Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כבר רכשתי אופנוע בעבר(בסמלון) , אבל את הסכום שהוא עלה לי עוד היה לי נוח לקחת במזומן.

אני לקראת רכישת אופנוע חדש יותר, בסכום של 15K.

הלכתי לבנק, הוצאתי צ'ק בנקאי. הפקידה שם אמרה לי שלמען הבטחון שלי(אני עוד לא יודע איזה אופנוע בדיוק וממי אני ארכוש אותו, אני חצי סגור על אחד) היא תרשום את הצ'ק שלי , ובמעמד הקניה אחתום מאחורי הצ'ק וגם המוכר יחתום-הסבת צ'ק.

רציתי לדעת אם זוהי דרך נהוגה, כמובן שאיני נוכל או משהו כזה ואני רוצה שהעסקה תתבצע כרגיל..

ואם אפשר הסבר נוסף מעבר למה שהפקידה הדריכה אותי("רק תרשום חתימה שלך ושל המוכר") יש צורך לרשום ת"ז או משהו כזה?

תודה,אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אם לא רשום ,למוטב בלבד" על השיק ניתן להסב אותו, אתה רושם את שמך מאחור כמו שמופיע מלפנים, והקונה רושם את שמו ליד שמך מאחור ומפקיד בחשבונו בבנק, חוק ההיסב מחייב ששמך יופיע מאחור, אחרת השיק יחזור על היסב לא תקין.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אתה לוקח פה סיכון מיותר, ואינני מבין מדוע ואיך הגעת בכלל למצב הזה...

צ'ק בנקאי צריך להוציא רק אחרי שסגרת עם המוכר על מחיר, ועשית את כל הבדיקות שלך.

בשלב זה אתה הולך לבנק, מוציא צ'ק בנקאי על הסכום שקבעתם ועל שמו של המוכר, וזהו.

הסבה, חתימות וכיו"ב - מה זה שייך בכלל לעניין? מדובר באחת הדרכים הפשוטות והבטוחות

להעברת סכומי כסף בסד"ג שציינת, ואין טעם לסבך את הדברים, במיוחד אם אין לך נסיון בתחום.

פורסם

ראשית, הוצאתי סכום מסוים, וביחד עם חלק קטן במזומן שיש ברשותי אוכל להשלים למחיר מחירון של אופנוע כזה לא משנה איזה אני קונה. לא הייתי סגור לחלוטין על האופנוע אגב.

דבר שני, הפקידה בבנק אמרה לי שלמען הבטיחות עדיף לרשום את השם שלי אם אני לא סגור ובמקרה הצורך לחתום ככה..

פורסם

קצת סותר את ההודעה של michael carmi,

על הצ'ק לא כתוב "למוטב בלבד" וגם אני מאמין שהפקידה לא אמרה לי סתם.

רק רציתי לשמוע עם אנשים מנסיון עשו דבר כזה.

פורסם

אני עדיין חושב שאתה לוקח סיכון מיותר, ושסדר הפעולות שלך לקוי. לא הייתי ממהר לסמוך

על הפקידה בבנק עם מטבע של שנקל, קל וחומר עם סכום בעל חמש ספרות.

כל עוד אתה מתעקש לפעול בצורה זו, היה מוכן לשאת בתוצאות במקרה של אובדן, גניבה

או השחתת הצ'ק, וזה עוד לפני שהגעת בכלל לשלב הקניה הטומן בחובו סיכונים נוספים.

"איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו".

פורסם

מה הקשר?

מסיבות שלי החלטתי שאני לא רוצה להסתובב עם כזה סכום במזומן, תהרגו אותי על זה אבל אני מעדיף צ'ק בנקאי +תעודת ביטוח בכך שהוא עבורי.

בכל מקרה קיבלתי את התשובות שהייתי צריך, גם כאן וגם בפולגז אז תודה רבה בנתיים.

• תוכן חדש...