Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוסים - תמונות ומידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנס לפורום אספנות, תמצא שרשור די ארוך על אוטובוסים.

לגבי שאר המידע, דבר עם אסף הוא מחשב של אוטובוסים (וגם נהג...)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מעתלק לך על השרשור (:

מישהו יודע מזה האוטובוס הזה שראיתי היום בתחנה המרכזית בתל אביב?

יש לו מזגנים של בית על הגג ווילונות מסביב לאוטובוס.

אני רואה בזה משעשע:lol:

07-12-08_1347.jpg

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

מניח שאוטובוס בתמונה זה מאן של חברת דן. יש לו שעון טורים בתוך ספידומטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה מאן SL200 עם מרכב ישראלי.

בשנים האחרונות דן מוכרת את האוטובוסים שלי מהדגם הנ"ל ועוברת לדגמים חדישים יותר, כגון הEL או NL. כנראה שזה אחד מהאוטובוסים שהושבתו והפכו למשרד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
עכשי אני מבין למה הMAN העירוניים של אגד כל-כך חזקים, הוא בין היחידים מהאוטובוטים העירוניים שיש לו כנעט אותו כוח לבין עירוני הכי חזק בארץ

אתה רוצה להבין באמת עד כמה הוא חזק?

אז לפני כמה חודשים אחד מהמאנים שיש לנו נפל עם גלגל קידמי ימני לתוך בור הבדיקה במוסך.

הנהג שילב להילוך אחורי ונתן גז.

האוטובוס עלה את זה בלי בעיה בכלל!

ירון מאיר

פורסם
זה מאן SL200 עם מרכב ישראלי.

בשנים האחרונות דן מוכרת את האוטובוסים שלי מהדגם הנ"ל ועוברת לדגמים חדישים יותר, כגון הEL או NL. כנראה שזה אחד מהאוטובוסים שהושבתו והפכו למשרד.

EL חדיש יותר נכון. אבל פחות מוצלח בהרבה מכל הדגמים שאי פעם נכנסו לישראל גם ביחד.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

כן, הEL הראשונים (EL202 אם אני זוכר נכון) היו ממש גרועים. כנוסע אני מאוד לא אוהב את הELים. רועשים, איטיים והמזגן שלהם חלש מאוד בימים החמים, לא מצליח להתגבר על החום.

פורסם

אאל"ט היו ה-ELים הראשונים בניסוי בדן, ואני מדבר על בין השנים 96' עד 99' והם נכשלו. הגיעו ב-2002 ה-NLים, שכן נכנסו, טהם משרתים עד היום, עם מרכבים של הארגז (הדגמים החדשים של 2008) ושל חברת מרכבים בכל השנים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הEL הראשונים לא היו ממש ניסוי, היו מעל 200 אוטובוסים כאלו רק בדן ובנוסף הגיעו כמה לחברות תחבורה אחרות בארץ (חברת התחבורה הציבורית של ב"ש ז"ל).

היו להם בעיות במזגנים, חוסר סחיבה ואני כמעט בטוח במאת האחוזים שהדגם הזה גם סבל מתכנון לקוי של החלונות שגרם לחלקם להישבר באמצע נסיעה.

אחריהם קנו בדן את הדגם המשופר יותר, EL262 עם מנוע חזק יותר וביצועים משופרים והם כבר נחשבים לאוטובוסים טובים ורובם בשירות עד היום.

• תוכן חדש...