Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יונדאי עקפו אותם עם האקסנט, אולי באמת כדאי שהם יצאו מהאליפות לשנה לצורך התארגנות.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ואולי באמת הם יחזרו ב-2004 עם רכב שלא נראה כמו קופסת נעליים (כחלק מתוכנית חדשה של מיצובישי ליצור תדמית רעננה וחדשה ליצרן). :drinking:

פורסם
אם יונדאי עקפו אותם עם האקסנט, אולי באמת כדאי שהם יצאו מהאליפות לשנה לצורך התארגנות.

למעשה אקסנט WRC זה קצת שונה מאקסנט ליסינג "ראלי"...

זה האוטו שנשמע הכי טוב בWRC, תשאל את זאב, אפילו יותר מ"פלאט-פור" עם טורבו לחוץ ומזרק חמישי...

אגב האקסנט הזו נבנתה בידי בריטים (MSD) והיא הרבה יותר כזו מקוריאנית, מהברגים ועד לתיבת ההילוכים (XTRAC) למשל...

הנפילה שלהם תלויה בעיקר במעבר של מאקינן, מי שלמעשה "בנה" את הסדרת האיבו שנטש עבור בצע כסף (גם אני הייתי עובר קבוצה בשביל 5 מיליון $ לעונה) לסובארו, ובכך השאיר את ה-7 ללא אבא אמיתי כאשר אין נהג פיתוח בכיר כמוהו. משהוצגה ה-7 על שלל מערכותיה האלקטרוניות, להבדיל מה-6 המכנית יותר (אחת הסיבות לאובר הצלחה של ה-6, המערכות המכניות שלה פשוט היו טובות יותר על עפר), כולל דיפר' נשלטים אלקט' מאקינן לא היסס להביע דעתו על האוטו "לא מסתובבת" הוא כינה אותה ולא נענה להשקעה הדרושה מהמפעל (או שמא היתה זו קבוצת ראלי-ארט), מבחינתו היה זה הקש ששבר את גב הגמל, אני בטוח שבדיעבד החבר'ה בראלי-ארט חושבים לעצמם בבריטית של קרדיף: "דיז איז פאקינג טריבל, ג'אסט מור טו מיליון פאונד אנד וורק פור נקסט פאקינג 5 ירס..." .

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...