Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף מודל 2000 עם רמקולים קדמיים של בזוקה (לא כל כך משנה),

רדיו דיסק Pioneer DEH2050MP

ורמקולים אחוריים 6X9 Pioneer TSA6962E 300W

עכשיו הביאו לי מגבר קטן קטן מעפן 2 יציאות 50 ואט כל יציאה.

כן, אני יודע שהרדיו דיסק כבר מוציא 50 ואט אבל אמרו לי שזה לא באמת 50 ואט ושממגבר זה יותר איכותי מן הסתם.

אז התקנתי אותו אמרתי מה יכול ליהיות,

עכשיו שאני מדליק את הרדיו דיסק איך שהמגבר נדלק שומעים ברמקולים שמחוברים למגבר (ה6X9) טק טק טק טק טק טק...

ושנותנים סטרטר שומעים אותו ברמקולים, ושומעים את המשאבת דלק שפותחים סוויץ', ושומעים את הטורים, קיצור אני יכול לדעת בדיוק מה קורה במנוע דרך הרמקולים.

ניסיתי לתת לו מינוס מכל מיני מקומות, לא עזר.

ניסיתי להעביר את הכבל פלוס ואת הRCA מחוץ לאוטו כי אני יודע שאם יש חוט צמוד אליהם זה עושה הפרעות, לא עזר.

מה לדעתכם יכולה ליהיות הבעיה?

מיצטער על החפירה אבל אני כבר חודש משתגע עם זה...

תודה רבה, שגיא.

פורסם

1. תבדוק שחוטי ה RCA לא עוברים עם חוט הרימוט ושהם תקינים.

2.לך למקום מימנו קנית תמגבר, תבקש לשים במקומו מגבר חדש אם אין רעשים מקור הבעיה במגבר .

אם עדיין יש רעשים זה כנראה מהר"ד.

למכישירים של פיוניר יש בעיה מסוימת וצריך לחזק את המינוס.

1. כבה את המערכת ופרק את הר"ד ממקומו.

2.קח חוט חשמל קצר וגלה את קצוותיו

3.קצה אחד חבר אל אחורי המכשיר (אתה יכול לבורג שנמצא באחורי המכשיר.)

4.קצה שני חבר אל המינוס של אחד מיציאות ה RCA.

המינוס של ה RCA הוא החלק החיצוני של מחבר ה RCA זה החלק שעוטף את הפין המרכזי ויש להקפיד שהגישור (חוט החשמל שגילתה) לא יגע בפין המרכזי של מחבר ה RCA.

מקווה שתפתור תבעיה בהצלחה:-)

פורסם

תודה רבה!

אני יעשה מה שאמרת.

פילטר של הRCA יעזור?

אני מקווה שלא כי זה עולה כמו כל המגבר המעפן הזה.

תודה!

פורסם

תפרק את הRCA מהרדיו ועם אתה לא שומע יותר רעשים אז זה נוצר מבעיה ברדיו דיסק תקח אותו לבדיקה עם לא הצלחת להאריק אותו מחדש

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

נחמד ויפה כל מה שהציעו לך .

עכשיו תשמע מה עושים .

א. יכול להיות שיש לך קצר ברכב תעבור על כל החוטים של הרמקולים .

ב. רמוט לא מכניס השראה כמעט, לכן זה לא רלוונטי.

ג. אחריי שעברת על החוטים של הרמקולים ווידאת שהכל תקין כמובן מינוס חזק וגדול לפחות 8 גייג, קח RCA תעביר באוויר למגבר . יש רעשים ?!

ד. החלף יחידת ראש עם חבר . יש רעשים ? זה לא הHU !

ה. החלף מגבר פרוביזורית , אם עדיין יש רעשים אז אתה בבעיה יותר חמורה , תחזור לפה נייעץ לך

כל זה לעשות שהRCA באויר

פורסם

אני חושב שבמגבר בעיות כאלה נדיר שיקרו.

תחליף את הרדיו דיסק עם חבר ועם לא תיהיה בעיה אז זה בעיה ברדיו דיסק.

אבל לפי דעתי ברגע שאתה מנתק את הRCA ואין רעשים זה מהרדיו, אין צורך להחליף רדיו דיסק בשביל בדיקה (דרך אגב בשביל להחליף רדיו לבדיקה אתה חייב רדיו זהה. כי יש את צמת החוטים של הרדיו והיא לא מתאימה לכל הסוגים של המכשירים)

איך אפשר לדעת שהבעיה נובעת מהמגבר.

כשאתה מנתק את הRCA מהרדיו דיסק וממשיך להיות רעשים אז זה מהמגבר עם לא ממשיכים הרעשים אז זה מהרדיו דיסק.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

כפי שרשמו לעי"ל, יש לנסות לחבר מינוס לאחד מחיבורי הRCA .- (הכוונה לחבר בחיבור החיצוני-ההקיפי, ב-בננות) .

חזור לדווח.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...