Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות תיבה חדשה לסאב שלי. ואני לא יודע איפה אני יכול להשיג פלטות של MDF.

כל מקום ששאלתי, או שלא מחזיק את הפלטות, או שהוא לא מוכר ליחידים:-(

יש למישהו רעיון?

אני צריך שזה יהיה מאזור המרכז.

תודה לעוזרים.

פורסם

144.co.il> בעלי מקצוע > נגריות > תל-אביב > מרים טלפון > אפשר בבקשה לרכוש מכם פלטה או חצי פלטה MDF בעובי 18 או 22 מ"מ? > להכין מאה ש"ח [לחצי] או מאתיים [לפלטה שלמה] > להניע את הרכב > להביא > לפתוח ת'רד מה עושים עם זה...

בהצלחה!

פורסם
144.co.il> בעלי מקצוע > נגריות > תל-אביב > מרים טלפון > אפשר בבקשה לרכוש מכם פלטה או חצי פלטה MDF בעובי 18 או 22 מ"מ? > להכין מאה ש"ח [לחצי] או מאתיים [לפלטה שלמה] > להניע את הרכב > להביא > לפתוח ת'רד מה עושים עם זה...

בהצלחה!

חמממ פלטה MDF על הגגון של סיביק... דודו עם סקנספיקים:shock3:

לא ראיתי שיש לו ספוילר אבל אפשר לסדר משהו.:twisted: גם VTEC זה בואינג.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אור יהודה - אזור התעשייה, מול הפיראט האדום - יש גם 28 ממ (בהזמנה) - אפשר גם לחתוך על המסור שלו אם יש לך מידות.

חגי

...CASKA for life

פורסם

רועי נגיד שקנית פלטה עץ איך אתה מיתכוון לחתוך אותה

עדיף שתלך לנגרייה ותיתן להם מידות שיחתכו לך ובבית תחבר אותם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מה הבעיה לחתוך ? יש לך נסיון עם כלים כאלה ? לא קשה במיוחד, תלך תשאל חברים מכרים משפחה בטוח תמצא אצל מישהו.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא חובה, גם עם משורים אחרים אפשר להגיע לרמת גימור גבוהה, מנסיון, לא על תיבות אבל בכלליות, משור עם להב עגול שמסתובב (אני לא יודע בדיוק את השם אבל שמעתי פה ושם שזה נקרא משור רוצח אז לא להסתלבט עליי...) או ג'קסון כאשר עושים לו מסלול עם קרש נוסף וקלמרות.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...