Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פז'ו 306 gti\s16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יכול לעלות כזה רכב בחו"ל (אני ראיתי xsi שנת 95 ב-600 יורו)?

וכמובן כמה יעלה להביא אותו לארץ+מיסים?

מדובר על שנת 2000-2001.

פורסם
אי אפשר לייבא רכב כזה.

ניתן לייבא לארץ רכב עד גיל שנתיים .

ואין פירצה בחוק שמותר בצורה כל שהיא או שזה אסור באיסור מוחלט?

פורסם

בקיצור הבנתי שאין אפשרות וזה ממש חבל כי זה אחלה אוטו ואין בארץ כאלה (תקנו אותי אם אני טועה?)

פורסם

צודק שליימה.

ב. יבוא רכב/אופנוע ע"י תושב-חוזר (לרבות סטודנט-חוזר)

תושב-חוזר שנעדר מישראל שנתיים או יותר, וסטודנט-חוזר שנעדר 18 חודש (להלן - הנכנס), רשאים לייבא רכב, בכפוף לתנאים הבאים:

1. הרכב הוא מתוצר ודגם, שאושרו ע"י משרד התחבורה
  2. טרם חלפו 4 שנים ממועד ייצור הרכב, או אם מועד ייצורו אינו ידוע - מהמועד שבו נרשם לראשונה לתנועה בדרכים במדינת חוץ.

Rikshanoam-R

פורסם
צודק שלמה.

ב. יבוא רכב/אופנוע ע"י תושב-חוזר (לרבות סטודנט-חוזר)

תושב-חוזר שנעדר מישראל שנתיים או יותר, וסטודנט-חוזר שנעדר 18 חודש (להלן - הנכנס), רשאים לייבא רכב, בכפוף לתנאים הבאים:

הרכב הוא מתוצר ודגם, שאושרו ע"י משרד התחבורה (לבירורים - יש לפנות למח' התקינה במשרד התחבורה, בטלפון מס':

אבל אני אוכל לייבא רכב רק מתחת ל-4 שנים על הכביש כמו ששלומי אמר?

• תוכן חדש...