Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת לפני כמה נסיונות ואני מתכנן לבנות תיבה למידבאסים שלי ML1600 של סדרת הMILLE של הרץ.

אני מבקש עזרה כי עשיתי בדיקה פי תוכנה למציאת נפח אופטמלי ויצא לי 3 וקצת ליטר.

הדבר לא נראה לי הגיוני. בדקתי מספר פעמים אותה תוצאה. האם תוכלו לעזור לי למצוא את הנפח האופטימלי?

ניסיתי לתת לינק לPDF של המוצר אבל לצערי יש לי בעיות במחשב ואני לא רואה פלאש.

קישור לאתר הראשי

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

תודה רבה לעונים מראש.

פורסם

תיבה עדיפה על פני דלת, לא משנה כמה שכבות דיינמאט יהיו בה. בשורה התחתונה דלת עשוייה מפח, יש בה מנגנונים, פלסטיקים ושאר מריעין בישין והיא לעולם לא תהיה בנפח המומלץ ואטומה לאוויר.

מצד שני, מאוד קשה לבנות תיבה בנפח המדוייק ולהתקין אותה על הדלת, תוך שמירה על אסטתיות.

עם זאת, עד היום לא יצא לי לשמוע רכב עם בידוד בדלתות שהוופרים לא נשמעו בו טוב. בכל הרכבים עם בידוד בדלתות הוופרים נשמעו מצויין (גם אילייט) ואפילו עם הכיוונים שעשיתי ביומיים האחרונים הוויאג'ר נשמעים סביר ביותר :shock:.

אם יש לך אפשרות, כסף ורצון לבנות תיבה - מצויין. אם לא, זווית מפיבר ובידוד מסיבי ישמעו לא פחות טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר חבל שלא שמעת אצלי אחרי התיבות אתה לא תאמין למה שהאוזניים שלך שומעות.

אם אהבת את מה ששמעת אז אצלי עם הסקינים אתה לא יודע איך זה נשמע אצלי היום פשוט חלום.

אני אישית חושב שכל אחד שהמידבאס שלו מתאים רצוי ביותר שהוא יבנה לו תיבה סגורה.

באמת הבדלים של שמיים וארץ.

פתאום יש לך עוצמה ונפח של הסאונד בצורה לא רגילה.

אני אומר את זה מתוך נסיון עם רכיבים גם עם אלייט וגם עם הסקניים שלי.

פשוט מושלם.:lol::lol::lol:

פורסם

אני מצפה לשמוע את הסקנים שלך במפגש רועי כי מפגש אחרון לא ראיתי אותך וגם התקשרתי אלייך וסיננת אותי :\

בכל מקרה את הPDF ראיתי , איתמר אתה אולי יכול לעזור לי למצוא נפח מומלץ כי אני בטוח יבנה תיבה אוטמה זה לא סיפור רציני בשבילי אך התוכנה נותנל לי ערך של 3 ומשהו ליטר וזה נראה לי לא הגיוני אז חשבתי אם מישהו יכול לחשב חוץ ממני ולהגיד לי כמה יצא לו.

תודה לכם על התגובות המהירות

דוד.

פורסם

יצא לי 3.5 ל' אטומה ו 7.2 ל' עם פורט (ועוד איזה פורט, 10 ס"מ קוטר על 61 ס"מ אורך...) :?

מוזר מאוד ולא הגיוני. כנראה שיש להם טעות בנתונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למי? להרץ?

כי אם כן אני ישלח להם מיילבבקשה לפרטים המדוייקים והמלאים של הדרייבר.

אגב באיזה תוכנה השתמשת ? אני בBASSPRO כי בWINISD הוא לא הסכים לקבל את הנתונים משום מה.

דוד.

פורסם

Winisd beta.

שלח להם מייל, מה יש להפסיד?

פורסם

שלחתי עם בקשה לנתונים מדוייקים או לנפתח תיבה אטומה מומלץ של היצרן.

יכו להיות הגיוני כזה נפח 3.5 ליטר?

פורסם

וופר ML1600 לא צריך תיבה! זה אחד מהדברים היפים בו.

אם הייתה לי ההזדמנות הייתי משמיע לך איך הוא פעם בדלת שלי, אך זה כבר מאוחר.

האלמנט תוכן ונועד לנגן בנפח דלת סטנדרטית +\- , בכל מקרה אתה צריך לדאוג שהדלת שלך תהיה אטומה כראוי.

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

• תוכן חדש...