Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני יודע שזה לא המקום לשאלה הבאה! אך אני כבר שאלתי אותה בפורום ייעוץ ואף אחד לא משיב על מה שאני רוצה. אז הייתי חייב לפתוח שרשור כאן, כי השאלה היא יותר טכנית. סליחה מראש.

 

כיום ברשותי לנסר 93, אוט', שעשתה 221000 ק"מ. מטופלת למהדרין, רק שהמנוע אוכל שמן, וישנם כמה מקומות עם קצת חלודה! נתקלתי בהונדה אקורד 96, 2000 סמ"ק, אוט' ,LX למכירה מאנשים שיש לי היכרות איתם. האוטו יפה מאוד חיצונית, יד שניה שעשה 175000 ק"מ. אני חושב להשתדרג מהלנסר לאקורד הזאת.

שאילתי היא האם כדי לקנות מבחינת אמינות מיכנית של האוטו? מה לבדוק במיוחד באוטו הזה? והאם אוטו "ישן" שיש לו כבר מחשב מנוע ומערכות אלקטרוניות יותר מאשר ללנסר לא יעשה הרבה בעיות בגלל הגיל שלו?

 

תודה מראש.

פורסם

היום עשיתי נסיעה קצרה באוטו הנ"ל. מיד עם ההתנעה נורת ה ABS נשארה דולקת ולא כבתה. לאחר נסיעה של כמה דקות הריבוע הירוק שעל ההילוך D4 התחיל להבהב, גם כשהחלפתי להילוכים אחרים הוא נשאר מהבהב. המד מהירות לא עבד, לדברי בעלת הרכב הוא לפעמים כן עובד ולפעמים לא מאז הטיפול האחרון שהיה לפני כחצי שנה.

אשמח לקבל הסברים.

פורסם

לפי תיאור, לרכב יש בעיות חשמל. ממליץ לעבור לאקזמפלר אחר. לא קשה למצוא אחד כזה שמור במצב טוב, שהכל עובד.

 

האם מחיר הרכב מקזז את כל התיקונים הדרושים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבחינת המחיר מדובר על 20000 ש"ח בעת שהמחירון הוא 30000 ש"ח.

יש לאוטו טסט עד יוני, לפני חצי שנה הוחלף טיימינג+ מותחן+ משאבת מים, צלחות ודיסקיות אחוריות, וטיפול 10000 כללי.

האם נכון שהמכוניות הללו סובלות מבעיות חשמל כרוניות?

×
×
  • תוכן חדש...