Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך

מגבר של Sundown Audio SAX-100.4

סאב או Assassin 12 או Arsenal 12 לא יודע עדיין אם שווה את התוספת

קומפוננט דוטק אוביישן חדש או הרץ היי אנרגי יד שניה עדין לא החלטתי איזה יותר מתאים לאופי של המערכת

התקציב 4500 כולל התקנה מוכן לימתוח טיפה רק אם שווה לשפר לסאב Arsenal 12

סוג המוזיקה ראפ קצת האוסים קצת מיזרחית

חוות דעת ושיפורים יתקבלו בברכה

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

הייתי הולך על דוטק משומש, כי אני יותר את מורל מאשר את הרץ, אך אולי אתה דווקא אוהב את הרץ יותר. תשמע ותחליט.

המגבר מצוין. מקבל חוות דעת חיוביות וביקורות מצוינות בחו"ל, ובקרב משתמשים בפורום זה.

לגבי הסאב, בתור חובב מוסיקה שחורה אני יכול להבין שאתה אוהב לפעמים 'לתת בראש'. סאב 500W מול סאב 250W ייתן לך את מבוקשך בצורה עדיפה יותר, הארסנל גם טוב יותר בתדרים הנמוכים. אני מבין שה100.4 יגביר את הסאב בגישור, כלומר הוא יקבל כ400-450WRMS. מה עוד שלפי האתר של היבואן מדובר בתוספת של כ300 ומשהו שקלים. לדעתי - ההבדל שווה.

פורסם

תודה על התגובה ניראה לי שאני יקח את הארסנל בסוף לגבי הקומפוננט עדין לא החלטתי

בבקשה אם אפשר עוד תגובות זה יעזור לי לגבש דעה ן

פורסם

כתבתי את זה כבר פעם, אבל עוד לא שמעתי דוטק שנשמע טוב (יחיאל חבל שלא שמעתי את הדוטק אצלך).

לפי דעתי ההי אנרג'י יותר טוב מדוטק (ואני אוהב את מורל).

לגבי הסאבים לא שמעתי אף אחד מהם לכן לא יכול לתת דעה.

פורסם
כתבתי את זה כבר פעם, אבל עוד לא שמעתי דוטק שנשמע טוב (יחיאל חבל שלא שמעתי את הדוטק אצלך).

לפי דעתי ההי אנרג'י יותר טוב מדוטק (ואני אוהב את מורל).

לגבי הסאבים לא שמעתי אף אחד מהם לכן לא יכול לתת דעה.

מצטרף לקודמי, מתן.

היית צריך לשמוע את הדוטק ב"גרין מונסטר" של ניר. - זה הדוטק הישן ואתה היית נופל.

אני גם מעדיף מורל אבל במקרה הזה, ראפ, מזרחית משום מה המגמה יותר מסתדרת לי בראש על הרץ.

ארסאנל - אל תחשוב פעמיים, אתה מקבל יותר מהכל ובתוספת שהיא ממש לא משהו שעליו תקום ותיפול אימפריה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני עדין בהיתלבטות קשה בין הקומפוננטים

לגבי 6x9 אני לא מעונין כרגע

פורסם

אני עדין בהיתלבטות קשה בין הקומפוננטים אולי עוד אנשים יוכלו לתת לי חוות דעת ולעזור לי להחליט

לגבי 6x9 אני לא מעונין כרגע

סליחה על הדאבל רציתי לערוך ויצא לי בטעות

פורסם

זה קצת קשה להחליט בשבילך האם דוטק או היי-אנרג'י טובים לך יותר. אתה הרי רוצה לרכוש משהו שתאהב יותר, ושישמע לך טוב יותר. אתה צריך לשמוע בעצמך, ולהחליט.

פורסם

כמו כל החלטה בנושא רמקולים הדרך הנכונה היא לשמוע .

אני אישית הייתי הולך על הדוטק בלי לחשוב פעמיים . על אחת כמה וכמה אם ההרץ עולה יותר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...