Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיעה השעה ואני צריך לבחור רכב ליסינג (דרגה 2).

אני מעדיף 5 דלתות, וסדר העדיפויות שלי כולל בטיחות, נוחות (כולל שקט), ורכב שלא יהיה חלש מדי (גר בחיפה ומטייל הרבה).

בנוסף, ולמרות שהרכב הוא ליסינג (:-)), הייתי רוצה רכב שבאופן יחסי יהיה פחות רגיש לנסיעות בדרכי עפר סבירות בטיולים (לא מאוד נמוך), ואם אפשר שגם יהיה יחסית ידידותי לסביבה.

האפשרויות שאני מכיר הן:

יונדאי I30

סקודה רומסטר

סיטרואן C4

מקריאה בפורום ומקורות אחרים אני מתרשם ששלושתן בטוחות ונוחות. לגבי הפרמטרים האחרים - פחות מצאתי מידע.

אשמח לקבל המלצות, ואם יש אפשרויות נוספות, גם טוב.

תודה

פורסם

בעיקרון אם אתה מעוניין לטייל הרבה וזקוק לתא מטען גדול אולי תחפש לך רנו קנגו\סיטרואן ברלינגו.

הן סוסות עבודה.

מתמודדות יופי עם שטחי עפר,הרבה מקום איחסון וישיבה.

זה אמנם רכב שלא ממש עונה להגדרת פריווט אך היום הן מאובזרות יותר ונוחות יותר.

כמו כן הן בקב' רישוי 2.

אין לי מושג עד כמה הן ספרטניות כיום אך שווה בדיקה.

אם לא איכפת לך רכב ידני גם לא תסבול יותר מדי מסחיבה.

פורסם

רכשתי לאחרונה I30 חדשה ואני ממליץ עליה מבחינת נוחות, בעיקר המרחב בתוך הרכב.

אבל אני נמוך קומה - יתכן שלאדם גבוה התחושה תהיה שונה.

הרכב אינו נמוך, אבל טרם נסעתי איתו בדרכי עפר על מנת להתרשם (גם אנחנו מטיילים הרבה).

אתה יכול לקרוא על גובה הגחון במפרט של הרכב ולבצע השוואה בין הרכבים השונים.

לגבי איכות הסביבה - אין לי עדיין נתוני צריכת דלק מהימנים (רק עכשיו סיימנו 1000 ק"מ ראשונים).

בנוגע לבטיחות - הרכב קיבל 5 כוכבים במבחני ריסוק, מצוייד בשש כריות אוויר ומערכת ESP.

את הכוח של הרכב טרם הספקתי לבדוק בעצמי,

אבל אתמול אשתי נסעה עם שני הילדים לירושלים ולדבריה הנסיעה היתה "תענוג".

הרכב עלה לירושלים בקלילות עם מזגן. בירידה מירושלים היא הגבילה את הרכב להילוך שלישי,

והוא בלם את עצמו יפה בירידות (עדות שמיעה, כאמור).

אני מציע לך לגשת לסוכנויות הרכב ולתאם נסיעת מבחן בכל אחד מהדגמים על מנת להתרשם מהנוחות.

לפעמים גם ישיבה ברכב באולם התצוגה מספיקה על מנת לפסול רכב שאינו מרווח דיו או שאין בו מספיק מקום אחסון.

את נושא הבטיחות תוכל לקרוא במפרטים, שים לב מה מציעים לך בגרסת הליסינג של כל אחד מהם.

פורסם

הרומסטר נחשבת לפחות בטוחה מהשניים האחרות ברשימה.

השאלה כאן מה העדפות חוץ מ-5 דלתות ובטיחות

ברומסטר למשל יש אפשרות לסידור מושבים בצורה שתאפשר הכנסת אופניים לרכב ללא פירוק,מבחינת כח כל המתמודדות יספקו את הסחורה.

לגבי נוחות אני חושב ששלושתן בערך אותו הדבר,למרות שC4 היא צרפתיה הדגם הזה לא כל כך רך כמו למשל הC5 והיא דיי קשיחה כמו כל האחרות.

אני חושב שהדרך היחידה להחליט זה לבצע נסיעת מבחן בשלושת המתמודדות ולראות מה "מדבר" אליך יותר

• תוכן חדש...