Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו אופל אומגה דגם MV6 , מנוע 3000 מודל 2000 (דגם חדש)

הרכב במצב טוב מאוד מבחינה מכאנית אך התחילו לצוץ לי כמה בעיות קטנות, כבר השקעתי חמישת אלפים שקלים בתיקון תקלות שונות שהן בלאי רגיל ואני בכלל מעוניין למכור את הרכב ולא להשקיע בו - כבר למכירה כמה חודשים אחרי שאבי קנה רכב חדש במקומו .

לפני כמה ימים הרגשתי שהרכב לא הכי סוחב והוא מרגיש כמו רכב דיזל עם הרעש ומייד הבנתי שיש לי בעיה באיזה מצת, למוסך הלכנו וזה אומת מצת שלא עובד וכבל אחד של המצתים לא עובד , ובנוסף אני צריך סתמי מכסה שסתומים חדשים .

למוסך אין חלקים לרכבים כאלה ופניתי ל UMI לקנייה וחשבתי שזה יעלה לי 700-800 שקל , והתברר שטעיתי .

החלקים בלבד יעלו לי :

סתמי מכסה שסתומים 724 ש"ח לפני מע"מ

מצתים 494 ש"ח לפני מע"מ

כבלי מצתים 431 ש"ח לפני מע"מ

וזה עוד לפני עבודה בכלל שבטח יעלה לי לפחות איזה אלפייה

אני צריך עזרה במציאת החלקים האלה מפירוקיות או חנויות או אנשים שמתעסקים עם הרכבים האלה במחיר נורמאלי , משומשים במצב טוב ובמחיר הגיוני או בכלל כל רעיון או כיוון שאליו אני יכול לפנות שיכול לעזור לי .

תודה רבה מראש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שלום

לא נשמע הגיוני אטמים משומשים או פלגים או חוטי הצתה

זה לא מסוג החלקים שאפשר לשים משומש חבל על הכסף של החלקים

וכמובן חבל על העבודה שהיא לגמרי לא פשוטה

מעבר לכך אם יהיה בעל מקצוע שיהיה מוכן להרכיב אטמים או פלגים משומשים

אז סביר להניח שזה מה שהוא שווה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תנסה לבדוק אצל חברת "המאגר" בראשון לציון.

הם אחד המקומות הגדולים בארץ לחלפים משומשים ובכלל חלפים לרכב.

לא יודע כמה זה יעזור לך, אבל אני נעזרתי בהם כמה פעמים לחלפים משומשים, הם מקצועיים והוגנים בשירות.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

הבנאדם רוצה להיפטר מהרכב.

לא בטוח בכלל שהרכב הזה יקבל מחירון, או אפילו קרוב לכך.

הוא כבר השקיע 5000 ש"ח, ולא מעוניין לשים אפילו אגורה נוספת.

במידה וישנו פיתרון של חלקים משומשים, בעלות שהיא נמוכה משמעותית ממה שהביא הבחור, אז למה לא?

במקרה הכי גרוע החלקים יחזיקו 5000 ק"מ בלבד. זאת כבר תהייה הבעיה של הבעלים הבאים, לא שלו.

פורסם

תודה לעונים, הזמנתי היום חדשים מהחברה .... מה לעשות לא בא לי לדפוק את מי שממולי אבל אני כבר אהיה פחות גמיש במחיר :p

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...