Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקסו או פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני סוגי הרכבים

אני מחפש שנתונים 97-99 שיהיו חסכניים בדלק ולא יקרים לאחזקה

האם יש עדיפות לאחד מהדגמים על השני (אישית יש לי יותר נטייה לסקסו)

אשמח לקבל חוות דעת

תודה

פורסם

עם תבחר בסקסו אז רק 1.4, חזקה ומאובזרת יותר, עם מזגן מקורי. ה1.1 חלשה יותר ובלי מזגן מקורי.

הפונטו רכב יותר סחיר, אין בעיה למצוא חלפים (צריכת דלק די דומה עם אותו נפח מנוע).

אני הייתי מעדיף את הסקסו, הנתונים של הרכבים די דומים אבל לדעתי הסקסו יותר יפה.

הסקסו עם מנוע 1400 מגיעה עם 74 כ"ס, שתי ח"ח, 2 כריות אויר, הגה כוח, מזגן מקורי.

לעומתה הפונטו מגיעה עם מנוע 1250 סמ"ק, 69 כ"ס, 2 ח"ח, כרית אויר בודדה, מזגן והגה כוח.

הסקסו קצת יותר בטוחה, קצת יותר חזקה והרבה יותר יפה (לדעתי).

פורסם
עם תבחר בסקסו אז רק 1.4, חזקה ומאובזרת יותר, עם מזגן מקורי. ה1.1 חלשה יותר ובלי מזגן מקורי.

הפונטו רכב יותר סחיר, אין בעיה למצוא חלפים (צריכת דלק די דומה עם אותו נפח מנוע).

אני הייתי מעדיף את הסקסו, הנתונים של הרכבים די דומים אבל לדעתי הסקסו יותר יפה.

הסקסו עם מנוע 1400 מגיעה עם 74 כ"ס, שני ח"ח, 2 כריות אויר, הגה כוח, מזגן מקורי.

לעומתה, הפונטו מגיעה עם מנוע 1250 סמ"ק, 69 כ"ס, 2 ח"ח, כרית אויר בודדה, מזגן והגה כוח.

אם אתה לא בטוח אז אל תטעה אחרים. לפונטו יש את דגם XTZ עם 75 כ"ס וגם עם שתי כריות אוויר, ויש פונטו 60 כ"ס עם כרית בודדת אחת, ולשניים 2 ח"ח ונעילה מרכזית.

פורסם

עד כמה ההבדל בנפח המנוע קריטי (גם בסקסו וגם בפונטו). הרכב אמור לנסוע ברדיוס של 15 ק"מ בדרך כלל רק עם אדם אחד, ולפעמים נסיעות קצת יותר ארוכות (50-60 ק"מ)

פורסם

תודה לעונים עד עכשיו

שאלה אחרונה (אני מקווה)

האם ישנן תקלות ידועות שכדאי לשים לב אליהן במיוחד לפני רכישה (בפונטו ובסקסו)?

פורסם

יש לנו במשפחה גם וגם, מבחינת הנאה מנהיגה הסקסו עדיפה ללא עוררין.

מבחינת עלויות אחזקה זה כבר יותר עניין של מזל, אבל כמו שנאמר אין ספק שעקב נפוצותה של הפונטו יותר קל להשיג לה חלקי חילוף מפירוק.

מבחינת מרחב פנים יש יתרון גדול לפונטו.

מבחינת השוק סקסו משנתון מקביל תהיה זולה משמעותית מהפונטו.

שים לב לדגמי המשנה השונים וההבדלים באבזור.

• תוכן חדש...