוב אלו שקונים רכב כזה ירצו חלק מהתוספות ומיד.

אני אישית לא היתי משקיע 4.5K ולא מחכה 4 חודשים.

פורסם

תודה על התגובות.

כמו כן,אני קצת מפחד לקנות בזמן שכזזה....לפי דעתכם,תהיה ירידת מחירים בפולקסוואגן ובפרט בשירוקו???

פורסם

אני גם מתעניין לגבי השירוקו ואשמח לדעת קצת פרטים פתחתי לפני בערך כחודש שרשור לא ממש דומה לזה אבל אני גם אשמח לדעת עם איזה איבזור הן מגיעות.

פורסם

אני הייתי מוסיף את השליטה מההגה, אבל זה בגלל שאני אוהב עם כמה שיותר תוספות. ביננו, מה זה המתנה של ארבעה חודשים לעומת להיות עם אותו הרכב למשך כמה שנים?

אגב, ראיתי היום שירוקו אדומה על כביש החוף. אני מוכרח לציין שבתמונות היא נראית סתמית ביותר, אבל במציאות היא נראית נהדר!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שליטה מההגה למערכת זה אחד הדברים היותר טובים שהמציאו ואני ממליץ לך בחום לחכות!

מניסיון של שני רכבים בבית אחד עם ואחד בלי זה ממש כיף כשיש לך במיוחד במקרה שאתה מעביר שירים בדיסק.

אם אתה גם ככה קונה אוטו חדש אני מציע לך לחכות עוד קצת ולהנות אחרי זה הרבה יותר.

to finish first first you have to finish

Guest ספורטמוטורי
פורסם

גם אני הלכתי לסוכנות לקנות את האוטו הזה אחרי שראיתי אותו בספרד,אך והתבעסתי מכמה דברים.

קודם כל המחיר גבוהה משציפיתי ,אני רציתי 1.4 TSI עם תיבת הילוכים DSG,על הכביש היא תעלה לך 185000 שקל ,הידנית תעלה 171000 על הכביש.

אם תחפש בכמה אתרים באינטרנט מציגים מפרט ואבזור שכולל הרבה דברים כמו גג נפתח ריפוד אלקנטרה וכו..,שבסוכנות אומרים לך שזאת טעות ואתה לא תקבל אותם עם האוטו.

אז:

1.האוטו מגיע בלי גג זכוכית או נפתח (דווקא רציתי מאוד)

2.ריפוד בד רגיל לחלוטין (באוטו כזה הייתי מעדיף כסאות עוד,אלקנטרה גם מקובל אבל לא בד רגיל בשום מצב)

3.אין שליטה מההגה (לא נורא)

4.צבע מטאלי רק בתוספת תשלום (לא נורא,יש לבן,מעניין אם זה לבן שנהב)

5.מחשב דרך רגיל ולא מורחב (לא נורא)

6.אין בקרת שיוט (קצת מבאס,במיוחד כאשר מדובר על אוטו כזה במחיר הזה ובשנתון הזה)

בקיצור,בסופו של דבר שיניתי את דעתי והלכתי על אודי A3 הדגם החדש,קניתי משומשת עם 62000 ק"מ אך חסכתי הרבה כסף וקיבלתי את מה שאני רוצה באוטו,כמו גג נפתח,כסאות עור, מנוע 2.0FSI חזק תיבת הילוכים מולטיטרוניק או טיפטרוניק אני לא בטוח מה ההבדל אבל זה6 הילוכים,ועוד הרבה דברים נחמדים שיש לאודי להציע.

תחשוב טוב מה אתה רוצה באוטו,לפעמים לחזור כמה שנים בודדות ולקנות אוטו משומש שכולל כמה דברים שאתה ממש רותה שיהיו לך באוטו ולחסוך את ירידת המחיר הדרסתית של אוטו חדש,לפעמים היא באמת עדיפה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...