Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כוכבי הישרדות 2, כבר בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להיפך, בגלל שבשבקין הוא מהדמויות המעניינות בסדרה, ההפקה תעשה הרבה בשביל שישאר כמה שיותר, לא סתם הוא זכה בחסינות כשהוא היה צריך אותה.

ד"א אפשר להגיד שעשו גם כמה מהלכים קלים להשאיר את דן מנו במשחק (בעונה שעברה).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה באסה שאירית עזבה, היא נראית לי גם קצת ערמומית אבל היא הייתה מילפית לא רעה (MILF).:lol:

וגם, מעיין משבט בארו, היא מזכירה מאוד את בר רפאלי.:-P:wink:

בגדול הישרדות 2 הולך להיות דיי מעניין, במיוחד בשבט קניבה שכולם שם ערמומים חבל"ז.:twisted:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
כן, אני אמיתי.

אני מעריץ ומעריך מאוד את בשבקין.

מעריץ? לא פחות. טוב, כל הכבוד לך.

תוכל להסביר למה זו הערה גזענית?

זו לא הערה גזענית כלשעצמה (היו אחרות), אלא הקונטקסט בו היא נאמרה היה גזעני לחלוטין. הבנאדם נמצא במשחק, תחרות, והוא מכניס פוליטיקה ויחסי ערבים-יהודים לתוכו באופן נבזי ודוחה. וזה לא משנה כרגע שהוא מלח הארץ, לוחם בצבא וכולי וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע, זה נראה לי קצת מיתמם.

האדם הובא למשחק למטרה זו. הוא לא עושה את זה למרות המשחק, אלא כי כך מצפים ממנו להיות.

מעבר לכך, זה נושא לגיטימי לשיחה. לא צריך לפחד ממנו.

גם עם המוסכניק שלי (המוסלמי) יוצא לי לשוחח על כך לפעמים.

לא כל אדם שמכיר בשונות בינינו לבין הערבים, ומכיר ברגשות שלו כלפיה הוא גזען.

אבל לא משנה, נראה לי שמה שאני מנסה להסביר מורכב מדי גם בשבילי :)

פורסם

אחרי שבעונה הקודמת ההפקה האכילה את השחקנים (ואני מדגיש-שחקנים) "מאחורי הקלעים", שום דבר לא יפתיע אותי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
ראיתי רק פרק אחד אבל זה הספיק לי - אתם רציניים שאתם בעדו? הבנאדם מגעיל כמעט כמו יוסי בובליל - עם יציאות כמו "אני גדלתי בהתנחלות, בשבילי ערבים זה מי שהיו זורקים עלי אבנים" ועוד שלל הערות גזעניות. ועוד למי הוא אומר את זה - לערבייה הכי פחות ערבייה שראיתי בחיים (זה שהיא עשתה טעויות של טמבלית והועפה כל כך מהר זה עניין אחר).

רוני

הלו, שיהיה ברור. אני ממש לא בעדו! רק אמרתי שהוא יודח מהר בגלל שהוא בולט, כמו כל בן אדם בולט שהודח בשלבים הראשונים בכל אחד מ-17 העונות האמריקאיות.

אין לי פייבוריט בנתיים, לדעתי הליהוק הפעם ממש גרוע, יש את הטיפש שסיפר לכולם את הרמז מאי הגלות, והיה את הטיפשה שניסתה לשקר בצורה הכי גרועה בעולם. גל שחש את עצמו מינימום שליט מדינה באפריקה, דיווה שהייתה צריכה להוולד בתקופת מוסליני, מאיר שהוא פשוט למל"מ ומציק. אפרת שכל מילה שניה שלה היא שקר, וגרוע במיוחד. בשבקין שחושב שהוא אינטיליגנט, אבל בתכל'ס הוא לא יותר מערס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
להיפך, בגלל שבשבקין הוא מהדמויות המעניינות בסדרה, ההפקה תעשה הרבה בשביל שישאר כמה שיותר, לא סתם הוא זכה בחסינות כשהוא היה צריך אותה.

ד"א אפשר להגיד שעשו גם כמה מהלכים קלים להשאיר את דן מנו במשחק (בעונה שעברה).

טוב, אני חדש בסצנת הריאליטי, משתדל לראות פה ושם כדי להשתלב בשיחות משרד :)

לא ראיתי את העונה הקודמת של אף ריאליטי , אבל אני כבר מבין את המוטו:

המאנייקים שלא סופרים אף אחד - שורדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, בגלל זה אפרת השקרנית תגיע לגמר.

בקשר למצב עם נסרין, מישהו פה באמת חושב שבהישרדות עם 19 ערבים ויהודי אחד המצב היה נראה אחרת? :roll:

19 ערבים רוקדים מסביב למדורה שמתגלגל מעליה יהודי ?:roll:

אחרי שהם ישיגו את המטרה הזאת הם יעברו למלחמת שליטה שבמהלכה יהרגו אחד את השני.:roll:

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...