Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם הרכב 205 1.4 מוזרק מזגו מקורי . שלשום גיליתי נזילה קטנה (סדק) ברדיאטור באזור פתח המילוי הלכתי למכון רדיאטורים, הרדיאטור מנחושת הם הורידו את הפיה והלחימו חדשה הכל טוב ויפה רק שיום אחרי גיליתי שיש נזילה קטנטנה מאזור ההלחמה חור קטן הלכתי אליהם והם עשו הלחמה נוספת ללא פירוק. ואחרי זה שמתי לב שהמאוורר נכנס לעבוד מוקדם יותר לפי השעון שלי וגם נכנס למהירות נמוכה ואז ישר עובר למהירות גבוהה מוריד את החום באיזה 10 מעלות ומפסיק.

לפני זה המאוורר היה עובד רק על מהירות נמוכה (הגבוהה היה רק בקיץ עם מזגן) האם יש מצב לצירוף מקרים מוזר שבזמן כל הפעולות גם היוניט מאווררים התקלקלה או שצריך לחפש את הבעיה בחיווט חשמלי שנפגע כתוצאה מהוצאת והכנסת הרדיאטור.

השאלה שלי זה האם ללכת אליהם עוד הפעם או ללכת לחשמלאי לבעית החיווט.

ההשארה שלי שאת החיווט ניתן לבדוק על ידי קיצור הפינים כלומר יש שם 3 אז פשוט לקצר ביניהם ולבדוק אם יש מצב איטי ויש מהיר, אם תמיד תהיה מהירות גבוהה אז בעיה בחוטים אם לא אז ביוניט.

שאלה נוספת הם מילו את המים כאשר פקק הרדיאטור סגור כלומר דרך מיכל עיבוי (דחסו בעזרת משאבה) נתנו לנוזל לצאת קצת דרך 2 פתחי הניקוז ושחררו אותי לדרכי אחרי זה היתי צריך להוסיף עוד מלא מים והם אמרו שזה בסדר כי כך צריך להיות . מה אתם אומרים על השיטה הנ"ל.

תודה רבה ולילה טוב

פורסם

החימום אצלך ברכב עובד ? אם כן, יש לנקז משלוש נקודות.

דבר שני, מעל הרדיאטור יושב נגד המהירויות של המאוורר. הוא קובע את העניינים.

יכול להיות שפגעו בו במהלך העבודה. אני לא מאמין בצירופי מקרים.

פורסם

עדכון: הייתי אצל חשמלאי הוא גישר מגעים של וונטה ויצא תקין החלפתי יוניט חום מאווררים והבעיה הסתדרה 80 ש"ח ליוניט (כתוב תוצרת צרפת) ו 40 ש"ח לחשמלאי שבדק החליף ואפילו ניקז לי אויר לאחר ההחלפה.

שאלתי אותו אם יש מצב שזה בגלל תיקון הרדיאטור והוא אמר שזה סתם צירוף מקרים מוזר ולא יותר מזה.

פורסם

דני שלום

האם תוכל להעלות תמונה של היוניט שהחלפת ? האם ההחלפה מסובכת ?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היוניט נזרקה לפח אצל החשמלאי . ההחלפה לוקחת 2 דקות בדיוק אצלי זה נמצא ברדיאטור בצד של פתח מילוי המים ממש למעלה מתחת לצינור שהולך מראש המנוע לרדיאטור (הקצר).

זה סה"כ הברגה עם מפתח 22 נדמה לי רק צריך להוסיף קצת מים אחרי זה

• תוכן חדש...