Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהרכב ימצא, לדעתי הוא כבר משמש משפחה בצידו השני של הקו הירוק.

לרוב רכבים מסוג זה משמשים כחלקי חילוף, עבור רכב שעבר תאונת דרכים, לעיתים מחליפים פשוט מספרי רישוי מרכב שעבר תאונה קשה והרכב נשאר לנוע על הכביש בידי הגנב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא רוצה לדכא אותך אבל אם הוא נגנב בירושלים הוא כבר מזמן מחוץ לתחום שיפוט ישראלי.האוטו מועבר לבית ג'אלה או משהו קרוב, ומשם מועבר למרב במחיר.

אבל,בתקווה שיסתדר, שיהיה המון בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות וההשתתפות בצערנו.

בנוגע למיגון - היה רק רב בריח להילוכים.

גם אני מחזיק רכב מאותו שנתון, והעברתי אותו יישור קו רציני בשנה האחרונה. אני ממש רועד על נשמתי שמא הוא יגנב, כי מדובר ברכב שלוקח אותי לעבודה כל יום, ומקצר את הזמן באופן משמעותי מאוטובוסים [רבע שעה במקום שעה וחצי - ממבשרת לרמות דרך כביש 9, במקום ליסוע לכניסה לעיר ושם להחליף אוטובוס].

מישהו כאן מכיר באזור י-ם היכן ניתן להתקין מפסק דלק? ומהם העלויות? תודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מפחיד :(

אני גר בירושלים , רשמתי את המספר ..

אני לא אשכח את הפעם הראשונה שלי (והאחרונה ברוך -ה')

היה לי פג'ו 205 ומערכת שקניתי במיטב כספי בתקופת החופש הגדול .

נתקעתי ללא מצבר ליד בית הספר שלי בשעה 23:00 החלטתי לדחוף את הרכב למקום מגורים , כי בלילה החניה של בית הספר ריקה לגמרי .

התקשרתי לכמה חברים ודחפנו את הרכב .

אחרי שעתיים ניידת של משטרה דפקה הגיעה ואמרה לי שנפרץ הרכב.

כמובן שהם רצול גנוב את הרכב איך שהוא אבל לא היה מצבר.

אני אשכח את זה , מה שהם עשו לרכב היה לא נסלח , הדשבורד היה על הריצפה , תיק בית הספר שלי נגנב! .

מאותו הרגע לא יכולתי לחזור לנהוג על הרכב הזה ומכרתי אותו .

• תוכן חדש...