Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד 205 GTI הלכה לעולמה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הבחור שקנה את היצירה ההרוסה יוכל ליצור איתי קשר , אני אשמח, אני צריך חלק שהוא בטוח לא צריך ואני לא מוצא....

עזרה?

מישהו???

:?:

..."אמרו לי תרד מהאופנוע...ירדתי,

אמרו לי תעבור לאוטו...עברתי,

אמרו לי מה קרה לך "רק 205 G.T.I."...קניתי,

רק עכשיו נזכרתי לשאול ל מ ה ????".

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הבחור שקנה את היצירה ההרוסה יוכל ליצור איתי קשר , אני אשמח, אני צריך חלק שהוא בטוח לא צריך ואני לא מוצא....

עזרה?

מישהו???

:?:

תפנה אלי בה"פ, תגיד לי איזה חלק אתה צריך, אני אנסה לדבר איתו... :)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

שלום לכולם אני זה שנהג ב-פג"ו 205 קוראים לי סטס זיוקוב אני וכל חבריי חיים בשביל החרא הזה!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

כמו שאומרים הלכה GTI לא נורא תבוא עוד אחת, אני לא מתחרט לרגע אחד על מה שקרה ואני גם לא מאחל לאף אחד שהיכנס למצב הזה ואני גם לא בשלילה.

הראל: אני מאחל שאחרי שתסיים את הסיבוב שאני סיימתי ב 170 קמ"ש שאתה תסיים אותו ב 20 קמ"ש ונראה מה יקרה לך אם יופיע לך חמור ואז נראה אותך מדבר ואז תפסיק לזיין בשכל שהופיעו לי חתולים וחמורים

נ.ב: אני לא בשלילה. :evil::evil::evil::evil::evil:

***עריכת הנהלה: נא להירגע.

זה מיועד לחברי הפורום שהגיבו כמו שהגיבו, וזה מיועד גם לבעל ה-205 ז"ל.

אנא קראו את ההודעה הזאת ופעלו לפיה***

IM000025.JPG

פורסם

לכל מי שאמר מילה רעה עליי.............דברים כאלה לא מתכננים

כל ההודעה בסדר.

החלק האחרון,ממש לא.

אותי אישית ממש לא מעניין אם תעשה תאונה או לא.אבל עצם העובדה שאתה יכולת לפגוע בי,זה כן מפריע לי.

על כל מקרה,מקווה שלמדת משהו "מהחוויה".

גלעד.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
שלום לכולם אני זה שנהג ב-פג"ו 205 קוראים לי סטס זיוקוב אני וכל חבריי חיים בשביל החרא הזה!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

כמו שאומרים הלכה GTI לא נורא תבוא עוד אחת, אני לא מתחרט לרגע אחד על מה שקרה ואני גם לא מאחל לאף אחד שהיכנס למצב הזה ואני גם לא בשלילה.

הראל: אני מאחל שאחרי שתסיים את הסיבוב שאני סיימתי ב 170 קמ"ש שאתה תסיים אותו ב 20 קמ"ש ונראה מה יקרה לך אם יופיע לך חמור ואז נראה אותך מדבר ואז תפסיק לזיין בשכל שהופיעו לי חתולים וחמורים

נ.ב: אני לא בשלילה. :evil::evil::evil::evil::evil:

***עריכת הנהלה: נא להירגע.

זה מיועד לחברי הפורום שהגיבו כמו שהגיבו, וזה מיועד גם לבעל ה-205 ז"ל.

אנא קראו את ההודעה הזאת ופעלו לפיה***

הבהרות:

א. סטס!!! לפני הכל, אתה יודע שאפילו שאני חושב שאתה דפוק שהשתוללת ככה ונסעת מהר (ואת זה גם כולם מהיישוב אמרו לך!!!!) - אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך ועזרתי לך בכל דבר !

ב. בעניין השלילה - אני עמדתי ליד השוטר ושמעתי אותו אומר לשוטר השני שאתה בשלילה!, מה גם ש-5 דקות אח"כ הוא אמר לך את זה בפנים!

ג. והכי חשוב - פתחתי את השרשור הזה לא בשביל אנשים שיקללו אותך! אלא בשביל להראות עוד תאונה שקרתה (השתוללות/חמור על הכביש) ולא היתה פה כוונה להעליב אותך!

ד. סטס, אני יודע שקפצה לך חיה לכביש! (וגם אחד החיילים סיפר לי שהוא ראה) - אבל הטעות שלך היתה שכששאלו אותך השוטרים אתה הטעת אותם!!! ואמרת "קפצו לי חתולים/חמורים" וזאת היתה הטעות שלך!!!

סטס, אני אתפוס אותך מתישהו ונדבר. ואני מחכה שתוכיח לי שאפשר לקחת את הסיבוב הזה ב-170 !!!! :D:D:D

(*חן לגבס - אם תראה את ההודעה הזאת תמסור אותה לסטס)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כמו שאומרים הלכה GTI לא נורא תבוא עוד אחת, אני לא מתחרט לרגע אחד על מה שקרה ואני גם לא מאחל לאף אחד שהיכנס למצב הזה ואני גם לא בשלילה

כמו שאומרים... אין שכל אין דאגות!!! :mad::mad::mad:

הפעם זה ניגמר כך... פעם הבא זה יכול לעלות בחיים של משהו!

אני היית שולל לך את הרישיון לכל החיים...!(ולכאלה כמוך!)

פורסם

אם זו הGTI שראיתי הבוקר בגבעת כח, אז יש לנוסעים בה מזל גדול שיצאו בחיים.

ממש פחד אלוהים איך שנראה האוטו, בתמונה לא רואים כמה שהגג נכנס לתא הנוסעים.

פשוט מפחיד.

פורסם

היום ב07:55 בצומת בית דגן ניצפתה CTI אפורה עם גג קרוע לחלוטין.

הרכב ניראה במצב טוב (לא עבר תאונה או משהו) רק הגג מושחט לגמרי.

מאוד מסקרן...

מישהו יכול לשפוך אור על הנ"ל

פורסם

עם גישה כזאת , זה רק עניין של זמן... :mad:

פורסם
קוראים לי סטס זיוקוב אני וכל חבריי חיים בשביל החרא הזה!!!!!!!!!!!!!!

שלום לך מר סטס , אם בהתחלה הגבתי יותר בסובלנות אז הפעם לא .

אתה וחבריך לא בטוח שתמשיכו לחיות בכלל בשביל החרא הזה אם תמשיכו

לנקוט בעמדה הזו.

השאלה היא האם אתה וכל חבריך גם חיים בשביל החרא של הריגת אזרחים בכביש?

:roll:

פורסם
קוראים לי סטס זיוקוב אני וכל חבריי חיים בשביל החרא הזה!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לי תומר וגם אני חי בשביל החרא הזה.פעמיים.אחת בבוקר,כשאני קם ואחת בעבודה,בסביבות שלוש,אחרי ארוחת צהריים.יש פעמים שהחרא הזה מגיע גם כשאני בלימודים ,אבל אני לא מעיז,כי השירותים שם נראים כמו סיכון תברואתי.

עאלק אני וחברי חיים בשביל החרא הזה....

תיכף תספר לנו שקוראים לך בראיין ארל ספילנר ואתה עומד לנצח כי יש לך 10000$ מתחת למכסה המנוע - IM GONNA WIN IM GONNA WIN....

צא דחוף מהסרט שאתה חי בו- כדי שתזכה בבוא היום לצחוק בגיל מבוגר יותר על השטויות שדיברת כשהיית ילד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נראה מה יקרה לך אם יופיע לך חמור

עם 205 GTI אדומה ויתהפך עליך....

נ"ב - שים לב לחתימה- אני חושב שהיא מאוד רלוונטית עבורך.

אני,אישית,אהבתי לספר שזה שועל- למרות שלפעמים היתי מגוון.נדמה לי שפעם סיפרתי שפגעתי בטיגריס.

תרשה לי לספר לך סוד קטן שכבר סיפרתי בעבר:

חמורים,שועלים,תינשמות,גרבילים,נחשי קוברה,זאבים,דובים ושאר בעלי חיים שחיים באזורים מרוחקים,ניחנו בשמיעה יוצאת מן הכלל- אשר מאפשרת להם להימלט מטורפים,לצוד את מזונם וסתם לתפוס כל מיני קטעי רכילות עסיסיים.

יש להם גם חוש ראייה מפותח מאותן סיבות.

כלומר,בעיברית פשוטה - בלילה הם יכולים לשמוע מכונית מגיעה מחצי קילומטר ולרדת מהכביש מבעוד מועד.

ייתכן בהחלט שה205 שלך היתה שקטה מאוד- וגם נסעת ללא אורות- ובטח גם אותו לילה היה רועש במיוחד- מה שהקשה על אותו חמור (יבדל"א) לשמוע אותך מגיע.

יכול בהחלט להיות שהחמור/שועל (אני תמיד אמרתי שזה היה שועל)/טיגריס היה חירש עיוור

.

אבל גם בהחלט יכול להיות אחרת.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...