Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי מימון לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית רציתי לדעת מה התנאים לקבלת מימון כל התנאים לכל סוג מימון 70אחוז 100אחוז וכאלה,משכורת חודשית גיל מצב משפחתי הוצאות בחודש וכו',מישו שיוכל לשפוך לי כל סוג של מידע.

אני מתכוון למימון שניתן לקבל מחברת ליסינג, ו גם מימון ישיר מבלי קשר למקום הרכישה מכלל החברות שמציאות מימון.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

מימון תלוי בכמה דברים:

1. גיל הרכב. על רכב חדש ניתן (עדיין, עד שהמשבר יעמיק :|) לקבל מימון של 100 אחוז מערכו, בריבית נמוכה יחסית (בד"כ פריים פחות חצי אחוז). רכב ישן יותר (עד 2006), ניתן לקבל בסביבות 60 אחוז מימון, ריבית גבוהה יותר. רכב ישן יותר - קשה היום לקבל הלוואות כנגדו, יש מקומות שמסוגלים לתת הלוואות גם על רכבים עד שנת 2000, אבל הריבית (שנגזרת מהסיכון) גבוהה יותר, ולא בטוח שהיא כדאית.

2. גיל מבקש ההלוואה - לאדם מבוגר ומבוסס, או חברה ותיקה - יתנו הלוואה בקלות יחסית.

3. מצב חשבון בנק - התנאי הוא שלא היו החזרות צ'קים ובטח לא לקוח מוגבל בבנק. נדרשים דפי בנק כהוכחה.

4. משכורת ו/או שומות מס/מאזן בוחן מעצמאים - עבודה מסודרת או הכנסה קבועה - תנאי.

פורסם

על קבלת הלוואה הייתי מברר בבנק, לא בפורום רכב.

מדובר בהלוואה לכל דבר, זה שהיא לרכב לא עושה אותה שונה מהלוואה לחופשה בחו"ל, לקניית דירה או לכל מטרה אחרת.

ברר בבנק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדובר בהלוואה לכל דבר, זה שהיא לרכב לא עושה אותה שונה מהלוואה לחופשה בחו"ל, לקניית דירה או לכל מטרה אחרת.

ברר בבנק.

הוא שאל עם מימון של חברות ליסינג וכיו"ב, לאו דווקא מהבנק.

כל מקרה לגופו, כל הלוואה ותנאיה וזה משתנה בין מקום למקום, בין רכבים שונים וכו'.

עם זאת, כדאי מאד לשמוע מה הבנק מציע בטרם סוגרים על מימון של חברת ליסינג.

פורסם

ברר בבנק.

לא לחלוטין מדוייק.

כיוון שחברות הליסינג קונות את המכוניות בהנחה מסויימת, וחלקן נותנות הלוואות מהון עצמי ולא מכספי בנק - לעיתים ניתן להשיג עיסקאות מימון טובות יותר עבור רכב, כי חברת הליסינג עושה חשבון שיש לה כבר רווח מסויים על הרכב במכירה (אם הוא נקנה בהנחה, ונמכר במחיר קרוב למחיר הרשמי - יש רווח לא קטן) ולכן היא מוכנה לוותר על חלק מהרווח בהלוואה - כך שללקוח יוצא שתנאי המימון בחב' הליסינג עדיפים על אלה שבבנק.

אם מתבצעת עיסקה משולבת (קניית רכב שהיה בליסינג/השכרה ומימון), בד"כ היתרון יהיה של החברה ולא של הבנק.

פורסם

מסכים לגמרי עם תנאי אחד - הרכב צריך להרשם על שם הלקוח מייד עם ביצוע העסקה.

חברות ליסינג קונות את הרכבים הפופולריים בהנחות גדולות ואז אם הרכב נמכר ללקוח פרטי, חברות ליסינג נוהגות לגלגל חלק מההנחה ללקוח בצורה של ריבית נמוכה וכו'.

אלא שלא תמיד היבואן מסכים לתת לחברת ליסינג הנחת "ליסינג" וגם לרשום את הלקוח הפרטי כיד ראשונה, אחרת חברות ליסינג הופכות להיות מתחרות ליבואן.

לכן חברות ליסינג חייבות לרשום את הרכב על שמן כדי לקבל את ההנחה ואז מעבירות את הרכב על שם לקוח רק בסיום עסקת הליסינג (אחרי 28 או 36 חודשים, תלוי בהסדר), אבל בגלל מצב השוק יכול להיות שאותה חברת ליסינג פושטת רגל והרכב עדיין לא שייך ללקוח וכמובן שהמקדמה נעלמה וכל התשלומים גם כן.

• תוכן חדש...