Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון TIME CORECTION עם ה-H-701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה חיברתי את הפרוססור למערכת ואחר כיוון ראשוני ע"י אליקו, ששיפר פלאים את הצליל

החלטתי לנסות לכוון לבד את ה-TC.

לאחר עיון מדוקדק בחוברת הסתבכתי עד מעל הראש. איך עושים את זה?

לפי מה שכתוב צריך לחשב את הפרשי המרחק בין הרמקול הקרוב ביותר לרחוק ביותר (קדמי שמאלי ואחורי ימני

לפי השרטוט בחוברת) ואז לפצות על הבדלי המרחק לפי הנוסחא.

האם זאת הדרך? ברכב יש לי רק סט קדמי 3 חלקים ללא סט אחורי? איך אני עושה את הכיונים? לפחות הראשוניים

אחר כך ננסה לפי האוזן...:wink:.

בתודה מראש

אלי

פורסם

שלום אלי,

בתיאוריה, זה נכון. בפרקטיקה זה קצת אחרת.

אין צורך לשנות את כל הנתונים של כל האלמנטים. נסה בשלב ראשון לשנות רק את הטוויטר והמיד השמאליים, אלו הדרייברים שאנו צריכים "להרחיק" קצת מאיתנו. תוסיף לאט לאט עד שתקבל מירכוז.

אצלי, לאחר משחקי פאזות עדיין היה חסר מעט - ושינוי של טוויטר ומיד שמאליים במעט, שיפר זאת.

פורסם
שלום אלי,

בתיאוריה, זה נכון. בפרקטיקה זה קצת אחרת.

אין צורך לשנות את כל הנתונים של כל האלמנטים. נסה בשלב ראשון לשנות רק את הטוויטר והמיד השמאליים, אלו הדרייברים שאנו צריכים "להרחיק" קצת מאיתנו. תוסיף לאט לאט עד שתקבל מירכוז.

אצלי, לאחר משחקי פאזות עדיין היה חסר מעט - ושינוי של טוויטר ומיד שמאליים במעט, שיפר זאת.

כלומר אני עדיין צריך לבצע את כל החישובים לגבי כל זוג בנפרד ולתקן לפי החישוב ולאחר מכן לפי האוזן או שהחישובים הנ"ל

לא כל כך יעילים ורצוי לא להשתמש בהם?

אלי

פורסם

לדעתי אל תשתמש בשום חישוב.

פשוט תכניס ערך למשל של 2 מיליסקנד ותאזין. תוסיף או תוריד במידת הצורך.

ניתן גם בsetup>speakers לתת רק לטוויטר או רק למיד וכו' לעבוד, ואז תוכל לשנות באופן עצמאי, כל פעם לרמקולים שעובדים.

לאחר מכן, בדוק בצורה משולבת, ותתקן - או שלא.

פורסם

צביקה תודה רבה על התגובה המהירה

מחר על הבוקר אנסה את זה (נראה לי שזה יקח כמה שעות)

ונחזור עם תוצאות.

תודה רבה

אלי

פורסם

מצטרף לדברים של צביקה.

אין שום טעם לעשות חישובים ואז לבוא עם איזה שהוא קיבעון מחשבתי של איך זה אמור היה להישמע.

הכי טוב זה פשוט לפי האוזן . קח איזה קטע ווקאלי , תבטל תבודד את האלמנטים המדוברים ותשחק עם הדילאי בהתחלה בצורה גסה על מנת לקבל תחושה של השינוי ואחר כך תחזור ותקבע את המצב בצורה שנשמעת הכי נכון.

אותו התהליך גם על האלמנטים השונים.

ואחר כך תנסה לעשות אותו דבר כאשר כל האלמנטים פועלים ביחד.

אל תיחס חשיבות למספרים - רק לאוזניים.

בלי קשר , את הטאץ של ה TC כדאי לעשות אחרי שמצאת את נקודות החיתוך הרלוונטיות , בסלופ המתאים וכמובן פאזות נכונות. אחרי כל זה תזדקק לטאץ עדין בלבד על מנת למרכז את הבמה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אימצתי את הערת צביקה והיום ב7:30 בבוקר כשכולם עוד ישנו יצאתי ל3 שעות של כיוונים ומריטת שיער (שגם ככה אין הרבה ממנו)

שום דבר לא עזר והבמה היתה ממורכזת בעקשנות לשמאל.

בסוף כשהייתי קרוב ליאוש בדקתי את ה-RCA ומה התברר לי שהRCA-אים של המידים היו הפוכים. כשהפכתי אותם הכל די הסתדר

מה שכן למדתי המון על TC ונכון למרות ההחישובים האוזן היא שקובעת בסופו של דבר .

אלי

פורסם

אלי, יש לך חתיכת מערכת..

אני בטוח שעם מעט כוונים תגיע לתוצאה פשוט מעולה, יש לך את כל הכלים, 3WAY בהגברה [מעולה] אקטיבית, עם פרוססור - אתה מסודר.

ראית? מרוב התרגשות, אפילו נהיה לך פנצ'ר בגלגל..

פורסם
אלי, יש לך חתיכת מערכת..

אני בטוח שעם מעט כוונים תגיע לתוצאה פשוט מעולה, יש לך את כל הכלים, 3WAY בהגברה [מעולה] אקטיבית, עם פרוססור - אתה מסודר.

ראיתי כבר אתמול איך בעזרתך ובעזרת יוסי ALPINE כמה כיוונים יכולים לחולל פלאים:-P

אלי

פורסם

כן, באמת לא הבנתי מה הפנצ'ריה הזאת שנפתחה, קודם האוטו של עתיד על הג'ק, אחר כך אלי :lol:. באמצע אליקו נותן כבלים לישראל...

רק חסר שלט "מוסך קארספורום" ואנחנו מסודרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כן, באמת לא הבנתי מה הפנצ'ריה הזאת שנפתחה, קודם האוטו של עתיד על הג'ק, אחר כך אלי... :lol:

כן זה מה שקורה שאת הבניות עושים ליד האוטו ולא מנקים טוב לפני הנסיעה

היום אצל הפנצ'ר מעכר היו 2 ברגי עץ נעוצים יפה יפה בתוך הצמיג:evil:.

שכחתי להודות מאוד לבחור שעזר לי להחליף גלגל בזכות הפלסטיק הרכב עדיין נקי.

אלי

• תוכן חדש...