Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמן שנסעתי בגבעתיים קפצה לי לעיין הפיאט, עצרתי לצילום וכאשר הגעתי לקדמת הרכב היה מחזה די משעשע!

טוב שאין יותר מדבקות על השמשה הקידמית. "קצת" פוגע בשדה הראייה...

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חדרה , ליד מכבי אש

שייך לקובי

יש שם 2 כאלה והם למכירה לפי שיחה בפעם האחרונה שנפגשנו

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
חדרה , ליד מכבי אש

לא ידעתי שנשארו בארץ, רליאנט קיטן - היה לשכנה שלי כזה שרכשה חדש מהחברה, היה רכב די גרוע

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היום נצפתה ברחוב ליאון בלום בחיפה לאנצ'יה דלתא GT שנת 84 בצבע כסוף

מצב חיצוני מצויין

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שתיי מכוניות שראיתי באיזה סוכנות רכב אין לי מושג עם למכירה או לא, לא נראות נוסעות אבל מבחינה חיצונית מושלמות.

היה שם גם חיפושית משופצת חמו חדשה, ומוסטאנג שנת שישים ומשהו גם כן משופצת ובצבע שחור מכוסה.

תמונה245.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ת"א

סיטרואן דה-שבו (?) עם גריל של רנו שהכניס אותי לאיזה תסביך בהתחלה :oops:

גג ברזנט, 6 ספרות ב-ל"ז, לא רשומה כאספנות, עם מדבקות של טסט ל-2009, כנראה משמשת לנסיעה יום-יומית.

2.JPG

3.JPG

1.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

יש בנמל תל אביב שולש רכבים אמריקים .אחת במצב חלודה מתפורר לא במצב נסיעה ושניים במצב תקין מנוס .

רחמנות על הרכבים!

אם יש משהו שזה מעניין אותו ? אני אמסור מקום מדויק

פורסם

וואי כואב הלב אני זוכר את הקמארו הצהובה בתקופות יפות יותר בזמנו הבעלים רצה 10,000$ וגם אז הוא לא היה במצב תצוגה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש הרבה כאלו שמבקשים מחירים לא הגיוניים ולאט לאט הרכבים מתפוררים.... חבל! יש הרבה אחרים שיכלו להנות מהרכבים האלו אם המחיר היה סביר.

אני אישית עכשיו בחיפוש אחרי רכב לעצמי ואני נתקל בכל מיני מחירים הזויים לרכבים כשבעצם מקבלים רק את הרשיונות וכמה חלקי פח מתפוררים.

חבל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...