Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל,

אתה לא יכול ליצור מצב כזה.

אתה לא יכול לחסל את היכולת לייצר, אתה יכול לחסל את הרצון לייצר אבל רק בקרב הקול השפוי בצד הפלסטיני (בדיוק כמו שקורה היום באיו"ש).

כל עוד החמאס בשלטון בעזה אתה תחטוף פצמרים וקסאמים וגראדים והשד יודע מה עוד.

את הפלת השלטון בעזה נכון לכרגע ניתן לבצע רק באופן אלים-פעיל ולא בצורה דיפלומטית.

אז נכנסת לעזה, הרגת עשרות מחבלים, תפסת עשרות מחרטות וכו', יש לך בכלל ספק שלמחרת הם מקימים קו ייצור חדש של קסאמים? אפילו כשישבנו בעזה דרך קבע הם ייצרו קסאמים וירו אותם עלינו, מה ימנע מהם להבא?

הגורם המכריע בקרב הזה יהיה הגורם האנושי ולא הגורם המכני, חיסול 1000 פעילי חמאס מרכזיים ימוסס את המפלגה ואת הרצון להשתייך אליה פוליטית ולחימתית(ואני חוזר שוב, כמו שכבר קרה בעבר) בעוד שהשארתם בשטח תוך תחילת לחימה בלש"ביה בשטח שלהם בתנאים שלהם לא תשפיע כהוא זה על קצב הייצור/ירי כי על כל מחרטה שתפסת, ייצרו עוד 10 (ההפך יקרה, הקרבות רק יאדירו את שם הלוחמים והמפלגה והם יהפכו למגיני הרצועה והאיסלם, כשאתה תצא משם (כי מה יש לך לעשות שם לאורך זמן, הם יתפארו שהם גירשו את הכובש הציוני וכתוצאה מזה כוחם יתגבר עוד יותר).

בקרב על הפאסיפיק שני הצדדים הוציאו אלפי מטוסים מפסי הייצור מידי שבוע. היפנים לא הבינו שאת ההבדל בקרב עושה הטיס מאחורי ההגאים וחשבו שעליונות טכנולוגית תכריע את הקרב.

כשהם הבינו שזה לא ממש נכון (בלשון המעטה כמובן) הם שלחו את הטייסים שלהם להתפוצץ על נושאות מטוסים (קאמיקאזות), מיד אחרי שהם חיסלו את סבב הטייסים הראשון שלהם רואים שינוי משמעותי בהצלחת גיחות האויר האמריקאיות, פשוט כי לא היה ממש מי שילחם בהם, היו שם ילדים טירונים ששלפו אותם לקרבות באמצע קורס טיס ולא טייסים מסוקסים למודי קרבות.

שי,

לא פחד.רצון.

עם פחד אתה בסוף מקבל אינטיפאדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שעדיף רצון אבל כדי להגיע לרצון צריך לעבור קודם את שלב הפחד. כיום אין להם שום סיבה לרצות להפסיק לירות וכדי שיהיה להם רצון הם צריכים לטעום את פירות השקט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה מתעסק עם איסלם פונדמנטליסטי (ראית את רשימת החוקים שהם העבירו אתמול?).

אין פחד ואין רצון מלבד הרצון להשמיד אותך.

הצלחת התהליך והחזרת השקט לדרום יכולה להתבצע בראש ובראשונה רק ע"י הורדת החמאס מהשלטון.

כמו שאני רואה את זה כרגע, זה יכול להתבצע רק על ידינו ורק בצורה אלימה.

פורסם

בגירה, נק' אחת פספסת.

בוא נאמר שת'כלס בשטח יש 10,000 מחבלים בעזה?

כמה זמן יקח לצבא כמו צה"ל בהנתן הפקודה הנכונה למחוק, להשמיד ולאבד אותם עד כלות?

אחרי השמדה כזו יועבר מסר לעולם הערבי- "אתם גיבורים? נסו לעשות זאת בלי דופק"

חוצמזה, זה מה שהאינטלגנטים רוצים- להיות שהידים. לא?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

1. אתה לא יכול לחסל 10,000 כי לך תמצא את כולם.

2. יש שם 10,000 שידועים לנו, עליהם תוסיף עוד מספר זהה שלא ידועים לנו ככה שגם אם הצלחת לחסל 10,000 עשית רק חצי עבודה.

זה דבר בלתי אפשרי לביצוע בזמן קצר כדי לקבל את האפקט שאתה רוצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הוא רוצה לעשות את "ספטמבר השחור" בעזה, שזה רעיון לגמרי לא רע, אבל בעייתי בגלל:

1. המחבלים כרגע נמצאים אצלם בבית, ומקבלים מחסה מהאוכלוסייה המקומית - מה שלא קרה ב-70.

2. השטח בנוי בצפיפות, ולפלסטינים יש יתרון מוחלט של הכרת המקום מעל ובעיקר מתחת לפני הקרקע.

3. רמת הארגון והידע של היום שונה לגמרי מאשר לפני 40 שנה.

4. אני מאמין שגלעד שליט הינו עדיין קלף מיקוח טוב (לפלסטינים), וגורלו (כל עוד ידוע שהוא חי ובריא יחסית) מהווה שיקול כנגד יציאה למלחמה.

פורסם

10,000 מחבלים זה המון,אבל בהנחה ואתה מכניס סד"כ דומה למלחמת לבנון השנייה בפריסה רחבה לאורך ולעומק כל הרצועה תוכל לפגוע בכמות גדולה תוך כחודש. זה אולי לא זמן קצר אבל לדעתי לפחות זמן מזה אין מה להכנס בכלל.

לדעתי שימוש חכם בדחפורים וכלים משוריינים בתור כלים מגנים יחד עם הוראות פתיחה באש מקלות יעשה את ההבדל במס' הנפגעים בצד שלנו. הגיע הזמן להפסיק להיות צדקנים ולהוריד את הכפפות.

אין מנוס מאבדות בצד שלנו,אבל פשוט אסור להמשיך להתעלם מסבלם של תושבי הדרום. אין שום הצדקה שמתייחסים אליהם כאזרחים סוג ב'.

פורסם

מצוין.

ההערכות היום מדברות על כ-5000 חמאסניקים.

אמנם אני לא חושב שצה"ל מסוגל לגדולות כמו פעם, אבל דחיל ראבק, 5000 חארות ממררים את החיים למדינה שלמה?

זבל אחד יורה קסאם, 30,000 יורדים למקלט?

וכן, בהחלט במחיר של פגיעה בחפים מפשע.

אני ממש מצטער, כל ה"חפים מפשע", אבל גם אני חף מפשע.

אני והורי ושכני, חברי הפורום הזה, גם ערוסי לפנים ובגירה.

תושבי שדרות, אשקלון, אשדוד, קריית גת, קריית מלאכי, נתיבות, נתיב העשרה, יד מרדכי, ניר עם, כרם שלום, יושיביה, כפר עזה, נחל עוז, אופקים ושאר ישובי הסביבה גם הם חפים מפשע.

אז סליחה, ממש סליחה, אבל על הז%ן שלי כל החפים מפשע של עזה. רע לכם? תברחו דרך המנהרות לקיבינימאט.

נשארתם? איך אמרה איזה סבתא ננה של מישהו עם 3/4 אצבע?

מי שישן עם כלבים, שלא יתפלא שהוא מת מכלבת.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

בגירה , גם אני בעד חזרה למדיניות החיסולים.

אלה שמה לעשות , חברינו שם באפאצ'ים , לא בדיוק צלפים - וגם כשהם מדייקים יש פגיעות רבות באוכלוסיה אזרחית.

מהסיבה הפשוטה שבזמן החיסולים הקופים מתניידים באזורים מאוכלסים או משתמשים במגנים אנושיים.

ומעבר לדבריהם הנכונים של המגיבים בנוגע לכמות הפעילים שיש לחסל כדי למנוע את הירי -

אנחנו הישובים הקרובים מרחק נגיעה מעזה , מתודרכים תקופתית ע"י אחד הקודקודים בגזרה בנוגע לפעולות הצבא ברצועה.

בדרך כלל זה כולל בעיקר הבטחות לכל מיני מערכות יירוט רקטות והרבה "זה תלוי בדרג המדיני".

כששאלנו על הפסקת מדיניות החיסולים - תשובה אחת הייתה שגם בפגיעות המדוייקות הם סופגים אבידות שמצתלמות להם יופי בתקשורת והתשובה השניה היא שמאז שיש להם גבול עם מצרים , יש חשש אמיתי להברחות של טילים נגד מסוקים מייצור רוסי דרך הגבול הקקיוני הזה,

ולכן לא "רצים" להחזיר את המדיניות הזאת.

לפחות לא לרכז שם את מירב המאמצים ( חיסולים תמיד יש הרי , ותמיד יהיו ).

הדבר הכי חשוב כרגע לדעתי , היא התמדה - לא להתחיל לזגזג.

לא ברצינות הפעולה ולא בדרך.

להחליט משהו סופית וללכת איתו עד הסוף.

אם נתחיל לגמגם בדרך , מחיר הפעולה בשני הצדדים יגבה לחינם.

* ואיפה גלעד שליט בכל הסיפור?

SIMON - תחת הישובים שהזכרת , למעט הערים, אתה יכול פשוט לכתוב - מ"א שער הנגב ( 11 יישובים ) מ"א חוף אשקלון,מ"א שדות נגב, מ"א אשכול ( 20 ומשהו ישובים ) וכרם שלום.

פורסם

מה הקשר לכמה לוחמים יש שם?

לנו יש צבא של 300K חיילים אבל תוריד הפצצה אחת טובה על הקריה כשהיא מאוישת במלואה בשיא הלחימה וכל ה 300K האלה מתרוצצים כמו תרנגולות ערופות ראש.

תתחיל בחיסול אינטנסיבי מהאויר של כל ההנהגה הצבאית והפוליטית ופתאום תראה מאות לוחמים חוזרים הביתה ומנופפים בדיגלי רשות :wink:

KD2,

עם מעט ההכרות שלי איתך מכתיבתך בפורום ועם היכולות הטכניות שלך אני חושב שאחד מהפתרונות היצירתיים ביותר שאפשר לחשוב עליו הוא שתושבי עוטף עזה יתחילו בייצור קסאמים משלהם, את הידע הטכני לייצור המכני יש לך, לא? מומחה לחומרי נפץ מתפוצץ והודף באמת שלא קשה למצוא בארץ או באינטרנט.

its pay back time:twisted:

SIMON337

וכן, בהחלט במחיר של פגיעה בחפים מפשע.

אני ממש מצטער, כל ה"חפים מפשע", אבל גם אני חף מפשע.

אני והורי ושכני, חברי הפורום הזה, גם ערוסי לפנים ובגירה.

אני בעד מדיניות החיסולים ובה מתים הרבה חפים מפשע ככה שלמרות שאני למען זכויות האדם ונגד פגיעה בחפים מפשע אני מבין שזה מחיר שאותו בלית ברירה יש לשלם, אני נגד הצהרות פשיסטיות מפגרות(לא שלך) שאת המצב צריך לפתור ע"י הפצצה מסיבית ומכוונת של ריכוזי אוכלוסיה אזרחית.

פורסם

KD2,

עם מעט ההכרות שלי איתך מכתיבתך בפורום ועם היכולות הטכניות שלך אני חושב שאחד מהפתרונות היצירתיים ביותר שאפשר לחשוב עליו הוא שתושבי עוטף עזה יתחילו בייצור קסאמים משלהם, את הידע הטכני לייצור המכני יש לך, לא? מומחה לחומרי נפץ מתפוצץ והודף באמת שלא קשה למצוא בארץ או באינטרנט.

its pay back time:twisted:

.

הלוואי...

חבל רק שבשביל לעצור מחתרת יהודית שכזאת - יביאו לכאן את מיטב יחידות העילית שלנו , בעוד הקופים ממשיכים לירות עלינו צינורות השקייה/תמרורים לשעבר,ללא הפרעה.

חוץ מזה שלצד השני כל כך לא אכפת שכמה ערבושים יתרוממו לאויר מפעם לפעם.

אבל אתה יודע , גישה למחרטה...יש...:twisted:

מפעל לייצור אמל"ח בקיבוץ...יש.

:wink:

עריכה -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3644186,00.html

כן.

ב-ס-ד-ר.

פורסם

משום מה כל השמאל מרשה לעצמו לדבר בבטחון על הכל,כאילו כולם נמשחו בשמן הגנרל הגאון המעוטר ביותר בצה"ל.

זאת האמת ואין בילתה. למי שחושב אחרת מגיעים כל כינויי הגינוי,הזלזול והביטול.

בגירה תלמיד טוב.

בימין, אפילו ביבי וליברמן לא מצליחים לטעת רוח כזאת של ביטול כל ספק בקדושת השקפותיהם.

46 יום לאמת.

פורסם

זו בכלל לא שאלה של שמאל או ימין. אתה קורא להשמדה המונית של אזרחים וכל בר דעת (אפילו בימין) מתנגד לזה.

פורסם

בגירה ואתה צריכים לחזור לכיתת הבנת הנקרא,- כתבתי , במשפט הפתיחה "למקורות הירי" ואח"כ "בתי ספר,בתי חולים ...."

אני מקווה שההקשר פשוט כבד עליכם, ולא שזאת עוד הוצאת דבר מהקשרו שכל כך חביב על המחנה שלכם.

(שמעולם, כמו חבריהם באקדמיה הבריטית,על הגדר בימי ו', בהאג,בבריסל ... לא שמעו על נשק מתחת לשןלחן ניתוח ובאמבולנס,הריון TNT,חגורת נפץ על ילד בן 9,על מפגר, על נערה שביישה את המשפחה ותכפר במותה,.....רק את התמונות המפוברקות של ה"טבח" בג'נין הם ראו.ורקדו.

כן, אני מתכוון לאלה שגרים במקומות שהיו על אדמות פרטיות של אויבים לפני 48 ורואים את הישראלים שנשלחו ע"י ממשלות העבודה להתיישב על אדמות מדינה ירדניות.- כאויבים יותר גרועים מהמצהירים השכם והערב שישמידו אותנו.)

אבל באמת שהדקויות האלה של אם בכוונה על אזרחים או בטעות לא צריכות לעניין אותנו יותר משהן עניינו את מקצרי מלחה"ע השניה.

46 יום.

פורסם
השאלה היא לא אם אלא רק מתי יתחילו עם תלול מסלול למקורות הירי.

מרגמות לתוך ריכוזי אוכלוסיה. בתי חולים,בתי ספר, חצרות מסגדים.

האויב הוא לא הברזלים והבטונים, האויב הוא אנשים כולל נשים זקנים וטף.

ככל המוקדם שנהרוג כמה מאות בהפגזה של כמה דקות,ועדיף עוד לפני שנכנס אובאמה, כך ייחסך יותר דם משני הצדדים.

ואסור להתנצל, צריך להסביר לעולם שהתחלנו לשחק בכללים שכל המדינות הנאורות השפויות נהגו לפיהם בעבר והיו נוהגות במצבנו הרבה יותר מוקדם.

ההמתנה למילוי ליטרת הבשר בצידנו כהצדקה לפעולה היא שיגעון.

חיימי, נראה לי שאתה זה שלא מבין מה הוא כותב.

בניגוד אליך אני לא רואה אף אדם שפוי ושומר חוק במדינה אוייב שלי בין אם הוא גר בחולון, בחיפה, באזור (שבנוייה על חורבות יאזור), באריאל או בכפר תפוח.

אותך אולי לא מעניין ולא אכפת לך מחיי אנשים אבל לי כן אפילו אם הם פלסתינאים.

• תוכן חדש...