Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב אוטומטי למשפחה + 2 ילדים, בסביבות 20k.

חשוב לי שהרכב לא יראה הרבה מוסך ושעלות אחזקתו מבחינת תיקונים וטיפולים לא תהיה גדולה.

ההתלבטות כרגע היא בין 3 הדגמים הבאים:

1. מיצובישי כריזמה 98

2. מאזדה 323 96-97

3. סובארו אימפרזה 95

מהי המלצתכם מבין השלוש?

שאלה לגבי הכריזמה - האם יש בה את אותן הבעיות כמו בסופר לנסר האוטומטית? (כוונתי לבעיות בגיר)

שאלה לגבי האימפרזה - הבנתי שהיא אמינה מאד, אך נוטה להיגנב. האם כדאי להתרחק ממנה בשל עובדה זו?

פורסם

אני אישית ההיתי הולך על המאזדה.

רכב אמין{לא לשכוח 10-12שנה על הכביש נוצר בלאי אם השנים} עלויות אחזקה וטיפולים לא גבוהות.

צריכת דלק סבירה.

מיצובישי לאחר הכרות אם הרכב שהיה לחבר, אותה שנה, אני לא מתקרב אליו יותר {אלה אם כן זה איוו :lol:}.

סובארו אני פוסל בגלל שנתון נמוך יחסית, אבל חוץ מזה רכב נחמד.

ואני לא מאמין שיגנבו אותו, אלה אם כן תשאירי את הדלת פתוחה אם המפתחות בפנים:-D.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה על התגובה,

אשמח לשמוע דעות לגבי:

1. רכב עם בעלות נוכחית פרטית, בעלות קודמת מדינת ישראל, קילומטרז' סביר. האם כדאי ללכת לבדוק?

2. רכב שבבדיקה שעשה בעליו הנוכחי לפני הקניה נמצא שהייתה תאונת קצה שילדה. המכון טען שהפגיעה לא משמעותית והרכב אכן נקנה אז. האם כדאי לגשת לרכב כזה?

תודה

שושי

פורסם
שלום,

אני מחפשת רכב אוטומטי למשפחה + 2 ילדים, בסביבות 20k.

חשוב לי שהרכב לא יראה הרבה מוסך ושעלות אחזקתו מבחינת תיקונים וטיפולים לא תהיה גדולה.

ההתלבטות כרגע היא בין 3 הדגמים הבאים:

1. מיצובישי כריזמה 98

2. מאזדה 323 96-97

3. סובארו אימפרזה 95

מהי המלצתכם מבין השלוש?

שאלה לגבי הכריזמה - האם יש בה את אותן הבעיות כמו בסופר לנסר האוטומטית? (כוונתי לבעיות בגיר)

שאלה לגבי האימפרזה - הבנתי שהיא אמינה מאד, אך נוטה להיגנב. האם כדאי להתרחק ממנה בשל עובדה זו?

סובארו פשע :lol:

מה לעשות שהרבה פלסטינאים קיצוניים מאוד אוהבים רכבי סובארו.. זה אחד הרכבים היחידים שלא נוטים להתקלקל בנסיעה על דלק שיוצר עם מרכיב סודי - שתן של עזים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מיצובישי לאחר הכרות אם הרכב שהיה לחבר, אותה שנה, אני לא מתקרב אליו יותר {אלה אם כן זה איוו :lol:}.

כמעט 11 שנים איתנו והיד עוד נטויה.

מכונית מעולה.

פורסם
תודה על התגובה,

אשמח לשמוע דעות לגבי:

1. רכב עם בעלות נוכחית פרטית, בעלות קודמת מדינת ישראל, קילומטרז' סביר. האם כדאי ללכת לבדוק?

2. רכב שבבדיקה שעשה בעליו הנוכחי לפני הקניה נמצא שהייתה תאונת קצה שילדה. המכון טען שהפגיעה לא משמעותית והרכב אכן נקנה אז. האם כדאי לגשת לרכב כזה?

תודה

שושי

1. יש להוריד 15% ממחיר הרכב.

2. בכל אופן יש לקחת את הרכב לבדיקה נוספת אצל מכונאי רכב מקצועי, אולי הרכב עבר עוד תאונות מאז או שהבדיקה הקודמת "לא מדוייקת".

ה-323 הציגה ועדיין מציגה אמינות מופלגת, אם כי בשנתונים נ"ל מה שקובע זה מצב האקזמפלר (מס' ידיים, ק"מ, טיפולים בזמן) לכן קשה לקבוע.

בהצלחה :-)

פורסם

תודה לכולם על התשובות וההכוונה.

2 שאלות נוספות:

1. האם הדגם המאזדה לאנטיס זהה לדגם 323 ? מבחינת האמינות ומבחינות אחרות?

2. לאיזה נתון יש יותר חשיבות: מספר היד או מספר הקילומטרז'?

לדוגמה, מה עדיף: יד רביעית עם קילומטרז' ממוצע-נמוך, או יד ראשונה עם קילומטרז' ממוצע-גבוה?

תודה

פורסם

הכריזמה עדיפה על המזדה ומתיישרת עם האימפרזה. לי הייתה כריזמה 98 היא הייתה אמינה ונסעה ללא בעיות למעט טיפולים שותפים, אני ממליץ על הכרימה לאחר בדיקה כמובן.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

barzelay, הכריזמה עדיפה באיזה מובן?

אני חושב שברכבים מהשנים האלה מה שחשוב זה המצב הייחודי לכל אקזמפלר, מבחינת אמינות, שלושתן אמינות מאוד.

שושי,

1. אין הבדל מהותי בין ה-323 ללאנטיס.

2. השאלה שלך תלויה בהרבה משתנים, ייתכן שהרכב עשה 200K+ אבל המנוע עבר אוברול.

אני הייתי מעדיף כמה שפחות ידיים על חשבון הק"מ (כמובן שעדיין בפרופורציה). קחי בחשבון, שכל יד טיפלה (או הזניחה) ברכב בצורה אחרת. רכב שהחליף הרבה ידיים צריך להדליק נורה אדומה, כי הרי רכב טוב לא מחליף יד כל שנה.

• תוכן חדש...