Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רנו מגאן קופה 2.0 16V דור ראשון קניתי את האוטו עם פילטר פתויח והוא נמצא ממש ליד המנוע ויונק אויר חם

לכן רציתי לשים קיט יניקה מקצועי אז מה עדיף לקבלת אויר הכי קר כל הזמן הגנה מלאה ממים בגשם יתן צליל יפה ואת השיפור המקסימלי האפשרי בביצועים.

חשבתי על קיט קרבון או ראם-אייר מה אתם אומרים ?

וכן, אשמח לקבל המלצות לסדנאות מקצועיות שמתמחות בדברים כאלה (אני מרמלה אז כל אזור ת"א/ראשון/רחובות וכו')

תודה לכל העונים!

AVI

CoupéF7R

פורסם

הנה האופציות שאני הייתי בוחר:

1) קונה כיסוי לפילטר הקיים בשביל למנוע כניסת מים ומחבר צינור יניקה מהטמבון.

2) מוכר את הפילטר הקיים ומחזיר את המקורי עם צינור יניקה מהטמבון.

אני קניתי לקליאו קיט יניקת אוויר של סימוטה, חוץ מצליל משופר לא היה שינוי משמעותי. מה שכן כאשר בחנו את רכבי אל מול קליאו של חבר שיש לו קיט זהה אבל בלי הצינור יניקה מהטמבון הבוחן ציין שרכבי מטפס טיפה יותר מהר בסל"ד גבוה. לכן אם תשאל את דעתי, צינור שיונק אוויר קר מחוץ לתא המנוע יהיה משמעותי יותר מכל פילטר שתוכל להשיג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מאוד מודה לך גבר עזרת לי

לפיכך נראה לי שהכי טוב כבר לשים קיט קרבון מוכן כמו זה ששמים לקליאו ספורט בא גם עם צינור ליניקה מבחוץ

CoupéF7R

פורסם

לא משנה אם זה מקארבון או מפלסטיק. מה שאני מנסה לרמזו לך זה שלא תצפה ליותר מדיי מהקיטים האלה כי אתה תתאכזב. הרעש באמת משקר ומשכר וגורם לך להרגיש כאילו הרכב נוסע יותר מהר. אצלי אפילו הורגשה נפילה במומנט ב-3000 סל"ד על שהוצאתי את צינור יניקת האוויר לאוויר העולם (דרך הפנס ערפל) ורק אז השינוי התחיל באמת להשפיע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל תודה אלעד על הייעוץ

עדכון:

מפאת העובדה שהפילטר הישן היה בו חור הוציא קול מוזר והנשם היה ממש בתוכו, וגם לא היתה לי קופסת הפילטר המקורית אז התקנתי בסוף קיט קרבון ונשם חיצוני של "JSV" אחרי שנאמר לי שהוא זהה לקיט של סימוטה והיה יותר זול.

מדרגת כוח שהיתה לי ב3000 סל"ד עלתה ל3500 אבל אין לי בעיה עם זה בגלל כושר נשימה טוב יותר בסל"ד גבוהה, וגם צליל משופר, אך בסל"ד נמוך (3000 ומטה) נחלש קצת ונהיה יותר "אנמי". זה נומרלי? (צינור היניקה מהטמבון מתחת לפנס)

השאלה העיקרית, היא האם הקיט של JSV וסימוטה אכן אותו קיט? אם לא, מה ההבדלים?

תודה לעונים,

אבי

CoupéF7R

• תוכן חדש...