Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רק למי שבאמת מבין ויכול לעזור לי

אני רוצה לעשות בניה יפה למערכת שלי מאחורה

ראיתי כל מיני סרטונים ביו טיוב איך עושים אבל זה לא בדיוק הביא לי את כל הפרטים שצריך

אם מישהו יודע איך לעשות ומה לעשות אני אשמח קצת לעזרה

תודה.

פורסם

יוסי - אלפיין מעלית אודיו.

שמעון קוסטיק - סאונדסטורם (האורגים 12 חולון)

רוני - לאוד אנד קליר

רמי קראדי מתומקאר ברעננה (פעם היו בהוד השארון)

אני לא יודע עם קיימים עדיין אבל מצקינטייפ בין הוד השרון לכפר סבא.

אפי 4*4 בעפולה

לא חסרים חברה טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ת'אמת (=את האמת. קשה להשתמש בעברית תקנית?) ביו טיוב ראיתי איך עושים את זה לבד את כל השלבים אבל עוד פעם זה לא היה ברור לי.

אשמח לפרטים על הבנאדם שאמרתם פה

ומה הטווח מחירים שזה אמור לעלות לא משהו משוגע, משהו יפה לעין וזהו ושיהיה נוח והכי חשוב שאם ינסו לפרוץ את הרכב שתהיה בעיה לפרק את העניין הזה.

אשמח לתשובות.

תודה.

פורסם

יפה לעין = מנקר עיניים או מסודר ונקי?

מעניין אותך שטח אחסנה נוסף שישאר בבגאז' גם אחרי ההתקנה או שאתה מקדיש את כל הבגאז' לטובת העניין?

איזה רכב מדובר. גם זה משפיעה על ההתקנה.

פרטים תוכל למצוא פה

מחירים משתנים כתלות ממורכבות העבודה. בעל מקצוע יוכל לתת לך הצעות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בנוסף לקישור שברמונדו נתן לך תעשה חיפוש בפורום אתה תימצא מלא רעיונות

ככה אני עשיתי

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

מדובר בסיאט לאון 4

אני לא משתמש בכלל בתא המטען לשום דבר ככה שאין לי בעיה לנצל את כולו.

אני לא מדבר על משהו מנקר עיניים אבל בהחלט משהו יפה שהכל יישב טוב וחשוב לי עוד פעם כמו שאמרתי שיהיה קשה להוציא כל דבר משם.

ומה אני אמור לרשום בחיפוש ניסיתי כמה דברים לא ממש הולך לי.

פורסם

רעיונות אתה תקבל אם תראה בניות אחרות וככה תקבל מושג וכיוון למה שאתה רוצה.

תכנס לאתרים, תראה לוגים של התקנות ותקבל רעיונות.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

כעיקרון גם וגם.

מה שאני רוצה לדעת זה אם נגיד ואני רוצה לעשות את זה באופן עצמאי באיזה חומרים אני צריך להשתמש.

כעיקרון אני יודע בערך מה צריך לעשות אבל מה החומרים שאני צריך להשתמש בהם נגיד כשבונים משהו מוגבה על הדלתות אני אראה תמונה שתבינו על מה אני מדבר

normal_6.JPG

וכמובן שחשבתי על ללכת למקום טוב שיעשה לי את זה אבל אני רוצה קודם לדעת אם יהיה לי קל לעשות דבר כזה למרות שאני מוכן שזה ייקח זמן(יש לי המון זמן פנוי וזה יכול להיות אחלה פרוייקט)למרות שאם זה בעיה לעשות את זה באופן עצמאי כן אני אלך למישהו שמבין בזה ויעשה את זה כמו שצריך.

פורסם

קיקפאנלים ברמה ובגימור הזה ללא ניסיון וציוד מתאים

שכח מזה אלא אם תייצר קיקים וכל פעם תזרוק עד שיצא לך טוב

פורסם

תשאל אותי :lol: 4 קיקים ובסוף שלחתי למישהו שיעשה לי את הזווית וגם לא יצא, אל תתקמצן עם כסף כי זה יחזור אליך בהפוכה

גש למתקין מקצועי שיבנה, במידה ויש לך זמן וכסף לחומרים, והכי חשוב רצון ללמוד וכח וסבלנות אז תעשה את זה לבד. אבל שתדע זה ממש ממש לא קל כמו בתמונות.

• תוכן חדש...