Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך.. שמעתי שסופר לנסר 97 אוטו טוב, אך יש לו בעיות גיר השאלה אם זה משמעותי . אני מדבר על מודל 97 ואם זה כן משמעותי אז אולי עדיף לקחת את הגיר הרגיל הלא אוטומת ואז כך הוא יעשה פחות בעיות .

תעזרו בבקשה.

פורסם

אם אין לך בעיות לנהוג ברכב עם גיר רגיל, הייתי מעדיף לוותר על אוטומט.

גם צריכת דלק יותר טובה, גם הרגשה של יותר כח וגם פחות סיכויים לתיקון יקר בגיר.

מה עוד, מדובר ברכב בן 11-12 .

בגיל הזה ובסביבות 180-200 אלף ק"מ, גם ברכבים שהגיר האוטומטי שלהם נחשב לאמין, יש סיכוי לא קטן ליפול על שיפוץ גיר כללי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לסופר-לאנסר היו בעיות של חימום השמן בתיבה האוטומטית שגרמה לקריסה מוקדמת של הגירים. סביר להניח שמאז 97 ועד היום כבר התקינו קולר לשמן גיר שאמור לפתור את הבעיה. בכל מקרה, מומלץ שתריץ חיפוש על הנושא בפורום כי דובר עליו רבות.

לגבי תצרוכת הדלק - אמנם עברו לא מעט שנים מאז יצא לי לתדלק סופר-לאנסר אוטומטית, אבל ממה שאני זוכר חיסכון בדלק לא היתה מעלה חיובית שלה. אם חשובה לך תצרוכת הדלק הממוצעת של הרכב, כדאי לך לחפש רכב ידני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...