Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרוב

אין מנוס מכניסה קרקעית מאסיבית לרצועת עזה וטיהור של אזורים נרחבים שם (אני לא מדבר על לרסס כל מה שחי שם,אלא לטהר מהבחינה של לעבור מבית לבית).

אתה מבין שבשביל לשמור על השקט שלאחר הכניסה אתה תהיה חייב להשאר בעזה?

אתה מבין שכניסה קרקעית לעזה תהיה מלווה בלא מעט קורבנות מהצד שלנו רק בגלל שאתה נכנס לסוג של מלכודת שהם הכינו מראש? ושהכניסה שלך (והקורבנות בדרך) זה הניצחון האמיתי מבחינתם ?

אתה מבין שהשטח מלא במנהרות נפץ ?(ושאר ירקות).

אתה מבין למה זה לא נכון ?

ברור לי שבמלחמה יש קורבנות פשוט כואב לראות את טוביי הבנים כברווזים במטווח נשאבים למשחק שלהם "רק בגלל ש...".

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להזכירכם, פעם האחרונה שהחמאס פנה אלינו בבקשה לרגיעה הייתה בשיא מדיניות החיסולים מהאויר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת שאת רוב רובם של האנשים שגרים באיזור המרכז וחבריי לא ממש מעניין מה קורה 'שם' וגם אני אדיש.

בתקופת מלחמת עיראק כאשר נפלו טילים אמיתיים במשקל של 700 ק"ג כול לילה על גוש דן ומחקו חצי רחוב לא 'התבכיינו' כמו אלא מאיזור הדרום.

גם זה יעבור בקרוב...

האם מישהו מאיזור הדרום יצא להפגין למען הפסקת ירי הטילים מכיוון עירק ?

תיסח לי מרק אבל אני מאחל לך שאדם קרוב אליך יפגע מקסאם או מפיגוע התאבדות ויחבר אותך לעמך.

במלחמת המפרץ אני גרתי בראשון ואחד הטילים נפל ליד הבית של סבתא שלי בר"ג (היא היתה גרה בסוף רחוב תלפיות אם אתה מכיר). את אנשי הדרום והצפון מאוד עניין מה קורה במרכז ואת זה אני אומר לך על סמך טלפונים והצעות אירוח שזרמו אלינו וללא מעט מוקדים עירוניים. גם במלחמת לבנון השנייה אנשי הדרום אירוח בבתיהם משפחות מהצפון המופגז. אל תשכח שבמלחמת המפרץ לא ישבנו וחיכינו שהעירקים יחליטו לבד להפסיק אלא הצבא האמריקאי והבריטי עשה את העבודה בשבילנו.

כשהילדים שלך יקפצו מכל אמבולנס שעובר ברחוב ויתעוררו בלילה מסיוטים גם אז תגיד התבכיינות?

מאנשים כמוך אני גם לא מצפה שיבואו להפגנות (ואישית אני לא חושב שהן יעזרו) אבל אתה יכול לסייע בדברים קטנים כמו להעדיף תוצרת עוטף עזה בסופר ולעזור להם לפחות בקיום כי מפעל שכ 6 פעמים ביום מפסיק לעבוד בגלל אזעקות לא מצליח לתפקד כפי שמפעל צריך לתפקד.

בקיצור מרק, כשתיפול ואף אחד לא יושיט לך יד תיזכר בתגובה שלך ותבין מי קבע את הסטנדרטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא נראה לי שמישהו שגר רחוק מטווח הטילים יצא להפגנה ובמיוחד בימים קרים וסוערים.

האמת שאת רוב רובם של האנשים שגרים באיזור המרכז וחבריי לא ממש מעניין מה קורה 'שם' וגם אני אדיש.

בתקופת מלחמת עיראק כאשר נפלו טילים אמיתיים במשקל של 700 ק"ג כול לילה על גוש דן ומחקו חצי רחוב לא 'התבכיינו' כמו אלא מאיזור הדרום.

גם זה יעבור בקרוב...

האם מישהו מאיזור הדרום יצא להפגין למען הפסקת ירי הטילים מכיוון עירק ?

מרק , החזקתי ממך אדם ברמה קצת יותר גבוהה , חבל.

יחי ההבדל בין הפגזה חד פעמית בה ממשלת ישראל הייתה כבולה תחת לחץ מ"האח הגדול"(שהסיוע שלו בערך מחזיק אותנו פה בחיים) -

לבין 8 שנים ומעל 6000 רקטות, יום יום שעה שעה ,מול חבורת קופים...ואפס תגובה.

אתה בטלויזיה רואה את המרוקאים הניאנדרתלים של שדרות מתבכיינים על מר גורלם...מכליל את כל ה"דרום" כ"בכיינים"...

ובדרך עושה עוול ענק לקהילות שלמות שמחוץ לעיר שדרות שמופגזות באותם הטילים ובאותה התדירות - קהילות שעומדות איתן ! חוטפות ושותקות !

יופי לך ! הרי מה אכפת לך ?

פגשתי "קליברים" כמוך בלי סוף - גיבורים גדולים באינטרנט.

שכשבאים "להזדהות" או "לראות כלניות" מספיק צבע אדום אחד קטן ונפילה קרובה בכדי לראותם בורחים חזרה למרכז בתוך הSUV המתנצנץ שלהם , כמו ילדות קטנות.

דוגמאות יש לי למכביר.

אני מבקש ממך רק מינימום כבוד למי שחי פה תחת מתקפה 24/7 , ואל תמהר לשפוט גם את "הבכיינים" שבקרבינו ( שאני לא אומר שאין...) עד שתבוא ותרגיש על בשרך.

אף אחד לא ביקש ממכם לצאת החוצה להפגנות , אף אחד לא רוצה ממכם רחמים , לא רוצים מיגון , לא רוצים מתנות מארקדי, לבייב ושאר נדבנים ( וזה המקום להגיד להם שוב , תודה על ההשקעה הרבה) - רוצים להפסיק להיות תבוסתניים.

רוצים שמדינה שלמה תלחץ על הממשלה לצאת מהשאננות ומהלוזריות המבישה הזאת. זה הכל.

לפני כמה ימים אני צריך לשמוע בחדשות , שאחד הקופים מכריז ש"אם נעיז לתקוף אותם ככה וככה , אנחנו נחטוף גשם קאסמים שלא נראה את אור היום!"...

סליחה? מה מה מה? כנראה לא שמעתי טוב...

הקוף מאיים עלינו ש"אוי ואבוי" אם נפציץ אותו ?

ושאם נעשה זאת הוא ימרר לנו את החיים?

ואנחנו מתקפלים?!?!?!

זה פשוט חברה , יש 2 דוקטורינות מאוד פשוטות , וגם אף חייל לא יפגע בהם.

1. חשמל ,דלק,סחורות . STOP. לכו חפשו מי ידאג לכם. מים תקבלו ותגידו תודה לאל. תתפוצצו מצידי. רעבים? לכו לחמאס שידאג לכם.

2. על כל קאסם , יעף אחד של מטוס קרב , המקום ממנו נורה הקאסם יחוסל ועל הדרך נמצא גם עוד כמה פינות נוי לכסח.

תוך כמה קאסמים לא ישאר הרבה מחלקים נרחבים מהרצועה.

הכל בשלט רחוק , בלי לשבור את הראש. קשה להם? חרא להם? לא מעניין אותי - שיפרקו את האירגונים הללו מנשקם , שישחו לקפריסין...וואטאבר...אל תשכחו לרגע מי פה הטרוריסטים.

*עריכה -

+1 ענק לשי ז. שאת תגובתו רשם בזמן שרשמתי את שלי.

פורסם

את דוקטורינת הלחימה בארגוני טרור מהאוויר כבר ניסו מספר פעמים בעבר - ע"ע מלחמת לבנון השנייה.

זה לא עבד אז ואין לי סיבה להאמין שזה יעבוד בעתיד, אבל תמיד מפתה לחזור לאותה דוקטורינה ישנה שלא מצריכה אבדות גדולות בנפש.

לדעתי גם כניסה קרקעית וגם מתקפה אווירית לא יעזרו למיגור הירי מהרצועה. צריך להפסיק לחשוב במנטרות המוכרות ולחזור צעד אחד אחורה.

באנגלית יש פתגם פשוט וחכם שהולך בסגנון של Fight fire with fire. לא צריך מטוסים שעולים מיליוני דולרים ופגזים חכמים שכל אחד מהם עולה כמו תואר של סטודנט במכללה לא מתוקצבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לעניות דעתי יש הבדל ענק בין לבנון לרצועת עזה, יכולות הלחימה שלהם שונות והגודל של השטח ממנו נורים הטילים קטן מאוד.

מה גם ששים לב שהיא במקום השני , האפשרות הראשונה הרבה יותר טובה ואפקטיבית לדעתי.

פורסם

בין לכבוש את עזה לבין לא לעשות כלום (כפי שהאימפוטנט בוגר סיירת מטכ"ל (לא) עושה) ישנו מרחב עצום, אפשר:

- להפציץ להם את מחנות הטירונים, שמידי יום אנו רואים בטלוויזיה איך הם מתאמנים.

- הרדיו והטלווזיה שלהם עוד משדרים?

- חשמל, דלק, ואוכל שייקבלו ממצרים.

- להכניס מארבים לרצועה שיפגעו במספר חמושים רב ככול האפשר.

- להוריד את הנהגת החמאס.

- להכניס מכוניות תופת לרצועה ("תאונת עבודה" - מה יש?).

שאני אמשיך או שהכיוון ברור?

אפשר לעשות הרבה אבל ההנהגה חסרת הכיוון שלנו עושה אפס עגול.

לסיום, זה המקום להוריד את הכובע בפני העמידה האיתנה של תושבי האזור, אין לי מילים לתאר את ההערכה שאני חש כלפיהם.

תושבי האזור הם אינם עדת הקופים המתלהמים שמראים בטלוויזיה, תושבי האזור הם האנשים הפשוטים שקמים מידי יום לעמל יומם, רק רוצים מעט שקט וחושקים שפתיים לעוד יום של נפילות .

פורסם

אחרי שנרגעתי קצת מדברי מרק אגיב לנושא השרשור.

לדעתי צריך להפריד בין האוכלוסייה להנהגה. יש להם נמל, תחנות משטרה, למנהיגים יש בתים ומכוניות, יש משרדים ויש מתקני תשתית. את כל אלה אפשר למחוק בלילה אחד ובמקביל להצניח מזון במחנות הפליטים והאיזורים המיושבים כדי להבהיר לתושבים שהם לא האויב שלנו אלא ההנהגה ופשוט מי שנמצא ליד המנהיגים עלול להיפגע.

אין לי בעייה אם אוכלוסייה אזרחית תיפגע אבל אסור שזו תהיה המטרה וצריך להשתדל ככל הניתן שזה לא יקרה אבל אם צריך לבחור בין ילד עזתי לילד בשדרות אז אני בוחר בילד משדרות.

פורסם
את דוקטורינת הלחימה בארגוני טרור מהאוויר כבר ניסו מספר פעמים בעבר - ע"ע מלחמת לבנון השנייה.

זה לא עבד אז ואין לי סיבה להאמין שזה יעבוד בעתיד, אבל תמיד מפתה לחזור לאותה דוקטורינה ישנה שלא מצריכה אבדות גדולות בנפש.

לדעתי גם כניסה קרקעית וגם מתקפה אווירית לא יעזרו למיגור הירי מהרצועה. צריך להפסיק לחשוב במנטרות המוכרות ולחזור צעד אחד אחורה.

באנגלית יש פתגם פשוט וחכם שהולך בסגנון של Fight fire with fire. לא צריך מטוסים שעולים מיליוני דולרים ופגזים חכמים שכל אחד מהם עולה כמו תואר של סטודנט במכללה לא מתוקצבת.

כל עוד אתה נמנע מפגיעה בחפים מפשע בכל מחיר ,גם במחיר הצלחת הפעולה - אתה מוציא את העוקץ מהעניין ואין שום סיכוי שהגישה הזאת תצליח. לא עם כוחות חי"ר ולא עם כוחות אוויריים.

ברגע שאתה משיב אש לכיוון הירי בלי לבדוק אם יש שם "אזרחים" זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי.

כבר יצא לי לראות צילומי מזל"ט של ילד על אופניים עם משגר קסאם על הגב... חבל שאת זה משרד החוץ דרך התקשורת השמאלנית האומללה לא יודעים לפרסם ולשווק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תיסח לי מרק אבל אני מאחל לך שאדם קרוב אליך יפגע מקסאם או מפיגוע התאבדות ויחבר אותך לעמך.

במלחמת המפרץ אני גרתי בראשון ואחד הטילים נפל ליד הבית של סבתא שלי בר"ג (היא היתה גרה בסוף רחוב תלפיות אם אתה מכיר). את אנשי הדרום והצפון מאוד עניין מה קורה במרכז ואת זה אני אומר לך על סמך טלפונים והצעות אירוח שזרמו אלינו וללא מעט מוקדים עירוניים. גם במלחמת לבנון השנייה אנשי הדרום אירוח בבתיהם משפחות מהצפון המופגז. אל תשכח שבמלחמת המפרץ לא ישבנו וחיכינו שהעירקים יחליטו לבד להפסיק אלא הצבא האמריקאי והבריטי עשה את העבודה בשבילנו.

כשהילדים שלך יקפצו מכל אמבולנס שעובר ברחוב ויתעוררו בלילה מסיוטים גם אז תגיד התבכיינות?

מאנשים כמוך אני גם לא מצפה שיבואו להפגנות (ואישית אני לא חושב שהן יעזרו) אבל אתה יכול לסייע בדברים קטנים כמו להעדיף תוצרת עוטף עזה בסופר ולעזור להם לפחות בקיום כי מפעל שכ 6 פעמים ביום מפסיק לעבוד בגלל אזעקות לא מצליח לתפקד כפי שמפעל צריך לתפקד.

בקיצור מרק, כשתיפול ואף אחד לא יושיט לך יד תיזכר בתגובה שלך ותבין מי קבע את הסטנדרטים.- אני לא מצפה לעזרה מאף אחד בשביל זה יש משפחה וחברים

אני לא חייב להיות פטריוט ברמה שלך ולהיות אדיש זה לא רע ! ולכתוב שאותי נושא X לא מעניין זו זכותיי המלאה כמו שהזכות שלך לרשום את הדברים המגעילים שרשמת.

בשביל זה קיים פורום דיונים פתוח.

בחלק מתקופת הסקאדים עשיתי מילואים בחצרים, ואת החיילים שגרים באיזור הדרום ממש לא עניין מה קורה באיזור המרכז.

ואני מאחל לך מטח קאסמים על בייתך וגם על המפעל של אביך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם החברים והמשפחה שלך כמוך אז עזרה לא תקבל.

זכותך לרשום מה שאתה רוצה וזכותך גם לחשוב מה שאתה רוצה. זה לא עושה אותך אדם חיובי או אדם שבר דעת ירצה במעגל חבריו.

תמשיך לחיות בבועה שלך אבל כשהיא תתפוצץ אל תתפלא למה אין לך רשת ביטחון מתחתיה.

ובקשר לאיחולים שלך, אנחנו פה למרות הקסאמים ונמשיך לחיות איפה שנרצה. אם אני צריך לבחור בין שכן חמאסניק או שכן כמוך אני מעדיף את החמאסניק.

פורסם

כאןז ה לא מלחמת לבנון.

זה לא עבד כי כל השמאלנים קופצים שאסור לפגוע בחפים מפשע, אז כל אחד מהקודקודים מפחד מפני תביעות. בושה.

פורסם
יחי ההבדל בין הפגזה חד פעמית בה ממשלת ישראל הייתה כבולה תחת לחץ מ"האח הגדול"(שהסיוע שלו בערך מחזיק אותנו פה בחיים) -

לבין 8 שנים ומעל 6000 רקטות, יום יום שעה שעה ,מול חבורת קופים...ואפס תגובה.

למיטב זיכרוני (מה שאתה לא זוכר כי עדיין לא נולדת נכון ?) אזעקות אמת או שווא נשמעו כמעט כול לילה והתקופה נמשכה כחודש ימים. זה לא נחשב בהינך סבל ? אתה יודע כמה אנשים נכנסו לחרדות רק מעצם האזעקה וסובלים מטראומה של מסיכות אב"כ ? כן ! שכחנו את כול אלה כמו ששוכחים את השנים הרבות שהצפון סבל מקטיושות ואת ניצולי השואה שהקימו את המדינה ונרקבים בבתים מוזנחים ובבתי חולים לחולי נפש.

לא שמעתי אותך ושי יוצאים להפגנות או עושים מעשה למען אותם אנשים מדוע ? כי זה רחוק מכם ומהלב שלכם שכרגע מעניין אותכם המצב בדרום.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא שמעתי אותך ושי יוצאים להפגנות או עושים מעשה למען אותם אנשים מדוע ? כי זה רחוק מכם ומהלב שלכם שכרגע מעניין אותכם המצב בדרום.

זה רק מראה כמה אתה לא יודע עליי ומה אני כן עושה.

בעברי הייתי מאוד פעיל בכמה עמותות לסיוע לנזקקים עד שנפצעתי בתאונה במסגרת איסוף מזון לנזקקים. ליוויתי גם לא מעט ניצולי שואה, הייתי שותף לפעילויות שנעשו עבורם ואני בקשר הדוק עם 3 מהם גם היום (חיים בבית אבות פה באשקלוןואני דואג לבקר אותם עם הבנות שלי כל שבוע).

נמנעתי מלחשוף את הפעילויות האלה כמו עוד הרבה דברים אחרים שאני עושה כי אני עושה בשביל העשייה ובגלל שכך אני מאמין שלכל אדם צריך לנהוג ולא בשביל הכותרות.

הת הסקאדים והשפעותיהם אני מכיר היטב (ואני לא רק שנולדתי אז אלא גם הייתי במילואים על גג העירייה בת"א) וזה מצב שונה לחלוטין. יש הבדל בין זה שאתה נכנס לעוצר לילה כמו שהיה אז לבין שיבוש מלא של החיים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע (אני לאמדבר על אשקלון אלא על ישובי העוטף).

פורסם

אנחנו ב LOOP.

עזה נכון להיום היא כמו סרטן במדינת ישראל, בשביל לחסל את מחלת הסרטן צריך לבצע פעולות קשות נורא כמו הקרנות וכימותרפיה, פעולות שפוגעות קשות גם באזורים אחרים, בריאים כביכול.

זה בדיוק מה שנצטרך לעשות מול החמאס בעזה, כניסה חזיתית וכיבוש עזה מחדש, אי אפשר להימנע מזה אם רוצים לשאוף לחסל את הסרטן. הבעיה היא שכימותרפיה והקרנות לא תמיד עוזרות ובמקרים רבים הסרטן מופיע שוב.

אני דיי בטוח שצהל לא יוכל להפסיק את ירי הקסמים גם אם ייכנס לעזה ואני בטוח שמדד הנפגעים בצד של הטובים יעלה משמעותית.

אז למה להיכנס ?

1. כי אין ברירה, מדינה נורמלית לא יכולה להרשות שיירו עליה 40 טילים מדי יום, מי שמסכים עם זה צריך לרדת מהארץ.

2. כי יש לנו רמטכ"ל תותח שיודע מה שהוא עושה והוא יעשה את זה הרבה יותר טוב מהקודם.

3. אי אפשר להפקיר ככה את תושבי האזור, זה לא אנושי.

למה לא להכנס ?

1. כי זה לא יעזור, הקסאמים ימשיכו ליפול.

2. חיילי צה"ל יעברו גהנום בעזה.

3. דעת הקהל העולמית תהרוג אותנו ושוב לא נזכה בארוויזיון.

4. הפלסטינים בעזה יהיו יותר מסכנים ממה שהם עכשיו (וזה קשה להיות יותר מסכן ממה שהם) ויגדלו דור נוסף של שונאי ישראל, משוכללים יותר, שיביאו את בשורת הקסאמים עד ראשון לציון לפחות.

LOOP כבר אמרנו ?

הדרך להפסקת הקסאמים עוברת דרך שלום כללי באזור שהוא לצערי לא רלוונטי כרגע, אם בכלל.

נ.ב

לכל אלה שזורקים מונחי שמאלנות לאוויר, להזכירכם, איש השמאל שרון שהיה מנהיג הליכוד דאז יצא מעזה ללא הסכם וגידל את הסרטן הזה במו ידיו.

• תוכן חדש...