Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 16V 1.4

evoboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על עליה, לפחות שנת 00-97 , לא חדשה , לנהג צעיר שמחפש אוטו ספורטיבי עם מחיר דיי נמוך

האם שווה ליקנות מכונית זו?:roll:

פורסם

יש לך הצעות מה יכול להיות יותר טוב?

שיהיה בערך אותו מחיר כמו שיש לפולו וגם שנה 00 רצוי ...

וגם אמינה וחוסכת בדלק

פורסם

פולו הוא לא רכב ספוטיבי חוץ מגירסאת הgti,בגלל שהוא רכב גרמני החלפים יהיו יקרים ואחזקה די יקרה בכללי.

אני מציע שתיתן את התקציב שאתה מוכן להוציא על רכב ואולי נמצא רכב שיותר יתאים לדרישות שלך.

פורסם

תשקול מיצובישי קולט לדעתי.

מנוע 1600 של הסופר לנסר לכן לא בעיה למצוא חלפים והתיקונים במידת הצורך זולים בד"כ.

מיצובישי קולט glxi ידני שנתון 94-96, 1600 סמ"ק, 113 כ"ח, 0-100 רק 9.8 שניות,16 שסתומים,משקל 950 ק"ג.

או שתשקול פ'יגו 306 לפי מה שהבנתי זה הרכב שמתנהג הכי טוב עם הנעה קידמית אבל בתקציבך תוכל לרכוש את הגירסאות הלא מאובזרות מידי.המנוע בין 1400-1600 זה מה שתשיג בתקציב.הדגמים שתשיג בתקציב הם דיאמונד וxr

xr יותר מאובזר מהדאימונד, עוד זוג חלונות חשמל מאחור, ריפוד מעט יותר מפואר, לא סגור אם גם המראות חשמליות.

כל השאר זהה. תוכל להשיג לפחות שנת 99, אם לא 2000 ואפילו 2001 (הידני נדיר בשנים האלו)

או שתשקול פיאט בראבו 104 כוחות סוס, על פי נתוני יצרן 0-100 בגירסא הידנית היא 11 שניות.

אחלה אחיזה יש לה, התנהגות טובה על הכביש, יש ABS, כריות אוויר, צריכת דלק של 1-10

נכון לא כלכך ספוטיביות אבל זה מה שנכנס בתקציב והצעה שלי לך על הקולט היא נותנת נתונים הכי ספורטיביים,ויש לה שוק טוב.

פורסם

נכון לא כלכך ספוטיביות אבל זה מה שנכנס בתקציב והצעה שלי לך על הקולט היא נותנת נתונים הכי ספורטיביים,ויש לה שוק טוב.

דווקא הקולט מבחינת התנהגות היא הכי פחות ספורטיבית מבין הרכבים בציינת. מנוע מעט חזק לא עושה את הרכב ספורטיבי.

פורסם

ראיתי פיג'ו 306 XSI 2.0 במחירים שניראה לי טובים

האם שווה ליקנות? אני מחפש אמינות ובעיקר ספורטיביות

פורסם

לדעתי הרכב הוא מצויין ומתאים לדרישות.

לרכב מנוע ה1400 הטוב ביותר בשוק (עד היום) , 16V עם 100 כ"ס. נמרץ ביותר.

הוא מאובזר למשעי , באיבזור בטיחות (ABS, כריות אוויר) ומותרות (סאן רוף, מגנזיום,פנסי ערפל וכו'...)

והאמינות שלו טובה, לא יקר לאחזקה (היתה לי כזו מעל 5 שנים, מודל 97 בין השנים 2001 ל2006)

מבחינת התנהגות כביש, התנהגות סולידית בטוחה ויציבה, פחות תזזיתי מפיג'ו 106, אבל ידע להאכיל לא מעט מתחרות הרבה חצץ במפגשים והטיולים של פעם.

בחיים לא ראיתי ריכוז כזה גדול של תשובות לא לעניין.

להמליץ על הפחנוע מיצובישי קולט כרכב ספורטיבי מראה על בורות וחוסר ידע במקרה הטוב.

אני מציע לילדים שעדיין לא היה רכב בבעלותם, פשוט לא להגיב בשרשורים כאלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואי תודה על התגובה הם גרמו לי להאמין שהפולו סתם אוטו .

תגיד במיקרה אתה קצת מידע על הפג'ו 306 XSI , אם היא גם ספורטיבית ואמינה?

פורסם

ה-306 מתנהגת מעולה, האמינות תלויה בהרבה גומרים ובעיקר באיך תיחזקו את הרכב לאורך השנים. החסרון בגרסה הזו של ה-306 הוא המנוע העצל יחסית. אבל יחסית לרכבים שצויינו בשרשור הוא מספיק חזק.

הפולו רכב מעולה בתור רכב ראשון, הוא לא מהנה כמו הצרפתיות אבל הוא לא הרבה פחות מהיר אם בכלל! מהם מנקודה A ל-B.

פורסם

ה-306XSI גדולה, חזקה ומהנה יותר מהפולו.

הייתה לנו פולו שכזאת במשפחה - קטנה, זריזה, די נחמדה לנהיגה ומאובזרת בצורה מכובדת למדי (ביחס למה שהיה מקובל בזמנה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...