Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב לכול חברי הפורום.

אני לפני רכישה של רנו מגאן קופה שנת 96 מנוע 2000,

אני רוצה לשאול איך הרכב בסך הכול בתמורה למכיר שלו,

עשיתי חיפוש בפורום וכל מה שכול מה שמצתי זה נתונים של 150 כ"ס

וצריכת דלק של 10-12 לליטר, מישהו יכול לרשום עוד נתונים, עם הרכב אמין במידה שטיפלו בו,

כמה טורים המנוע ב100 קמ"ש אמור להיות,

אני מבקש בבקשה לא לנעול עשיתי חיפוש ואני ממש חייב לדעת את הנתונים האלה

פורסם

במידה והרכב טופל הוא יציג אמינות טובה למדי כל עוד זוכרים שזה רכב ספורטיבי בן 13 שננהג לרוב ע"י צעירים.

לדעתי הוא נותן תמורה טובה מאוד לכסף, מראה נהדר, מנוע חזק וגמיש מאוד, צריכת דלק מצויינת יחסית למנוע, מושבים מאוד נוחים.

מה זה משנה על כמה סל"ד הסמנוע מסתובב ב-100 קמ"ש? לא זוכר את הנתון במדוייק, אם אינני טועה זה סביב ה-2.5-3K סל"ד אם זה משנה בכלל.

פורסם

תודה על התגובה המהירה אתה בתור מישהו שהיה לו מגאן קופה והים יש לו את הפונטו hgt איך הם מפכינת הבדלים של צרכית דלק וכוח איזה רכב יותר חזק?

פורסם

צריכת הדלק זהה פחות או יותר.

הפונטו מעט מהירה יותר 0-100 בגלל הילוכים קצרים יותר, המגאן מהירה יותר במהירות גבוהה.\

הפונטו מתנהגת הרבה יותר טוב!

פורסם

הדור ה-1 של המגאן לפני מתיחת הפנים הגיע עם 150 כ"ס. לאחר מתיחת הפנים ההספק ירד ל-140 כ"ס.

תתפלא, הפונטו מתנהגת הרבה יותר טוב על המגאן. הייתה לי את המגאן קרוב לשנה ואת הפונטו כבר מעל לשנה. הפונטו הרבה יותר כיפית לנהיגה, מוציאה זנב מתי שרק מתחשק, אוחזת טוב יותר, פחות מתנדנדת ובעלת פחות תת היגוי.

פורסם

תודה על התשובות אתה עוזר לי מעוד,

מישהו יכול להגיד לי עם למגאן יש בקרת מנעית פירפור הגללגלים לא יודע עם קוראים לזה אבל אני יודע שבאיבזה קופרה יש כפתור

ליד הבלם יד של זה

פורסם

לטעמי גם אין בה תחושה של מהירות. הכסאות נוחים, נכון. הרכב יפה - גם נכון. אבל לא כל כך מרגישים את כח המנוע לטעמי. אני מדבר כמובן על מנוע ה- 2.0 .

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לטעמי גם אין בה תחושה של מהירות. הכסאות נוחים, נכון. הרכב יפה - גם נכון. אבל לא כל כך מרגישים את כח המנוע לטעמי. אני מדבר כמובן על מנוע ה- 2.0 .

אולי לא מרגישים, אבל כוח יש. המנוע מאוד גמיש, מאיץ בכל הילוך ומגיע מהר מאוד למהירויות כפולות מהמותר.

8.6 שניות 0-100 לפי נתוני יצרן.

• תוכן חדש...