Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתיחס ליחס והשירות של היבואן.

אני רואה שאת לקוחה של צ`מפיון מוטורס. האם את רומזת למשהו? ולמה בפרטי? שירות ומחירי החלפים זה בהחלט חלק מהשאלה!

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה בפרטי?

תנו להם בראש כאן ועכשיו, זה רק לטובת ציבור בעלי הרכבים.

מההודעה שלה לא הבנתי אם היא כיוונה את החיצים לפולקסווגן או להונדה.

פורסם

תודה על הלינק. מה שאני ראיתי על המחשב, זה רכבים בני 2-4 חודשים. כרגע דיברתי עם הסוכן והוא טען שזה לא נכון, ושמכוניות 2007 נמכרות בתור יד שניה. אני חייב להוסיף, שבאמת הציעו לי רכב יד שניה עם 0 ק"מ בהנחה.

שאלה (בעיקר למקצוענים שבנינו :-)) - יכול להיות מצב, שחברה משקרת?

פורסם

אני חושב כי למכור רכב שנמצא במלאי מעל שנה כי יד 0 - זו עבירה פלילית והסיכוי שיעשו דבר כזה הינו נמוך. לאומת זאת לקחת אוטו שנמצא במלאי שנה מינוס שבוע ולספר לך סיפורי סבתה כאלה ואחרים, במיוחד כאשר שום דבר לא מתועד ואין הרבה יכולת לבדוק את הדברים - זו בהחלט אופציה ריאלית.

לי למשל סיפרו כי האוטו (סיוויק הייבריד) בדרך לארץ, הנה הוא הגיעה לנמל, הנה הוא במכס וכו'. הציגו כל מיני קישקושים במחשבים שלהם. אבל כבר אחרי חודש נתגלו כילופי צבע על מסכה מנוע ויודעי דבר אומרים כי כנראה האוטו בילה לא מעט חודשים בשמש החמה של נמל אילת. כאמור, אין לי הרבה אפשרויות לבדוק את הדברים וחבל להתעצבן בגלל הנ"ל. אלוואי שאלו יהיו צרותיי הכי גדולות.

פורסם

אתה בטח מודע שקילופי צבע שייכים לצביעה לא איכותית (בעיה מוכרת של סיוויק בכל הפורומים) ולא לשמש האילתי .לקורולה שלי, שהיא כמעט בת 11 שנים אין קילופי צבע :-). שנת יצור של הרכב אתה יכול לבדוק לפי הVIN כאן http://www.analogx.com/contents/vinview.htm

פורסם

מדהים!

זה מה שיצא עבור רכבי:

DescriptionPositionRaw DataDecoded DataRegion: 1 J Asia Country: 1-2 JH Japan Manufacturer: 2-3 HM Honda Model Specific: 4-8 FD362 Unknown Check Digit: 9 0 Invalid Year: 10 8 2008 Assembly Plant: 11 S S Serial Number: 12-17 20xxxx 20xxxx

האים ניתן להבין מכך שתעריך ייצור הוא 10/8/2008? הזמנתי את הרכב ימיים לאחר מכך, ואז נאמר כי איננו במלאי ויוזמן מין היצרן.

פורסם

10 זה Position בתוך הVIN. אחר-כך 8 - זה Raw Data. ו2008 זה שנת יצור. אתה לא מקבל את התאריך המלא. קראתי שבהונדות אמריקאיות מדביקים את התאריך המלא על הדלת או לידה. תנסה לבדוק אצלך.

פורסם

לא... בדלת מודבק נתון הלחץ בצמיגים ביחידות אמריקאיות (lb/ft^2). אינני יודע איך הנתון עוזר לנהג מין הישוב, אבל אני בתור ד"ר להנדסה כימית המרתי יחידות וקיבלתי 30 אטמוספרות. זה די מוזר, כי בתחנת הקבלה נאמר לי כי הלחץ בגלגלים הקדמיים 34 אטמוספרות ובאחוריים 36. אולי אתקשר למוסך מורשה ואשאל.

פורסם
תתיחס ליחס והשירות של היבואן.

אני ממליצה לך לדבר בפרטי עם לקוחות הונדה ולקוחות VW, תבדוק איתם עד כמה הן מרוצים *מהשירות* וגם ממחירי החלפים של הרכב.

עזבי מחירים, ציינתי בפורום בעבר, שהיינו צריכים לחכות בשביל מערכת לפאסאט יותר מחודש ימים בעוד שבהונדה על אותה בעיה ( מערכת לא נדלקת ) תוך שבוע הגיע החלק ( כמובן ששניהם היו באחריות אז לא יכול להגיד לגבי מחיר ).

כרגע בגלל שהפאסאט עוד באחריות ולא עושה בעיות לא אוכל להגיד לגבי עלות תיקונים, אבל מה שכן אבא שלי מרוצה לגמרי מהאמינות של ההונדה, השירות וכמובן גם המחיר במוסך ( לפני שבוע-שבועיים גם קיבלנו אקורד חדשה ).

פורסם

משהו מעניין :-)

זה מה שאני קיבלתי מאיש מכירות של "מאיר" אחרי כתבה בכלכליסט

123.jpg

אבל ההכחשה לא פורסמה באתר (אני לא הצלחתי למצוא). מה שכן, הקטע שאומר:

"בחברת מאיר, יבואנית הונדה, הכריזו לאחרונה על מבצע הנחות מיוחד של 30 אלף שקל לרוכשי הונדה סיוויק האצ'בק, ולא בכדי: מהדו"ח עולה שכל המכוניות מדגם זה שנמסרו השנה יוצרו ב־2007. חברת מאיר אף הכריזה על תמחור מיוחד לוולוו V50, גרסת הסטיישן של S40 המשפחתית. מדו"ח המסירות עולה שה־V50 היחידה שנמסרה בחודש שעבר יוצרה עוד בשנה שעברה"

פשוט נעלם :?

רק שכחו למחוק את ה"מחברת מאיר יבואנית הונדה לא נמסרה תגובה" :-) (מעניין תגובה למה?).

פורסם

יש לי שאלה לבעלי סיוויק עם גיר רובוטי I-SHIFT. מה אתם יכולים להגיד בכשר לאמינותו? האים היו לכם תקלות?

פורסם
אני בתור ד"ר להנדסה כימית המרתי יחידות וקיבלתי 30 אטמוספרות. זה די מוזר' date=' כי בתחנת הקבלה נאמר לי כי הלחץ בגלגלים הקדמיים 34 אטמוספרות ובאחוריים 36. אולי אתקשר למוסך מורשה ואשאל.[/quote']

בתור דוקטור להנדסה כימית היית אמור להבין שמה שקיבלת מהחישוב לא נכון ובלתי אפשרי. קומפרסורים בתחנות דלק לא מגיעים ליותר מ12 אטמוספרות ולחצי האוויר המקובלים במכוניות פרטיות נעים סביב ה2 אטמוספרות.

המספרים שקיבלת בתחנת הקבלה הם בPSI .

• תוכן חדש...