Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לכתוב כמה מילים על הטלויזיה הירודה כאן שיש בארץ, לא רק שאנחנו מוצפים בתוכניות ריאליטי כמו "הפח הגדול" וכדומה, אנחנו פשוט מעתיקים כל דבר מהבריטים/אמריקאים, בין אם זה "גלגל המזל" הקלאסית, ודרך "מי רוצה להיות מליונר", ועד לחיקוי הזה של טופ גיר עם אלי אידליס.

בחודש שעבר צצה כאן תוכנית בערוץ 10 בשם "העוקץ" חיקוי אחד לאחד של "נוכלים לשרותך" שמשודרת ב bbc העתיקו הכל, את סרטו הפתיחה ואפילו את השיר, שלא לדבר על הרעיונות.

מה שהצחיק אותי זה שבהתחלה רשום משהו בסגנון "האנשים שתראו בתוכנית רומו באופן אמיתי בשיטות הנוכלות הגדולות שקימות בעולם, כל כספם ורכושם הוחזר להם וכך הסכימו את השתתפותם בתוכנית".

הרי בולשיט, בתור אחד שלמד משחק וקולנוע רואים שזה הדבר הכי זול והכי מבוים שקיים על המסך ההישראלי, למשל התוכנית האחרונה שהראו איך לגנוב רכב בקלות, נכנסים זוג שהאישה בהריון ומזמינים נסיעת מבחן על הג'יפ של דודג', מראים כאילו ב10 שניות "הלקוח" משתיל מצלמות ברכב, ומה שהכי גורם לזה להיראות מבוים זה שפתאום אין משענות ראש, ופתאום לאישה יורדים המים ו"הלקוח" מתחלף עם איש התצוגה בכיסא הנהג ואז בורח לו בזמן שאיש התצוגה יורד מהרכב.

או כמו הבולשיט הזה שיוצא עיתון חדש, ואיזה זוג מתפתה לצאת לספא וארוחת בוקר, ובתוך שעתיים גם מביאים צוות צילום, גם מנעולן, גם כולם מדברים בפלאפון בנונשלאנטיות, והדבר הכי מצחיק שמגיעה חברת הובלות שמספיקה לארוז ולהעמיס חצי בית מרשים בגודלו.

המשחק שם כל כך זול, ופשוט בגלל תוכניות כאלו ואחרות כבר אין זמן מסך איכותי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין ספק שהתכנית מבויימת או חצי מבויימת.

צריך לנסות ללמוד מהתכניות האלו איך להזהר ולא לצפות לאותנטיות מלאה.

אני בכלל חושב שהתכניות האלו עוזרות בעיקר לאנשים חסי מודעות לסביבה שלא מבינים את הסכנות הקיימות- אנשים תמימים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתוכנית הבריטית זה לא נראה מבוים בכלל, למרות שיכול להיות שזה מבוים. זה ההבדל בין תוכנית איכותית לתוכנית מחורבנת.

אגב, את העניין עם נסיעת המבחן ברכב היה 1:1 בתוכנית הבריטית רק ששם לא היה מדובר ברכב חדש אלא בקנייה יד שניה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

דווקא אני אוהב את התוכנית הבריטית.

חבל שהם העתיקו את הפורמט 1 ל1. אפילו המוסיקה זהה.

אני ראיתי בתכנית הבריטית את הרעיון של שוחד לפקח, את לוכד הכרטיסים, את הרעיון של הדירה והסוכנות רכב לא ראיתי אבל יכול להיות שזה גם היה שם.

ואם כבר מדברים על האח הגדול, לא חייבים לקטול אותם פשוט תסתכלו על זה כמו שזה, תכנית בידור. אישית אותי האח הגדול ממש מצחיק אני לא מתחבר לא לאנשים, לא מתרגש שם מכלום רק צוחק על חבורת סתומים שבחרו לחשוף את עצמם מול כל עם ישראל, וזה הקטע של ריאליטי.

פורסם

האח הגדול זאת לא תוכנית בידור, זה הרבה נזק חברתי מעבר לזה שזה מצחיק, יחד עם זאת אין ספק כי גורם הנזק מספר אחת אלו חברות הפרסום, הכל שם מפוצץ פרסו7מוךת סמויות, בין אם זה שמפו הד אנד שולדרס, ועד למכשירי הסלולאר.

התוכנית הבריטית "נוכלים לשרותך" אינה מבוימת כלל, רק בארץ כן.

וזה נכון שזה מזהיר אנשים תמימים ממעשי מרמה כאלו ואחרים, אך אותו אדם תמים מראש לא יראה תוכנית כזאת לדעתי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
חיקוי אחד לאחד של "נוכלים לשרותך" שמשודרת ב bbc העתיקו הכל, את סרטו הפתיחה ואפילו את השיר, שלא לדבר על הרעיונות.

זה לא חיקוי זאת גירסה ישראלית, זה אמור להיות זהה עד כמה שאפשר לגירסה הבריטית\אמריקאית.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

זאת הבעיה - שהם לא קנו את הפורמט כפורמט, הם קנו אותו כתוכנית טלוויזיה.

לפעמים מה שעובד שם לא יעבוד כאן. למרות שרוב הנוכליות שלהם די מתוחכמות.

אבל במקום להביא חבורת נוכלים פרופר הם מביאים לנו שני שחקנים כושלים וקוסם.

את נמרוד הראל באמת שאני לא מסוגל לסבול.

אם הם היו קונים את הפורמט כפורמט ומביאים הונאות שנעשות בישראל אז כבר היה יותר מעניין.

carisma, אם האח הגדול היא לא תכנית בידור אז מה היא?

ריאלטי נועד כדי לצחוק על אנשים שבחרו לחשוף את עצמם מול כל עם ישראל, הם אשמים בזה ואני צוחק עליהם.

• תוכן חדש...