Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת:

קיים מצב שאני ניגש לאוטו כשהוא נעול, לוחץ בשלט המתוחכם לפתיחת האוטו (לא לפתיחת תא המטען שזה לחצן נפרד) ואז אני פותח את תא המטען מכניס מה שמכניס וסוגר את תא המטען.

לאחר מכן כשאני מניע ונוסע הרכב מתריע על כך שתא המטען פתוח. אין לי מושג איך לפתור את זה...

ידוע לי שיש כפתור שמפעיל רק את תא המטען ואם אני לוחץ עליו תא המטען נפתח ולחיצה נוספת נועלת והכל טוב ויפה.

השאלה היא מה קורה במצב בו אני רוצה גם להכניס דברים לתא המטען ובמקביל לאפשר לאנשים להיכנס ולשבת ברכב בינתיים.

במצב כזה, אחרי שאסגור את תא המטען הרכב ימשיך להתריע שהוא עדיין פתוח....

השאלה קצת מבולבלת אך מי שיש לו רנו מגאן בטח יבין.

תודה מראש.

פורסם

ברנו מגאן 2 יש שלט עם כפתור שפותח את כל דלתות הרכב וכפתור שפותח רק את תא המטען מבלי לפתוח את שאר דלתות הרכב.

כאשר אני ניגש לתא המטען ולוחץ על הכפתור שפותח את כל דלתות המכונית, ומכניס משהו לתא המטען הרכב מתריע שתא המטען לא סגור.

אני נאלץ לעשות "ריסטרט" כלומר להניע את האוטו לכבות לנעול ושוב לפתוח בשביל שההתרעה תעלם.

לפי דעתי השאלה עולה מעצמה בתוך הסיפור ובכל זאת מישהו יודע איך לבטל את ההתרעה במצב של פתיחת כל הדלתות כולל מטען????

תודה מראש.

פורסם
ידוע לי שיש כפתור שמפעיל רק את תא המטען ואם אני לוחץ עליו תא המטען נפתח ולחיצה נוספת נועלת והכל טוב ויפה..

לא מכיר את הטכנולוגיה של הצרפתיות אבל אני מניח שיש פטנטים דומים לאלו הקיימים בגולף.

כאשר פותחים את תא המטען בעזרת כפתור ייעודי בשלט לפתיחת תא המטען אין צורך ללחוץ שוב פעם על הכפתור בכדי לנעול אותו.

אחרי שאתה זורק את החפצים שלך לתא המטען וסוגר אותו הוא ננעל באופן אוטומטי (במידה ופתחת אותו בעזרת הכפתור לפתיחת תא המטען בלבד) ולכן לחיצה נוספת על השלט פותחת אותו שוב פעם וזו כנראה הסיבה שאתה מקבל התראה בלוח השעונים.

בדוק וחזור לדווח.

המידע מבוסס על גולף דור 5.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני צריך לחדד את השאלה,

בוא נאמר שאני ניגש לרכב עם שני אנשים שאני אמור להסיע וחפצים לתא המטען.

בבואי לרכב אני לוחץ על הכפתור שפותח את כל דלתות הרכב כולל תא המטען. האנשים נכנסים החפצים נזרקים ואני שמח וטוב לבב נכנס למושב הנהג ומתכונן לנהוג. כמו שאני רוצה לנהוג הרכב מתריע שתא המטען לא סגור והאור בתוך הרכב נשאר דלוק.

לא נראה לי הגיוני שאצטרך קודם לפתוח רק את הנעילה של תא המטען אח"כ לנעול אותו ורק אח"כ לפתוח את שאר דלתות הרכב.

מהי הדרך לפתוח את כל הדלתות ביחד במקביל להעמיס ציוד בתא המטען, לסגור את המכסה ופשוט לנסוע בלי התרעה?

פורסם
אני צריך לחדד את השאלה,

בוא נאמר שאני ניגש לרכב עם שני אנשים שאני אמור להסיע וחפצים לתא המטען.

בבואי לרכב אני לוחץ על הכפתור שפותח את כל דלתות הרכב כולל תא המטען. האנשים נכנסים החפצים נזרקים ואני שמח וטוב לבב נכנס למושב הנהג ומתכונן לנהוג. כמו שאני רוצה לנהוג הרכב מתריע שתא המטען לא סגור והאור בתוך הרכב נשאר דלוק.

לא נראה לי הגיוני שאצטרך קודם לפתוח רק את הנעילה של תא המטען אח"כ לנעול אותו ורק אח"כ לפתוח את שאר דלתות הרכב.

מהי הדרך לפתוח את כל הדלתות ביחד במקביל להעמיס ציוד בתא המטען, לסגור את המכסה ופשוט לנסוע בלי התרעה?

מה שאתה מספר נשמע קצת הזוי.

לפחות בארכיטקטורה שאני מכיר, ברגע שפתחת את תא המטען (ממצב שהרכב נעול לחלוטין) גם דלתות הרכב יפתחו.

מרגע זה ואילך, טריקה של דלת תא המטען וסגירת כל הדלתות יספיקו בשביל להתחיל בנסיעה בטוחה בלי שום התראה על דלת פתוחה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה שאתה מספר נשמע קצת הזוי.

לפחות בארכיטקטורה שאני מכיר, ברגע שפתחת את תא המטען (ממצב שהרכב נעול לחלוטין) גם דלתות הרכב יפתחו.

מרגע זה ואילך, טריקה של דלת תא המטען וסגירת כל הדלתות יספיקו בשביל להתחיל בנסיעה בטוחה בלי שום התראה על דלת פתוחה.

איציק

הזוי הזוי ובכל זאת:

הידעת כי לרנו מגאן החדשה יש שלט עם שלושה כפתורים. כן כן...

אחד פותח את כל הדלתות השני סוגר אותם והשלישי פותח אך ורק את תא המטען.

היה וניגשת אל הרכב הנעול קיימת אפשרות לפתוח רק את תא המטען ולא את שאר דלתות הרכב. מדהים! לא?!

אבל, כאשר נלחץ על הכפתור הראשון, זה שאחראי על כל דלתות הרכב, תא המטען ישאר נעול עד שניגש אליו ובעזרת היד נלחץ על כפתור יד המטען נפתח אותו. ואחרי שעשינו כך תא המטען יסרב להנעל גם אם הכפתור הראשון וגם אם השלישי. גם הרכב יסרב להנעל ובזמן נסיעה כמובן יתריע. תעלומה?

אולי זה קשור בעצם העובדה שלרכב יש קודן?

• תוכן חדש...