Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...שיניתי את דעתי...אני אנסה להתקין את הרמקולים הקידמיים שלי, 6.5' אינץ'!!!

והאוטו הוא דיהטסו שרייד שנת 92, ואני מתכוון להתקין אותם בדלתות הקידמיות.

מכיוון שככה הרמקולים לעולם לא יכנסו לדלת גם אם אני יחתוך את הפלסטיק אני אבנה בעצמי מין גליל כזה מפיברגלאס אשר אני אכניס את הרמקול בתוכו ככה, שבפלסטיק של הדלת אני יעשה חור קטן רק כדי שהמגנט יכנס ולא יפריע לשום דבר והרמקול עצמו יהיה במין גליל כזה בעובי של 1.5 ס"מ שיחזיק את הרמקול ויחובר אל הפלסטיק של הדלת ככה שזה אמור להיראות לא רע בכלל.

את הפיברגלאס אני אצבע בצבע שחור ככה שזה ירא ממש כמו חלק מהרמקול...

אם למישהו יש הערות או אולי רעיונות לשיפור אני אשמח לשמוע...

דרך אגב אחר כך אחרי שאני אחתך הכל אני אבקש ממכם הסבר מפורט על איך לחבר את הרמקולים להד יוניט:) יענו איזה קבל הולך לאיזה קבל... 8)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

פיברגלאס זה עבודה קשה למטרה זו לדעתי...

לקנות שתי טבעות MDF יכול להיות הרבה יותר פשוט ויעיל, לצבוע אותם בשחור באיזה צבע אקרילי שייתן לו מראה פלסטי ואח"כ אפשר גם לעבור עם איזה לקה לתת לו הברקה...

זה בכל אופן מה שאני הייתי עושה.

אם כבר אתה הולך לעשות עבודה כזו, חשבת על ליצור טבעת שאינה שווה בגובהה לכול ההיקף ? ז"א לתת לרמקול איזה זווית קטנה למעלה לכיוון מרכז הרכב במקום לכיוון הרגליים (יכול להיות שזה ישפר קצת את הבמה...)

פורסם

תשמע...אין לי בעיה לעשות את זה מפיבר גלאס...כי יש לי את החומר לזה..

עכשיו השאלה היא מה יותר טוב? פיברגלאס או עץ?

ובקשר ללשחק עם הזויות...אממ..תשמע..מכיוון שאני לא כזה פריק של סאונד שיש לו 2 מגברים לכל רמקול,סאבוופר של 10000 ואט וכל מיני קרוסאוברים אז אני בספק אם זה שהרמקולים מכוונים לרגליים או למרכז האוטו ישנו לי ממש:)

ככה שאני יעשה את זה כמה שיותר פשוט שאני יכול כדי לא לקלקל:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

לא צריך שני מגברים לכל רמקול וסאבוופר של 10000 וואט בשביל להיות פריק של סאונד.

צריך רק לדעת להנות ממוסיקה שאתה שומע.

אם אתה שומע רק זהבי עצבני וורדה רזיאל ז'קונט (אולי נסחפת והלכת גם על איריס קול) אז באמת אין צורך אבל אם אתה שומע גם מוסיקה שאתה אוהב, ואתה בן אדם מוסיקלי שמוסיקה עושה לו את זה (אני למשל יכול לשמוע שיר בתימנית של ציון גולן ולהכנס לאקסטזה מזה...) אז אתה תהנה מהתוצאה.

זה שיש לך את החומר לבניית פיברגלאס לא עושה את העבודה לקלה יותר.

ולא תוכל לקלקל כלום אם פשוט תזמין מנגריה שתי טבעות בקוטר הרצוי, עם עובי עץ רצוי בגובה משתנה, זה לא בעיה בשביל נגר, תחשוב על הקרטון של הגליל של הניר טואלט, לקחת את הקרטון הזה ולחתוך אותו על הרוחב (כמו שחותכים סלמי) אבל את החיתוך לעשות באלכסון, ככה תקבל זווית מדויקת... זה גם לא מוסיף עבודה לנגר, הוא פשוט לוקח טבעת בעובי 4 ס"מ נניח ופורס אותה על אלכסון בזווית שתיתן בקצה אחד של הטבעת 1.5 ס"מ ובקצה שני 2.5 ס"מ נניח (זה אפילו לא מגדיל לו את כמות החומר שהוא צריך לבזבז עליך... :) )

בכל מקרה ביקשת רעיונות נוספים אז העלתי רעיון.

דרך אגב, שים לב שהפלסטיק של הדלת מחובר טוב/מהודק לדלת, כי אחרת בתדרים נמוכים כל העסק יזוז ירעד וירעיש וזה לא יהיה נחמד בכלל.

פורסם

תראה...אני רוצה להנות מהמוסיקה..ובנתיים יש לי זוג פיוניר מאחורה שהם מממש אחלה..כאילו גם בווליום ממש גבוה שומעים חזק ונקי ואפשר לפרק את השכונה..

אבל חסר מקדימה קול לכן החלטתי להתקין את ה6.5 בדלתות..

תראה...אני לא אומר שלעשות בזויות וזה זה לא טוב,פשוט בגלל שאני עושה את זה פעם ראשונה אני לא רוצה להסתבך ופשוט לא חושב שיצא לי טוב אם אני יעשה בזויות...

אבל נתת לי רעיון...אני אראה מחר אם זה אפשרי בכלל ואם כן..אני אולי אלך על זה...

למרות שזה חתיכת פרויקט...

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...