Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,הבעיה מוכרת- הלך רדיאטור החימום באוטו.

כבר כמה שנים טובות שהחימום לא עובד ברכב,ומה לעשות-אני אוהב לנסוע עם חימום בחורף.

ההצעות שקיבלתי לתיקון מטורפות: מוסך רנו המרכזי הציע לי עבודה וחלקים 3500 ש"ח !!!

מוסך אחר (לא של רנו) הציע במעט פחות,אבל עדיין לא משתלם...

החלק עצמו עולה כ-450 ש"ח ואת רוב הכסף דורשים על עבודה.

כבר חלפה לי מחשבה בראש להתקין מפזר חום שיתחבר למצ הרכב ע"י ממיר מתח. :?

מה הייתם עושים? האם הייתם ממשיכים לסבול או שאולי אתם מכירים מישהו שמתעסק בזה וייקח מחיר מעט יותר שפוי?

פורסם

ידידי,

קיימים לא מעט אנשים המכירים את הרכב הנ"ל אך הם לא מוסך.

אם אתה מוכן להסתכן במגע ידיים של אנשים אלה ? זה כבר שאלה אחרת.

אתה רוצה להיות בטוח ולא להתסכן ? לך על מוסך מורשה אשר ייקח את כל העבודה לידיים.

רוצה לתת לאנשים אחרים את העבודה אך לא מוסך ? קיים מספר לא מועט של אנשים כאלה אך קח בחשבון שאתה תוכל להיתקע ואנשים ולאנשים אלה לא תוכל להפיל את האשמה על תיקון הרדיאטור חימום.

לשיקולך.

פורסם

3500 ש"ח לעבודה כזו, זה ניסוח אחר של המוסכניק למשפט : "באמא ש'ך, ממש לא בז#ן שלי על העבודה הזו, לך תחפש מישהו אחר שיעשה אותה".

אם החלק עולה 450, מחיר של 1500 לביצוע העבודה הוא סביר למדי.

פורסם

אם הבנתי נכון מדובר על רנו קליאו RSI .

לי יש רנו קליאו שנת 95 מנוע 1400. הייתה לי גם את אותה בעיה ועלה לי 1000 שקל החלפה לרדיאטור חימום חדש + עבודה + סידור של כל הכבלים של החשמל והוצאת הכבלים המיותרים. וגם אני בזמנו ביררתי על מפזרי חום הבנתי שהם לא באמת מחממים.

פורסם

מפזר חום שעובד על 12V בחיים לא ייתן חום נורמלי. כדי לתת חימום סביר צריך הפסק של 1000W לפחות, מה שיצריך זרם של מעל 80 אמפר. לא מעשי.

פורסם

ההמלצה של הפורום הטכני היא לתקן ולא להתעסק עם קומבינות מטופשות כמו מפזר חום וכו'. \

כותרת עיניינית כפי שערכתי לך יכולה למשוך גולשים שאולי יכולים לספק אינפורמציה רלוונטית.

פורסם

בכדי להחליף את הרדיאטור יש צורך בפירוק של כל לוח השעונים והדש בורד.

כמובן שאז יתגלו אין סוף של חוטים פגומים ולא במצב הכי הכי ויהיה צורך לתקן אבל במקביל בחורף מאד קשה יהיה לנסוע ברכב ללא חימום שגם יפשיר האדים בחלון וגם את עצמותך.אני אנסה להעלות תמונה של הקליאו מפורקת לקראת ההחלפה

לכן שיהיה בהצלחה.

19012008(001).jpg

פורסם

הייתי מוכן לפתור את הבעיה תמורת 1500 ש"ח ,

הבעיה שלא מצאתי.

כנראה שלאף אחד אין חשק להתחיל לפרק חצי אוטו כדי להחליף רדיאטור חימום.

יאיר,התמונה שלך רק ממחישה לי את הבעיתיות לטפל בבעיה.

פורסם
אתה ממליץ עליו כי אתה יודע שהוא מתעסק עם זה ?

תסמוך עלינו הוא התעסק עם דברים ממש יותר מורכבים ..

הוא מוסכניק ואח שלו חשמלאי רכב

שיפץ לבד במוסך שלו רנו אספנות תריץ חיפוש ותיווקח לבד

בהצלחה !

פורסם

דיבברתי עם הבחור שלומד שנה שניה הנדסת רכב.

אמר שאין בעיה , יבצע לך במחיר שכתבת.

אפשר מחר או ביום שישי.

גם בני ל. המקצוען יכול לבצע. מאחר שהמליצו לך עליו בפורום, פנה קודם אליו.

במידה ובני לא יקבל את העבודה. צור קשר בה"פ.

אני מתנצל שלא חזרתי אליך בהודעה מלפני יומים. פשוט הייתי עסוק, וברח לי מהראש. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...