Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מהמר על תשובה אחרת

זאת מהכרותי הטובה מאד את האזור ואת הכפר הספציפי

אני גם מזהה את הצילום ואת האזור בו צולם.

מדובר על אזור בו פועלות עשרות משחטות רכב לא חוקיות של רכבים שחלקם הגדול גנובים.

אני הייתי רושם מספר שילדה של הרכב ובודק טוב מאיפה הגיע .

ולא אני לא מדבר על סתם השערה .

אלא מהכרות רבת שנים בפעילות משטרתית באזור.

אתה ממש טועה.

צר לי.

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באזור תעשיה קרית ביאליק ברחוב הראשי של אזור התעשיה באחד המפעלים, יש כזה בדיוק מונח על מכולה בכניסה למפעל עומד על בלוקים אך נראה במצב טוב יחסית.

נמצאת שם כבר שנים, בעבר דיווחתי עלייה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שברולט בלייזר שנת 82 במצב טוב נצפתה בחיפה:

2303091632aa.jpg

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי וכל השאר,

ממשיכה עדיין התופעה שאנשים מפרסמים רכב נוסע ובשימוש יום יומי,

נניח ואני אכן מתעניין ברכב הנ"ל, מה אני אמור לעשות עם המידע הזה, הרי הרכב לא יהיה באותו מקום כשאבוא לנקודת צילום,

:|:?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
במסוף "אוברסיס " אשדוד בשורה "הנסתרת" שבה עומדים כמה רכבים שלא שוחררו כבר שנים (ככל הנראה ננטשו שם) יש רכב שדומה מאד לרכב המופיע בצילום . לצערי לא הצלחתי להתקרב לרכב עקב אנשי הביטחון של החברה שמסתובבים שם.

זה פורד תאנדרבירד 68 אם אני לא טועה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
רודי וכל השאר,

נניח ואני אכן מתעניין ברכב הנ"ל, מה אני אמור לעשות עם המידע הזה, הרי הרכב לא יהיה באותו מקום כשאבוא לנקודת צילום,

:|:?

למה כל הזעם הזה.

תגיד תודה שצילם והעלה את התמונות,לפחות שוטפים את העניים8)

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
למה כל הזעם הזה.... לפחות שוטפים את העניים8)

:mm_yeah:

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
רודי וכל השאר,

קודם כל זה מעניין ( אותי לפחות ) ליראות ולצלם רכבים ישנים ומיוחדים, וחלק מאותם רכבים אכן נוסעים ביום יום ולא עומדים ומתמלאים אבק

אני לא רואה שום דבר פסול בצילום מהסוג הנ"ל

דבר שני- אם אתה באמת מתעניין וחייב לקנות רכב מסויים שצולם, אפשר למצוא את הבעלים לפי מספר ורישוי ולנסות לשכנע אותו למכור או לישאול אנשים אחרים בפורום אולי הם מכירים את הבעלים של הרכב המסויים הזה

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי, אתה בחור תמים מאוד. התמונה הזו יכולה גם להגיע לידיים הלא נכונות ואז אנשים קצת פחות ישרים יבררו את הפרטים האלה.

אני אישית קצת פחות מפחד ולכן אין לי בעיה כאשר מפרסמים את הרכב שלי עם לוחיות גלויות אבל אני בהחלט מבין מאיפה מגיע החשש של האנשים האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דבר שני- אם אתה באמת מתעניין וחייב לקנות רכב מסויים שצולם, אפשר למצוא את הבעלים לפי מספר ורישוי ולנסות לשכנע אותו למכור או לישאול אנשים אחרים בפורום אולי הם מכירים את הבעלים של הרכב המסויים הזה

וזה בדיוק, אבל בדיוק הבעיה כאן: למה שאנשים יסבלו בגלל הנודניקים, שיבלבלו להם את השכל שימכרו, אם הם בכלל לא מעוניינים למכור? ועוד יחפשו אותם לפי המספר?! למה, שארצה שמישהו בכלל יחפש אותי לפי המספר שלי, ויבוא לבלבל לי את הביצים?!?!?:evil: אני מדבר, כמובן, על הרכבים, שבמצב תקין, נוסעים, ואינם למכירה. ושוב, אני עוד מדבר כאן כרגע רק על ה"נודניקים" של "אולי תמכור", ולא על האלה, היותר גרועים, שלא בדיוק שואלים את הרשות, אלא באים פשוט לקחת!

אז, אם כל הרצון הטוב של לראות את הרכבים ולשטוף את העיניים- סבבה, אבל לפחות ללא שום סימן מזהה של איפה נצפה האוטו, ועוד הסברים מפורטים בסגנון "הוא עומד שם קבוע בין 2 ל 4 כל יום, ובלילה הוא בכלל חונה ככה וככה"! כל עוד הבן אדם לא פרסם את האוטו שלו למכירה- אין שום סיבה להציק לו ולפרסמו ברבים!

השרשור הזה נועד במקור לניסיון להציל את הרכבים הנדירים לזריקה לברזלים, אבל בינתיים אני חושש מאד, שהוא עלול לעזור להעלמותם! אז בוא, ונשתמש בו לצורך המקורי שלו בלבד, למי, שעוד לא קלט: השרשור נועד לפרסום אך ורק של הרכבים/גרוטאות הרכבים, שעומדים, במצב מוזנח, ויש סיכוי סביר, שללא התערבות של גורם המציל- פשוט יעלמו! וגם במיקרים כאלה רצוי לפעול בהתאם לנסיבות- לא למיד טוב ישר לפרסם את המיקום המדוייק, מחשש, שיגיעו לא בדיוק "המצילים", אלא לענות בפרטי לשאלות של האנשים, שבטוח, שמעוניינים ברכב, ולא בערימת הברזלים להרוויח כמה שקלים ממנה!

מדבר כאן אחד, שמאד סבל גם מהנודניקים של "אולי תמכור?", לצערי המשאיות שלי עמדו תקופה במקום, הנראה מהכביש, וכל שניה באו חוצפנים לבלבל את השכל לאנשים, שעשו לי טובה בכלל ונתנו לי להחנות אותן בשטח שלהם, עד, שבסוף פשוט נמאס להם, והם ביקשו שאעזוב, ואינני יכול בשום צורה להאשים אותם על כך! וזה רק אלה, שראו את המכוניות מהכביש, תארו לעצמכם, שיש לכם רכב נדיר, ומישהו פרסם אותו בפורום- אתם רוצים להיות שם? -אז תחשבו על זה בבקשה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה הבכי?הרי לא יתכן וניסע ברכב אספנות מנקר עיינים,במידה מסויימת ומזכיר את הילדות לאחרים

ולא נסכים ואפילו נלמד, להנות מניגוסים של כל מיניי.

אני גר באזור שדרות ויש הרבה "ניגוסים"שלמדתי לראות כפירגון,הרבה חיוכים וטולולולו מזקנות מרוקאיות.

אל תהיו סנובים,חייכו למנגסים ופתאום תראו שזה די נחמד.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

צודק בהחלט !!!!!!!

דרור .

וזה בדיוק, אבל בדיוק הבעיה כאן: למה שאנשים יסבלו בגלל הנודניקים, שיבלבלו להם את השכל שימכרו, אם הם בכלל לא מעוניינים למכור? ועוד יחפשו אותם לפי המספר?! למה, שארצה שמישהו בכלל יחפש אותי לפי המספר שלי, ויבוא לבלבל לי את הביצים?!?!?:evil: אני מדבר, כמובן, על הרכבים, שבמצב תקין, נוסעים, ואינם למכירה. ושוב, אני עוד מדבר כאן כרגע רק על ה"נודניקים" של "אולי תמכור", ולא על האלה, היותר גרועים, שלא בדיוק שואלים את הרשות, אלא באים פשוט לקחת!

אז, אם כל הרצון הטוב של לראות את הרכבים ולשטוף את העיניים- סבבה, אבל לפחות ללא שום סימן מזהה של איפה נצפה האוטו, ועוד הסברים מפורטים בסגנון "הוא עומד שם קבוע בין 2 ל 4 כל יום, ובלילה הוא בכלל חונה ככה וככה"! כל עוד הבן אדם לא פרסם את האוטו שלו למכירה- אין שום סיבה להציק לו ולפרסמו ברבים!

השרשור הזה נועד במקור לניסיון להציל את הרכבים הנדירים לזריקה לברזלים, אבל בינתיים אני חושש מאד, שהוא עלול לעזור להעלמותם! אז בוא, ונשתמש בו לצורך המקורי שלו בלבד, למי, שעוד לא קלט: השרשור נועד לפרסום אך ורק של הרכבים/גרוטאות הרכבים, שעומדים, במצב מוזנח, ויש סיכוי סביר, שללא התערבות של גורם המציל- פשוט יעלמו! וגם במיקרים כאלה רצוי לפעול בהתאם לנסיבות- לא למיד טוב ישר לפרסם את המיקום המדוייק, מחשש, שיגיעו לא בדיוק "המצילים", אלא לענות בפרטי לשאלות של האנשים, שבטוח, שמעוניינים ברכב, ולא בערימת הברזלים להרוויח כמה שקלים ממנה!

מדבר כאן אחד, שמאד סבל גם מהנודניקים של "אולי תמכור?", לצערי המשאיות שלי עמדו תקופה במקום, הנראה מהכביש, וכל שניה באו חוצפנים לבלבל את השכל לאנשים, שעשו לי טובה בכלל ונתנו לי להחנות אותן בשטח שלהם, עד, שבסוף פשוט נמאס להם, והם ביקשו שאעזוב, ואינני יכול בשום צורה להאשים אותם על כך! וזה רק אלה, שראו את המכוניות מהכביש, תארו לעצמכם, שיש לכם רכב נדיר, ומישהו פרסם אותו בפורום- אתם רוצים להיות שם? -אז תחשבו על זה בבקשה!

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אל תהיו סנובים,חייכו למנגסים ופתאום תראו שזה די נחמד.

ניג'וסים אולי יכולים להיות דבר נחמד, אבל הנושא שמדובר הוא כיצד המנג'ס מגיע אל בעל הרכב.

אם מישהו נוסע בסוסיתא וברמזור מישהו מצפצף לו ואומר "איזה אוטו מגניב!! היה לאבא שלי כזה פעם" אז זה בסדר, אבל אם מישהו מפרסם את הרכב כאן, סתם כי הוא ראה אוטו ישן, זה לא לעניין.

זה מביא למצב שאנשים מתחילים להפעיל דרכים לא כשרות ולהגיע אל בעל הרכב כדי ל$%^ן לו בשכל אם הוא רוצה למכור, או חלילה לנסות לגנוב לו את הרכב, אם לשימוש או אם לברזל (טוב נו, אז לא במקרה של סוסיתא :-D)

בתחילת כל שירשור כתוב במפורש

נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה.

אז נא לא לציין סתם מכוניות שראיתם ברחוב, אלא רק מכוניות שאינן בשימוש (ולא קשה לזהות).

מה גם שלא תמיד בעל הרכב גולש בפורום כדי לבקש שיימחקו את התמונה ו/או ההודעה.

המשך יום טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...