Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתקנה שלי B.M.W 3 SERIES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה מתעקש? כי וופר זה לא, אלא מידבאס.

בכל מקרה ההצעה שלי לחתוך ב-3K עדיין עומדת בעיינה, אני לא חושב שלמיד הזה תהיה בעיה לנגן 3K לעומת זאת אני חושב שהטוויטר הזה ב-3K לא ישמע טוב, אבל כל זה לא רלוונטי היות והוא בכלל עובד פסיבי.

פורסם
מה זאת אומרת מתעקש ? הוא אמר בעצמו שהמיד שלו זה וופר 6.5 של סט K2P, מה פה ההתעקשות ?

למה אתם חוזרים על זה ולא מבינים??

וופר זה השחור!! התחתון!!

המיד רנג' שלי זה הוופר של הK2P שמנגן מידים בצורה עוצמתית, מדוייקת ומושלמת! למה לחזור 100 פעם על הדברים??

הוופר השחור מנגן באס טוב יותר מהוופר של ה K2P ובגלל זה פוקאל עשו אותו וופר במקול המיד באס של ה K2P

בגלל שהמיד באס של K2P (עם הקונוס כסף) הוא בעל יכולות גבוהות ביותר לנגן מיד רנג' אז הוחלט (ע"י פוקאל!) שהוא יינגן מידים, תדר 300-3800!

אתה יודע איך הוא מנגן?

פי מליון יותר טוב ממיד רגיל של K2P.

אני יודע מנסיון כי היה לי K2P שלוש שנים לפני השדרוג!!

הדבר המיידי שמרגישים כשמחברים את הוופר השני במקומו (אחרי המעבר לK3P) זה הבאס המפגר מהוופר התחתון שהרבה יותר מדוייק ועוצמתי ממה שהיה בוופר עם הקונוס כסף!

והמיד הלא נורמאלי בעליל של המידרנג' (הוופר הרגיל של ה K2P).

הסאונד שופר ב 50% שלא לדבר על העוצמה!

אגב, הנצילות של הסט מאוד מיוחדת

אני לא נתקלתי בחיי בהרבה קומפוננטים שיש להם נצילות של 95.5 או יותר(!!)

אני מזרים להם 100 R.M.S ולא מבקש יותר

אין צורך ביותר מעוצמה כזאת באוטו, אתה שומע פינק פלויד (שמוקלט בווליום נמוך) וכמעט ולא יכול לשבת באוטו.

את תשמע ג'נסיס, סקורפיאונס, מטאליקה או אוונסנס ותשמע שהווליום ממש חזק, מדוייק וכאילו הרגשה שלא משנה כמה אתה מגביר, האיכות לא משתנה!

שיפור מקצה לקצה ליד K2P והסט הוא 3WAY

ולא 2WAY עם וופרים שסירסו אותם!

הם מיועדים להיות ככה והם יצאו ככה מהחברה

הוופר השחור מצטיין בבאסים (התדר שלו גם נמוך וחזק יותר מה K2P)

והוופר של ה K2P (המיד רנג' אצלי) מנגן בצורה מטורפת מידים.

בפוקאל מנעו ממנו את הבאסים כי יש לו תגבורת מוופר מצטיין ממנו בתחום ונתנו לו לנגן מידים (כי זה הוופר שמנגן מידרנג' הכי טוב שיש לפוקאל!).

חולק עלי?

אני בחיפה, תביא דיסקים ושב באוטו.

אגב dannyg

המיד מנגן עד 3800 שזה מעולה לכשעצמו!

הטוויטר נשמע מדהים מ3800, אבל זה לא עקרוני כי אני מחליף אותו, אולי פיקולו - על הקרוסים של פוקאל.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...