Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

האם כדאי לבצע טרייד אין ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על סובארו B4 יד 2 פרטית עם 120,000 ק"מ ללא תאונות שנת 2000

מה דעתכם,יש שוק לרכב ?כדאי למכור לבד או לעשות טרייד אין?

פורסם

אין סוחר, ולא משנה באיזה מקצוע - שעושה עסקאות לשם שמיים.

כל אחד רוצה וצריך להרוויח מעיסקאות שהוא מבצע - כי זו העבודה שלו.

 

אם אתה מסוגל למכור לבד - תקבל יותר כסף.

אם אתה מחפש את הנוחות ולתת למישהו אחר לעשות את העבודה (כמו בכל תחום, אגב) - זה יעלה לך.

השאלה היא רק כמה.

פורסם

בנוסף, השאלה היא , איזה סוג טרייד אין אתה רוצה לבצע.

 

כדאי לבדוק את אפשרות המכירה הפרטית, את ההצעות לטרייד אין, ואם הטרייד אין, הוא לרכב אחר משומש, יש לבדוק את "אמינות" העסקה (איכות הרכב בכלל והספציפי בפרט, אל מול המחיר), אז להחליט.

 

אם הטרייד הוא לרכב חדש, יש לבדוק את המחיר שאתה מקבל מחד לרכב שלך, ואת המחיר לרכב החדש, כאשר כאן, כדאי לשלוח מישהו אחר לבדוק מחיר בשורה התחתונה ללקוח שמגיע "לא כדי לבצע טרייד אין" , ולהתייחס לעניין החלפת השנתון ושינוי המיסוי הצפוי בתחילת 2009 . על עניין זה, דובר כאן.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

כשבאתי לחברות הליסינג כדי לקנות רכב ליסינג אמרו לי שנותנים מחירון תמורת מחירון.כלומר המחירון של הרכב שהם נותנים תמורת המחירון של הרכב שלי.או לחילופין אם אני רוצה לקנות מהם רכב לאחר הנחה ולתת את שלי בטרייד הורידו לי ,בלי לבדוק כלל את הרכב,כ-10000 ש"ח מערכו,מה דעתכם?כדאי?האם המצב בשוק כ"כ גרוע שכדאי לעשות זאת,או להיות סבלני?

פורסם

מה זאת אומרת להיות סבלני? לחכות עם עיסקה זהה לזמנים טובים יותר? תשכח מזה. זה מה שנהוג להוריד תמורת טרייד אין בהנחה (בטח ובטח ברכב ישן יחסית, כמו שלך - הם לא מוכרים בעצמם, אלא מעבירים את הרכב הלאה לסוחר, כך שגם הם צריכים להרוויח (מעט יחסית) וגם הסוחר צריך להרוויח (ועדיין למכור במחיר אטרקטיבי). מי ש"אוכל אותה" זה אתה.

 

אם אתה מדבר על להיות סבלני, למכור את הרכב לבד ואז לקנות בהנחה, זה משהו אחר.

פורסם

ישנם יבואנים רבים שבנוסף להנחות על רכב חדש גם נותנים טרייד אין במחיר מחירון על הרכב הישן של הלקוח. שווה לך לבדוק את זה, אני חושב שבסובארו יש מבצע כזה עכשיו. אולי בסופו של דבר רכב חדש מהסוכנות יעלה לך לא הרבה יותר מרכב ליסינג קרוע ולא מטופל, וגם את ההפרש הזה תוכל לשלם בתשלומים.

פורסם

אין לי מספרים בשבילך, בגלל זה הצעתי לפותח השירשור לבדוק את זה. המבצע של UMI היה לפני כמה חודשים אבל אני מכיר מישהי שקנתה אוויאו לפני 4 שבועות (למרות שהראיתי לה את מבחני הריסוק של הרכב הזה) בתנאים האלה בדיוק - טרייד אין במחיר מחירון ועוד כמה אלפים פחות (אני יכול לבדוק בדיוק כמה) מהמחיר הרגיל.

אתמול ראיתי כמה פעמים פרסומת של סובארו בערוץ 2 על מבצע דומה, בחיפוש באתר שלהם רשום רק "הנחות יחודיות, טרייד אין לכל סוגי הרכב, פרטים באולמות התצוגה".

 

לפני ש-bennavi הולך לעשות טריידאין בחברת ליסינג, שווה לו לבדוק את זה. לא?

פורסם

כן אבל אני צריך רכב מיניוואן מינימום 7 מקומות.

כשהתקציב שלי הוא עד 100 K כך שרכבים חדשים לא ממש באים בחשבון,לפחות כלכלית.

×
×
  • תוכן חדש...