Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] רכשתי CVR12"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז הזמנתי כבר אתמול קיקר CVR .

עכשיו השאלה, איזו תיבה תתאים לו.

ברשותי תיבה ענקית שלא פחות מ70 ליטר פתוחה עם פורט פלסטיק ארוך

ויש לי תיבה קטנה של 40 ליטר גם כן פתוחה עם פורט פלסטיק ארוך

אני רוצה SPL נטו תיבה פתוחה רק איזה מידותאני הביא תמונות בהמשך על התיבות שכימות אצלי

תודה מראש, רונאל

פורסם

לדעתי אתה תשמע יותר טוב בתיבה הקטנה יותר ה 40 ליטר, או שלחילופין תבנה תיבה בדיוק לפי הגדרות יצרן.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

40 ליטר זו לא תיבה כזו קטנה...:wink:

אני חושב שהיא תתאים יותר לסאב הזה.

אני אישית הייתי עושה בדיקה עם שתי התיבות.

אבל חכה לתגובה של אליקו הוא מומחה לSPL,נפחים,תיבות לפי יצרן.

פורסם

שמעתי את הסאב הזה ב70 ליטר אטומה והוא היה חזק... לא מדוייק בכלל אבל חזק.

אני חושב שאם אתה חושב SPL נטו וחייב להשתמש באחת מהתיבות במקום לבנות אחת לבד, אז לך על ה70 ליטר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מחכה בקוצר רוח לאליקו!

הVCCS של פיוניר הקודם שלי היה ב70 ליטר

אני העלה תמונה של 2 התיבות לקבלת עזרה

שוב, תודה מראש

פורסם

אוקיי אחרי מדידות ובדיקות יש לי

תיבה אחת :55L

תיבה שניה:85L

לאיזו הקיקר יותר יתאים אני רוצה SPL נטו כאבי ראש

פורסם

נשמע ששני התיבות הפתוחות שברשותך הן תיבות ג'נריות.

זה באמת ככה?

אם זה כן, הייתי משתמש בתיבה הקטנה יותר של ה 55 ליטר , אני לא זוכר לאיזה תדר התיבות האלו מכוונות בד"כ כי אני לא זוכר את אורך הצינור, אבל התיבות האלה יודעות לתת באס פאנצ'י, אבל עם חוסר קצת בנמוכים - לא הייתי נותן לסאב יותר מה 400 וואט המומלצים בתיבה הזו.

אם אתה רוצה יותר תדרים נמוכים [שוב, תלוי באורך הפורט של התיבה הגדולה] תשתמש בתיבה של ה 70 ליטר, מה שיקרה איתה הוא שהתדרים הנמוכים יודגשו הרבה הרבה יותר, אבל בסביבות ה45 + הרץ הסאב כבר לא יהיה מרשים בכלל.

בתיבה הזו לא הייתי נותן לסאב יותר מ 250 עד 300 וואט. זה כבר גובל בסיכון המנגנון המכני של הסאב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...